QUOTE(Juodai @ 2014 06 17, 09:46)
O kokią sistemą Jūs įsivaizduojat?
Jei patogu, tai patogu

. Aš tam reikalui turiu 30cm pločio (fasadas) stalčius pasidarius. Tiesa, į tokius stalčius mažiau telpa, nei į 30cm cargo, tačiau man cargo iš principo nepatinka... Užsispyrus aš kaip ožka

.
Sutinku, reikia kažkaip išlyginti tą vietą. Dėl knygų - pagalvokit, ar bus patogu Jūms kiekvieną kartą jas iš ten imti? Ten reiktų sudėti itin retai naudojamus daiktus.
Ar stalčių blokai bus iš 2 stalčių + vienas vidinis?
Žiūriu vyninė numažinta

.
Ko indaplovė ir plautuvė išskirtos kitom spalvom?
http://www.brasa.lt/...?t=97cd0144.jpg
kazka tokio tik man neitiko tai litrazai per mazi, tai dangtis kiekvienai talpai atskirai, tai ismatavimai netinkami, tai begeliai guoliniai, tai kaina mano akimis per didele

zodziu, isranki

uzmaciau vakar kad ikea turi kazka panasaus ir ziauriai pigaus, tai po kriaukle uzsisakiau stalciu su fasadu per visa spinteles auksti ir ten planuoju komponuot kazka, gal net reiks bandyt ikea
del cargo mane baldininkas tikino kad stalciai talpiau ir geriau bet va ir as uzsispyrus ozka

neitikino...
na galvojau kad gal bus nepatogu pasiekt, nors ir pati esu ne is zemuju ir vyras aukstas, bet jei saldytuvas bus maziau nei 2 metrai - tureciau pasiekti

na jeigu ka nusipirksiu koki laiptuka

manau prireiks bet kokiu atveju tokio vaikui, tai ir as pasinaudosiu

o kulinarines knygos nenaudojamos mano kasdien... kitka sunku buvo sugalvot, nes ten kokia ale spintele nelabai kaip atrodytu- per zema...aisku graziausia butu buve integruotas saldytuvas bet pagal mano kriterijus A++ ir no frost integruojami neprotingai brangus, o dar pridejus spinta jam

zodziu neisipaisytume i biudzeta... ir tai jau virsijom
stalciu blokas vienas bus su vidniu pasleptu, kiti trys stalciu blokai tiesiog po du gilius
vynine man atrodo jis cia sumazino, po to dar kai pasirasinejom patikslinom, bet bus mazesne nei jusu braizyta, rodos apie 30 cm bus, na kad apie du buteliai i ploti tilptu