QUOTE(Angele @ 2014 11 10, 23:50)
Dagma, gražuolės tavo mergaitės.
Mano vidurinėliui reikia būti pirmam, užsispyrimas, galvoju praeis.
Gretucka, šiemet Paulius nori pasikviesti kelis draugus iš darželio, iki tol noro nebuvo, nesam kviesti dar ir mes. Tik tada mintis man, o kaip kiti nepakviesti vaikai jausis. Gimtadienį sutinkam su pusbroliukais ir draugais gruodinukais

Geriausias personažas liutukes berniukas, rekomenduojam
Tiesa dilema dėl gimtadienio. Taip ir jaučiau, kad pernai reikėjo apsieiti be žaidimų kambario, pirmą kartą šventėm, šiemet ir norėtų. Norėčiau šilto gruodžio

Gegužinuko atšventėm parke piknikas, man smagu buvo ir pinigine prasme gerai.
Klausimas dėl mokyklų kur leisite savo gruodinukus į pradinę darželyje ar mokyklą su dideliais. Gal patyrusios mamytės parašys. Sausis čia pat, reiks rašytis. Nors žinoma galim užrašyti, nors mums priklauso tik pagrindinė. Bet šalia yra pradinė darželio patalpose, kur eis vaikų iš grupės
Aš vis pametu temą, telefone iš favoritų ištrinu ir galvoju, kad nieks nerašo
Maniškė irgi nori pasikviest šiemet vieną merginą iš darželio, su kuria šiaip už darželio ribų nebendraujam, tik ji darže - atseit jos geriausia draugė. O ta geriausia draugė man kuo toliau tuo labiau nelabai patinka

kažkaip toks charakteris lyg ir keistokas, nors iš pradžių nieko visai išrodė.
tai mąstau, ar kliedėt, kad nepavyko pakviest, ar mokytis užmint ant savęs ir kviest. iš kitos pusės, tada bus trintis tarp jos ir kitos deimantės darželiokės, nes jos ten pešasi dėl viena kitos dėmesio, tipo susideda maniškė su ta kurią kviest nori, ir tada trečiąją ignorina, nors su trečiąja gausiai bendrauja už daržo ribų ir į svečius vaikšto ir žaidžia labai sutardama... ir gal tada susipyktų, nežinau.
nežnau, turbūt nebus varianto ir vilkas sveikas, ir avys sočios
dėl mokyklos, blin, jo, tikrai artėja užrašymas, kad nepražioplint
aš ketinu į tą, kur pati mokiausi. kol kas tai dvylikmetė. bet man patinka tas, kad mažiukų korpusas atskiras ir jie su didžiukais praktiškai nesusiduria, pertraukos kitu "tvarkaraščiu" eina, valgo atskiru metu nuo didžkių, tai gal nieko bus...
ale ar pavyks patekt, nežinau, nes pagal registracijos vietą tai priklauso kita mokykla, kurion visai nenoriu leist, kaip sako per mano lavoną... lyg pagal įstatymus turi priimt pagal faktinę gyvenamą vietą

nu duok die...
ir dar patekus reiks nepatekt pas vieną mokytoją iš keturių

nes ji baisa pabaisa, kitos trys - fantastiškai fainos... dar meldžiuos, a nūž iki kitų metų pabaisa pensijon ar kur kitur išeitų...
šiaip man kas patinka, gal nepasikeis iki maniškės atėjimo, kad juos paima birželį į dviejų savaičių kaip ir pamokėles ir ištiria, kam vaikas gabesnis - nes kiekviena pirma klasė sustiprinta, vienoj lietuvių, antroj matieka, trečioj anglų, ketvirtoj vokiečių, tai viliuosi, gal pabaisa kokią vokiečių dėsto

tada irgi išvengtume...
nes pasirinkt mokytojos kaip ir negalima.