Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

[ Vakar su vyru vazinejom tai gryzom susipyke doh.gif
[/quote]

Su vyrais visada taip smile.gif Retas kuris turi kantrybes mokyti, nepykti ir nesaukti. Kazkaip jiems atrodo, kad sedai uz vairo ir viska jau turi moket biggrin.gif
Atsakyti
Didžiausios sėkmės smile.gif

Man taip būna su mama, pavyzdžiui aikštelėj... Keista kaip aš galiu nemokėt. Nors pavažinėjau tik 3 kartus ir seniai, nieko nepamenu. Mane ir mokina žiūrėt į tas gaires. Sakė kitą savaitę važinėsim aikštelėj ir po to vėl į miestą.
Kai bandau kokioj aikštelėj, kur nėra tų gairių, tai ojei, sunku. Nors kai bandžiau įstrižai pasistatyt, tai visai lengvai išėjo. Tik tas veidrodėlių nusistatymas. Nemoku aš jų nusistatyti, nes man intruktorius nustato. Ir kur mokausi toje mašinoje ranka ten sūkiot reikia, o pas mamą ten paspaudi mygtukus ir reguliuojies :DDDDD ....
Atsakyti
O as turejau labai gera instruktoriu,esant reikalui kreipsiuos tik i ji. Daug ko ismokino,aisku buna dienu kaip tycia,niekas nesiseka,apie parkavima tada patyliu. O kartais uzsimerkus atrodo galiu vaziuot biggrin.gif
Mokyklini pravaziavima islaikiau is karto,nereikejo papildomu valandu.
Bet didziausia dilema man,kad tik ateitu ne susiraukes regitroj intruktorius,tada iskart viskas susigadins smile.gif
Atsakyti
Laba diena VISOMS 4u.gif Noriu paklausti kiek maždaug gali reikėti papildomų pamokų?
Aš šiandien nusipirkau pirmą važiavimą, nes dar su instruktoriumi nevažinėju ( jis atostogose). Po 28 metų atsisėdau prie vairo ir iš karto po miestą, tai instruktorius pasakė jog surinkau 110% biggrin.gif mirksiukas.gif Labai laukiu jūsų nuomonių, patarimų, komentarų, nes tų važiavimų Rigvedoje tikrai neužteks.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 15 rugpjūčio 2014 - 16:27
Papildomos pamokos labai individualu- niekas geriau jums nepatars uz mokanti instruktoriu, jis geriausiai mato, kaip jums sekasi. As pirkau 2 po 1,5val ir pries regitros vairavima dar 1,5val pirksiuos, kad ramiau butu 4u.gif
Atsakyti
Neislaukiau regitroj verysad.gif liudna,bet kad ner uz ka pykt,padariau mieste KK,ir tik gryzus pasake,oi kaip apmaudu pasidare,neislaipino,tesiau uzduotis toliau,o klaida ta,kad susimaisiau,tiksliau is vienpusio eismo issukau i kaire ne visai is kaires,per viduri,nes gi uz manes moteris vaziavo,kuri man pradejus rikiuotis i kaire puse per ta puse mane lenke,as pristabdziau ir gavos,kad abi prie sankryzos atsiradom vienu metu..

Pirmadieni skambinu i regitra ir gaudau vietele vel smile.gif
O seip visa kalatojaus kol laukiau,bet atejo pagyvenes,malonus vyras,viska paaiskino,gavau masina kurios bijojau,golf smile.gif net spaudziant pedalus traskejo jie biggrin.gif tokia akmenime masina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 16, 13:31)
Neislaukiau regitroj verysad.gif  liudna,bet kad ner uz ka pykt,padariau mieste KK,ir tik gryzus pasake,oi kaip apmaudu pasidare,neislaipino,tesiau uzduotis toliau,o klaida ta,kad susimaisiau,tiksliau is vienpusio eismo issukau i kaire ne visai is kaires,per viduri,nes gi uz manes moteris vaziavo,kuri man pradejus rikiuotis i kaire puse per ta puse mane lenke,as pristabdziau ir gavos,kad abi prie sankryzos atsiradom vienu metu..

O seip visa kalatojaus kol laukiau,bet atejo pagyvenes,malonus vyras,viska paaiskino,gavau masina kurios bijojau,golf smile.gif net spaudziant pedalus traskejo jie biggrin.gif tokia akmenime masina smile.gif

Ajai. Na nenusiminkit smile.gif
Kokius klausimus gavot?

Man su posukiais labai sunku sad.gif nu bet dar yra 6 vaziavimai.
Atsakyti
QUOTE(vyvy @ 2014 08 18, 11:30)
Ajai. Na nenusiminkit smile.gif
Kokius klausimus gavot?

