Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 305

QUOTE(Dzemuskinas @ 2014 06 18, 09:46)
Atsiėmiau savo pirmąjį siuntinuką, esu tikrai labai patenkinta, viskas puikiai tiko ir patiko  wub.gif  , didelis jums ačiū, mergaitės  4u.gif  Taip pat labai noriu padėkoti ir už puikų bendravimą, kantrybę, kai kas nors būna neaišku, tikras malonumas pas jus pirkti  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 18 birželio 2014 - 09:47
Kadangi nei viena nenori pasidalinti ypatingojo YSL blizgesiuko nuoroda,tai gal rekomenduotumet kokius turit gerus?Man labai patiko lancome juicy tube,bet noreciau ismeginti kazka naujo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2014 06 18, 10:53)
Kadangi nei viena nenori pasidalinti ypatingojo YSL blizgesiuko nuoroda,tai gal rekomenduotumet kokius turit gerus?Man labai patiko lancome juicy tube,bet noreciau ismeginti kazka naujo.  4u.gif

va, kiek skirtingu nuomoniu. butent sis lancome man pats labiausiai nevykes. lupos bjauriai limpa, veliasi. Labiausiai man patiko Estee Lauder blush2.gif
Atsakyti
Kadangi nei viena nenori pasidalinti ypatingojo YSL blizgesiuko nuoroda,

žinokit aš jau senai pastebėjau,kad nelabai mėgėjos merginos grožio paslaptis išduoti blush2.gif
Atsakyti

prisijunit prie
www.gymboree.com

Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2014 06 18, 09:53)
Kadangi nei viena nenori pasidalinti ypatingojo YSL blizgesiuko nuoroda,tai gal rekomenduotumet kokius turit gerus?Man labai patiko lancome juicy tube,bet noreciau ismeginti kazka naujo.  4u.gif

man Clarins mylimiausias, labai malonus, nelimpa, jausmas lyg butum pasitepes vazelinu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 18 birželio 2014 - 10:01

turiu sita - man patinka labiau nei pries tai buves golden gloss, mano 202 rose jersey wub.gif mano lupos labai sausos, o sis - kaip balzamas wub.gif

user posted image

http://www.sephora.c...2?skuId=1580380
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 18 birželio 2014 - 10:15
Aciu mergaites wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2014 06 18, 08:46)
Atsiėmiau savo pirmąjį siuntinuką, esu tikrai labai patenkinta, viskas puikiai tiko ir patiko  wub.gif  , didelis jums ačiū, mergaitės  4u.gif  Taip pat labai noriu padėkoti ir už puikų bendravimą, kantrybę, kai kas nors būna neaišku, tikras malonumas pas jus pirkti  4u.gif

Tikrai taip, mergaitės labai tolerantiškos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 06 18, 11:01)
man Clarins mylimiausias, labai malonus, nelimpa, jausmas lyg butum pasitepes vazelinu  wub.gif
user posted image

Mano irgi labai mylimas šitas wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už siuntinuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gavau savo išsvajotas FP basutes wub.gif http://www.freepeopl...on-wrap-sandal/ Puikiai tinka neplačiai kojai, dydį atitinka. Tobulos savo paprastumu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2014 06 18, 11:45)
Ačiū, mergaitės, už siuntinuką  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Gavau savo išsvajotas FP basutes  wub.gif  http://www.freepeopl...on-wrap-sandal/ Puikiai tinka neplačiai kojai, dydį atitinka. Tobulos savo paprastumu  blush2.gif

aciu wub.gif
Atsakyti