Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 305

QUOTE(Tiffany @ 2014 06 12, 17:16)
Papasakokit man ar conversai patogus? Issirinkau kelis modeliukus, issiaiskinau del dydziu ir dabar galutinis taskas - ar patogus  bigsmile.gif domina odinukai zemi  4u.gif

man smeniskai ne. Mano peda pakankamai siaura, tik kad ilga. Bet konversu priekis toks nusiaurintas, man pirstai juose i kruva sulimpa. Matavau pas viena forumiete. Tam, kad galeciau juos devet, reiktu man puse dydzio didesniu. Bet po to, kai pamatavau vansus, jokiu konversu nenoriu is tolo biggrin.gif

bet gal cia tik man taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 06 12, 17:28)
man smeniskai ne. Mano peda pakankamai siaura, tik kad ilga. Bet konversu priekis toks nusiaurintas, man pirstai juose i kruva sulimpa. Matavau pas viena forumiete. Tam, kad galeciau juos devet, reiktu man puse dydzio didesniu. Bet po to, kai pamatavau vansus, jokiu konversu nenoriu is tolo biggrin.gif

bet gal cia tik man taip  4u.gif

Labai aciu uz patirti 4u.gif mano prie platesniu, na gal vidutine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 12, 18:16)
Papasakokit man ar conversai patogus? Issirinkau kelis modeliukus, issiaiskinau del dydziu ir dabar galutinis taskas - ar patogus  bigsmile.gif domina odinukai zemi  4u.gif

Man asmeniskai lb patogus. Visur as su jais wub.gif
Mano peda vidutine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egta: 12 birželio 2014 - 16:41
O kaip COACH moteriškų batų dydžiai? Gal žinot kur Vilniuje pardavinėja šios firmos batus, bėgčiau pasimatuot ax.gif

O Converse vienareikšiškai - patogūs ir net labai! Ir prie viso tinka wub.gif gaila tik kad į darbą pagal protokolą netinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slotas: 12 birželio 2014 - 16:51
QUOTE(Tantamm @ 2014 06 12, 15:17)
Gal pamenat kiek siuntimas apsiejo?  g.gif

Kainos nepasakysiu nei apytiksliai, nes labai seniai pirkau, bet svoris tai jau yra, įsivazduokit, kad sveria kaip geras ledo gabalas biggrin.gif Sunkus jis pakankamai....
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 06 12, 16:17)

3 porciju Zoku svoris 2360g, tai siuntimas isejo 33.04$ smile.gif

Merginos, Oribe plaukams nei viena nebandet priemoniu? 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 12 birželio 2014 - 17:22
QUOTE(Tantamm @ 2014 06 12, 16:17)

Na, man kainavo truputi virs 200lt
Atsakyti
Perkam netrukus
CONVERSE
Atsakyti
34 dydziui koki dydi pirkti? niekaip nesuprantu g.gif
http://www.converse....147_color=black
Atsakyti
Svarstau dėl džinsų iš JuicyCouture, gal pirkusios galėtų pakomentuoti dėl dydžio? Ar su 96cm klubais 28 nebūtų mažokas g.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal ne į temą, bet su drauge norim šuolio su parašiutu smile.gif Gal kuri žino,kur geriausia TĄ patirti? biggrin.gif Kad ir kaina nesikandžiotų, ir viskas gerai baigtųsi biggrin.gif
Atsakyti
Dekui merginoms uz siuntinuka smile.gif

Parduodu Swarovski mini Bella rose gold skaidrius.(originali melyna swarovski dezute) Kaina 115 Lt kartu su reg. siuntimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 12 birželio 2014 - 18:19