Man su posukiais labai sunku sad.gif nu bet dar yra 6 vaziavimai.

Liudniausia ne tai,kad neislaikiau,o tai kad vietu bera regitroj tik spalio men doh.gif verysad.gif

Klausimai tokie,
Kaip patikrinsiu ar veikia darbinis stabdis?
Parodyti kur pilama alyva ir kaip matuojamas lygis?
Ir parodyti kur yra stabdziu skystis?

Golfe nesu macius kur kas yra,bet radau :-)
Atsakyti
QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 16, 14:31)
Neislaukiau regitroj verysad.gif  liudna,bet kad ner uz ka pykt,padariau mieste KK,ir tik gryzus pasake,oi kaip apmaudu pasidare,neislaipino,tesiau uzduotis toliau,o klaida ta,kad susimaisiau,tiksliau is vienpusio eismo issukau i kaire ne visai is kaires,per viduri,nes gi uz manes moteris vaziavo,kuri man pradejus rikiuotis i kaire puse per ta puse mane lenke,as pristabdziau ir gavos,kad abi prie sankryzos atsiradom vienu metu..

Oi, tikrai abidna... Ir pikta ant tokiu vairuotoju, kurie nors ir mato, kad su regitros masina vaziuoji ir supranta, kad laikai egzamina, vistiek naglai aplenkineja, uzkisa ir pan. O eiles tikrai dideles, bent jau Kaune.. As kita natradieni laikau, vietos laukiau nuo liepos galo, jei neislaikysiu, vel nusites iki kokio spalio galo.. reik pradet mokytis tuos klausimus, turiu is intiko issitraukus, bet taip ir neprisedu as prie ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 08 18, 13:32)
Oi, tikrai abidna... Ir pikta ant tokiu vairuotoju, kurie nors ir mato, kad su regitros masina vaziuoji ir supranta, kad laikai egzamina, vistiek naglai aplenkineja, uzkisa ir pan. O eiles tikrai dideles, bent jau Kaune.. As kita natradieni laikau, vietos laukiau nuo liepos galo, jei neislaikysiu, vel nusites iki kokio spalio galo.. reik pradet mokytis tuos klausimus, turiu is intiko issitraukus, bet taip ir neprisedu as prie ju  doh.gif

Seip man bent jau paskutine pamoka vaziavimo instruktorius visa parode,papasakojo,apie klausimus kurie gali buti uzduodami. Nieko sudetingo smile.gif
Man labiausiai abydna kad gavau vieta spalio 3d tik... juk taip ir uzsimirsta viskas,jei neturi su kuo vazinet..teks pirkti papildomaus pravziavimus,kad prisiminti. Vistiek instruktorius geriau zino nei seimos narys. Taip ir neislaiko dauguma vien del po menesi ar du trunkancias eiles...
Atsakyti
QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 18, 14:47)
Seip man bent jau paskutine pamoka vaziavimo instruktorius visa parode,papasakojo,apie klausimus kurie gali buti uzduodami. Nieko sudetingo  smile.gif
Man labiausiai abydna kad gavau vieta spalio 3d tik... juk taip ir uzsimirsta viskas,jei neturi su kuo vazinet..teks pirkti papildomaus pravziavimus,kad prisiminti. Vistiek instruktorius geriau zino nei seimos narys. Taip ir neislaiko dauguma vien del po menesi ar du trunkancias eiles...

As ta menesi su vyru vazineju ir nusipirkau dar 1,5val pas savo instruktoriu pries regitros egza. Eiles tikrai baisios, jei neislaikysiu kita sav, tai isvis gal tik lapkriciui kita laikyma gausiu, tuo labiau, kad man tinka tik rytais..
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 08 18, 14:50)
As ta menesi su vyru vazineju ir nusipirkau dar 1,5val pas savo instruktoriu pries regitros egza. Eiles tikrai baisios, jei neislaikysiu kita sav, tai isvis gal tik lapkriciui kita laikyma gausiu, tuo labiau, kad man tinka tik rytais..

Ir as stengiuos vazinet esant galimybej,nes nera kam vaika palikti priziureti..
O del eiliu reikia gaudyti,kasdien ziureti regitros psl,kartais atsilaisvina vieta. O ir sako,kad dabar tokia grustis,nes visi gryzta is atostogu,registruojasi,poto menesio laikotarpis bebus.arba turint laiko reikia vaziuot i regitra ir laukti,kazkas neatvyks,ar neisvaziuos is aiksteles,paima kita zmogu.
O tau sekmes didelios!
Atsakyti