QUOTE(Vilma4 @ 2014 11 08, 12:23)
Del paruosiamuku tai maniskis jau siemet paruosiamukas

Jei rimtai tai taip gavosi, kad eina i misria grupe - puse darzelinuku, puse paruosiamuku. Gal ne viska jie ten mokosi kartu, bet vistiek nemazai girdi. Tai taip gaunasi, kad du metus bus paruosiamukas
sveikos,
nežinau ar pamenat mus ar ne, aš prie jūsų prisijungiau vėlokai, bet FCB grupėje esu
maniškis ir eina į mišrią grupę, tai ir pastebėjau, kad labai jau imlus vaikis. Šiaip labai skuba užaugti ir tas matosi..tuoj brolį pasivys ūgiu

kartais gaunu klausimų ar jie ne dvynukai
Šiaip ir pasiutęs kaip velniūkštis, bet jau lyg aprimsta pamažu..bet kas įdomiausia, kai būname kur nors kitur ir būna koks vaikas nepaklusnus tą drausmina, aš netikiu, kad tai mano vaikas

ir darželį auklėtoja jį pagyrė, kad jis nesivelia į peštynes. Namuose viskas atvirkščiai..gauna vyresnis brolis nuo jo,vargšas ir ramybės neturi kai gruodinukui ne nuotaika

tai jau ir liepiam vyresniam nepasiduot ir atgal per užpakalį bent atgal užplot

nes jau ir kantrybės nėra kartais turi tiesiog stovėt ir gint dičkį nuo mažiaus..
Bet labai jau žingeidus tas gruodinukas, mėgsta man padėti namų ruošoje, nenori būti leliukas, tai ir skuba viską išmokti, sakau, tas vaikas bus prezidentas arba mafijozas

nu žodžiu, gyvenimas kokiais keliais nuves neaišku, ar gerais ar blogais.
Kalba dar nevisiškai aiški, pvz. sako nori sausų pusryčių su pienu, jis kažkodėl tą "su" taria "a pienu" , tai pataisau vis, lyg jau prisimena kaip sakyti.
Šiaip labai drąsus vyrukas, kantrus, ėmė kraują iš venos tyrimams, vaikas vos sucypė, bet nesipriešino, nereikėjo laikyt..man tai stebuklas..taisėmės dantis pas dantistą ir netgi leido nuskausminamus vaistus, grežė..visgi keturi dantys buvo sugedę..nė karto ašarų nebuvo..man tai išvis nerealu. Ir dabar einam kontroliniam terminui, eina pasišokinėdamas, sėda į dantisto kėdę su šypsena. Aišku, buvo paskatos ir iš mūsų pusės, pirkdavom po žaisliuką, na tipo "užsidirbdavo", buvo laikas, kai prašėsi eiti pas gydytojus, kad "užsidirbtų" žaisliuką.
Vat toks mūsų gruodinukas