Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(aikstinga @ 2014 08 26, 15:47)
Tai va, kad nesamoningos tos eiles, tokiais tempais ir metai greit prabegs, o tada baigsis teorijos egzamino galiojimas ir tadaaaaam- viskas is naujo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisitadadinsim tuoj doh.gif
Bet rimtai nesuprantu koks jiems skirtumas kada laikyti,pinigu daugiau susirinktu jei eiles butu mazesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesta123 @ 2014 08 26, 15:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prisitadadinsim tuoj doh.gif
Bet rimtai nesuprantu koks jiems skirtumas kada laikyti,pinigu daugiau susirinktu jei eiles butu mazesnes smile.gif

Gal taip leidzia nei karto nelaikiusiems pasireiksti, o mums, nemoksoms, suteikia proga dar prisipirkti papildomu pamoku arba nervuoti sutuoktinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 08 26, 16:03)
Gal taip leidzia nei karto nelaikiusiems pasireiksti, o mums, nemoksoms, suteikia proga dar prisipirkti papildomu pamoku arba nervuoti sutuoktinius  lotuliukas.gif

Cia ne vien Kaune taip,visur.
Panos stenkites islaikyt is pirmo karto,va kitu atveju teks vaziuoti per sniega,arba zydint zibuem 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus mažesniame mieste leidžia po pusantros savaitės perlaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Visur leidžia laikyti po 7 dienu, neaksčiau. Bet užsiregistruoti galite iškart po neišlaikymo. Aš skambinaus į Regitra paklausti to, nes irgi maniau, kad neišlaikius reikia ilgiau laukti. Man paaiškino, kad tiesiog daug regustruojasi ir oatarė kuo dažniau patikrinti internete laisvas vietas.
Atsakyti
Perziurejau visus miestus,pvz man visur rodo vieta tik spalio men.
Atsakyti
Man visus kartus egzaminatorius užregistruodavo po neišlaikymo blush2.gif
Atsakyti
Vakare atsirado Alytuje rugsėjo 2d, 3d. Tai galvoju nusipirksiu du papildomus vairavimus pas savo instruktorių. Nežinau kaip aš važiuoju... Tikrai ne baisiai, nu bet dar su pavarom daugiau dirbt reikia. Mamos dyzelis, mokykloj buvo bendzinas. Tai man su bendzinu gal geriau. O su mamos trukčioju.... blush2.gif

Tuos klausimus gal reiks pradėti mokytis... Sunku juos išmokti? biggrin.gif .. Pavargus aš po visų mokyklinių ir teorijų... doh.gif

Aš labai bijau regitroj to vairavimo. Ir šiaip vairuot atrodo bijau.
Bet... atsisėdu pvz į mamos mašiną ir nieko, važiuoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvy: 26 rugpjūčio 2014 - 20:12
QUOTE(vyvy @ 2014 08 26, 21:09)
Vakare atsirado Alytuje rugsėjo 2d, 3d. Tai galvoju nusipirksiu du papildomus vairavimus pas savo instruktorių. Nežinau kaip aš važiuoju... Tikrai ne baisiai, nu bet dar su pavarom daugiau dirbt reikia. Mamos dyzelis, mokykloj buvo bendzinas. Tai man su bendzinu gal geriau. O su mamos trukčioju....  blush2.gif

Tuos klausimus gal reiks pradėti mokytis... Sunku juos išmokti? biggrin.gif .. Pavargus aš po visų mokyklinių ir teorijų...  doh.gif

Aš labai bijau regitroj to vairavimo. Ir šiaip vairuot atrodo bijau.
Bet... atsisėdu pvz į mamos mašiną ir nieko, važiuoju...

O an rodo tik 10.16laisva vieta.
Ir laikyk,nebijok,viskas nus gerai,nelauk ilgai 4u.gif
Atsakyti
Mielosios vairuotojos, sekiau visus Jusu nuotykius, mokantis vairuoti. Ir labai noriu pasidžiaugti, siandien mano dukryte islaike vairavima Alytuje. Tai va mamos buna tokios pat laimingos , kaip ir vairuotojos . Jeigu VYVY noresi, galesiu parašyti kokiu maršrutu jai teko važiuoti. O del tos teorijos per vairavimo egzamina, tai nepersistenk mintinai mokindamasi atsakymus . Nes dukrai egzaminuotojas pareiškė "Kas čia per mokslas, galėjai paprastai atsakyti. Visoms Jums linkiu kuo greičiau pabaigti ši etapą.
Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2014 08 26, 20:22)
Mielosios vairuotojos, sekiau visus Jusu nuotykius,  mokantis vairuoti. Ir labai  noriu pasidžiaugti,  siandien mano dukryte islaike  vairavima Alytuje.  Tai va mamos  buna tokios pat laimingos , kaip ir vairuotojos . Jeigu VYVY noresi, galesiu parašyti kokiu maršrutu jai teko važiuoti. O del tos teorijos per vairavimo egzamina, tai nepersistenk mintinai mokindamasi atsakymus . Nes dukrai egzaminuotojas pareiškė  "Kas čia per mokslas, galėjai paprastai atsakyti. Visoms Jums linkiu kuo greičiau pabaigti ši etapą.

Didžiausi sveikinimai smile.gif Taip, noriu sužinoti maršrutą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2014 08 26, 21:22)
Mielosios vairuotojos, sekiau visus Jusu nuotykius,  mokantis vairuoti. Ir labai  noriu pasidžiaugti,  siandien mano dukryte islaike  vairavima Alytuje.  Tai va mamos  buna tokios pat laimingos , kaip ir vairuotojos . Jeigu VYVY noresi, galesiu parašyti kokiu maršrutu jai teko važiuoti. O del tos teorijos per vairavimo egzamina, tai nepersistenk mintinai mokindamasi atsakymus . Nes dukrai egzaminuotojas pareiškė  "Kas čia per mokslas, galėjai paprastai atsakyti. Visoms Jums linkiu kuo greičiau pabaigti ši etapą.

Didziausi sveikinimai naujai vairuotojai!
Atsakyti