Austulka, tai kiek to brendžio pili, kad brangu?

QUOTE(Pasaulė @ 2014 09 11, 15:23)
na, jei brendžio butelys 30 lt maždaug, o MB pamato, kad pilu į arbatą 50-100 ml., tai jis savęs irgi nenuskriaudžia - kala po gerą kokteilį!... Paskui tenka vėl pirkti, kad namie atsargoj būtų

Žiūriu, visai smagu sirgti pas jus...

Ačiū susirinkusioms gruodinukėms su vaikučiais. Ačiū už kartu praleistą laiką ir progą prasiblaškyti. Smagu pamatyti kaip auga mano pirmagimio bendraamžiai. Kai kurie matyti neseniai, kai kurie seniau. Gera, kad čia suradau ne tik bendraminčių, bet ir draugių, kurios pagelbėja ar geru žodžiu palaiko. Ypač liutukei su mano padaužiukų priežiūra ir kitom gėrybėm
bei lobis vis užgriūnam netikėta
ir kitoms ačiū už bendravimą. Liniux už techninę pagalbą
Ačiū už patirtis besilaukiant, auginant ir aulėjant vaikučius, ačiū, kad esat.
Austulka, kaip sveikatos jūsų? Aš žinok nuo 20g pagerintos arbatos apsivožčiau, nuo giros jau linksma būna

Ačiū už patirtis besilaukiant, auginant ir aulėjant vaikučius, ačiū, kad esat.
Austulka, kaip sveikatos jūsų? Aš žinok nuo 20g pagerintos arbatos apsivožčiau, nuo giros jau linksma būna

Tikrai aciu visoms uz kompanija!
Smagu buvo pamatyt visus.Reik dazniau tokiu meetu!
Tikiuosi kitas bus greiciau nei po metu
.
Angele!

Angele!

Smagu skaityti kad jus puikai praleidote laika, ir labai gaila kad mes negalejome sudalyvauti, nes turejome sveciu. Bet labai tikiuosi kad greitu laiku mes galesime pakartoti meeta:))
kaip ir tarėmės, kad jei bus geri orai, į mėnesio galą galėsim pas mus sodyboj su kokiais šašlykais pakartot, va gal Lobi, prisijungsi, Arvena, Austulka, Liniuks gal vistik įkalbėsim...
QUOTE(stripulis @ 2014 09 14, 00:33)
kaip ir tarėmės, kad jei bus geri orai, į mėnesio galą galėsim pas mus sodyboj su kokiais šašlykais pakartot, va gal Lobi, prisijungsi, Arvena, Austulka, Liniuks gal vistik įkalbėsim...
As su malonumu prisijungciau

Smagu buvo labai visus pamatyti.

Aciu visoms uz smagu meeta
Labai lauksim kito

QUOTE(Angele @ 2014 09 13, 21:15)

Nenuostabu

Šiaip sveikata jau gerėja man

Bet šiandien, t.y. jau vakar, vis tiek sukaupiau jėgas, nuvažiavau pas vieną globojamą šeimą, t.y. mamą ir jos 3 berniukus. Buvau pažadėjus jos pirmokėliui telefoną, nuvežiau savo naudotą tokį neišmanųjį, bet dar gerai veikiantį... Dar pyrago naminio, dar maisto, savo surinktų drabužių 3 maišus... Ojej, kiek džiaugsmo visiems buvo! Mama su ašarom akyse, pirmokėlis net spirgėjo iš džiaugsmo, kad turės SAVO telefoną! (tikiuosi, kad nepasigavo nuo manęs bacilos, kai bučiavo mane iš džiaugsmo).
QUOTE(stripulis @ 2014 09 13, 23:33)
Manęs įkalbinėt nereikia

Ot kloju čia Jums "paklodes"

QUOTE(stripulis @ 2014 09 13, 22:33)
sveikutės,
dėkui, kad pamenat