QUOTE(Tikrė @ 2014 07 16, 14:16)
Man mieste labai pasijautė, kad įpratau daryti, kas sakoma, klausausi ir tiek, o kai per egzaminus jau reikėjo pačiai suktis, tai buvo toks nemažas šokas. Egzaminų laikymas davė savotiškos patirties
Tam tikrų dalykų instruktorius man neakcentuodavo, o per egzaminą suvokiau kas ir kaip
Mano savijauta dabar kažkokia prieštaringa, lyg ir stengiuos nusiteikti geriausiam, bet tuo pačiu MB veda iš proto, širsta dėl įvairių dalykų, vien dėl jo bijau dar kartą neišlaikyti.. Kaip jiems, daugybę metų važiuojantiems, sunku suprasti, kad mes tik mokomės. Aš realiai su pertraukomis tik pusmetį vairuoju, nebuvau vaikystėje mokyta ir pan.. Logiškai galvojant, na tikrai mažai patirties turiu, o visi aplinkiniai vertina kaip žioplą už vairo..

Mano savijauta dabar kažkokia prieštaringa, lyg ir stengiuos nusiteikti geriausiam, bet tuo pačiu MB veda iš proto, širsta dėl įvairių dalykų, vien dėl jo bijau dar kartą neišlaikyti.. Kaip jiems, daugybę metų važiuojantiems, sunku suprasti, kad mes tik mokomės. Aš realiai su pertraukomis tik pusmetį vairuoju, nebuvau vaikystėje mokyta ir pan.. Logiškai galvojant, na tikrai mažai patirties turiu, o visi aplinkiniai vertina kaip žioplą už vairo..
Mano savijauta tokia pat, jau apsiraminau su tuo, kad neislaikiau viena karta regitroje, apsvarsciau klaidas ir jas taisysiu. Bet kartais vis dirsteli mintis "" o ka jei ir vel neislaikysiu?""

Papildyta:
QUOTE(aikstinga @ 2014 07 16, 15:27)
Taip, Kaune laikausi
Ir viskas, ka parasete, yra tiesa
Beje pastebejau, kad man labiausiai pypina ir uzkisineja jaunos panos, kai kurios net su klevo lapais- pacios neseniai mano vietoj buvo, o va vyrai dazniausiai tiesiog apvaziuoja ir pamojuoja kartais 

Butent! Man net instruktorius pasake "atkreipk demesi, kad pypsina dazniausiai moterys, tartum pacios niekada nesimokino vairuoti"