QUOTE(Lona @ 2014 09 22, 19:30)
Praeis... Cia gal db pacioj pradzioj taip.. O koki darba db dirbi? Pagal hobi, tai kas tai butu? Ir kokius pakeitei? Siaip cia idomu, ir isvis ar ziauriai sunku darba susirast?
As esu vienos automobiliu firmos didele fane, jau gal 17 metu nuo vaikystes, tai isidarbinau toje kompanijoje, francizeje, kuri prekiauja ir tos firmos automobiliais ir detalemis ir daro servizus ir panasiai. Man atgaiva sirdziai, kai kasdien matau tai, kas man patinka ir kai gaudausi toje srityje. Placiau nenoreciau plestis
Pries tai tiesiog siuntinejau visur CV per skelbimu puslapi Craigslist, buvau isidarbinusi i Dry Cleaning'a, nes drabuziai mano antras hobis (domejimasis mada ir panasiai), labai norejau pamatyti kaip viskas vyksta, kaip vyksta valymas, ypatingai tu drabuziu, kuriu medziagos reikalauja ypatingo demesio, nors nevaliau ju, o tik darydavau ispekcija ir paruosdavau isvalytus rubus klientams (apmauti maisais ir pan.), bet labai daug ko suzinojau ir ismokau. Aisku mokejo mazai, bet pradziai apsitrinti ir pazinti aplinka tiko.
Darba susirasti manau, tikrai nera sunku, jeigu mokate kalba, bent jau cia kur as esu (FL), visi gana maloniai priima, o i dabartini darba isidarbinau iejusi i pacia kompanija, kadangi esu apdovanota nestandartiniu ugiu (183cm) galejo ir tai itakoti, sunku pasakyti, labai priklauso nuo pacios situacijos. O turintiems patirties kazkokioje sferoje, manau problemu rasti darba visai nera, bet tai sprendziant tik is mano aplinkos
Klimatas.. Kaip Ms. Blonde rase apie Bostona, taip ir pas mus cia FL, (mes birzeli atvykome), kazkas siaubingo, 33 laipsniai ir dregme

jau rugsejis, siek tiek vesiau, nors buna pakyla iki 30, nepasakyciau, kad isejus pradedi varveti (bet gal tik del to, kad man pastoviai budavo Airijoje salta), bet be kondicionieriaus ta laikotarpi isgyventi neimanoma. Laukiu lapkricio, kai atves, sake, kad buna kaip lietuviska vasara, kuo labai noreciau patiketi, nes jei taip ir toliau, tai neisivaizduoju cia saves. Nors siluma kaulu nelauzo, o po Airijos (saltoka ir dregna), cia buvo kazkiek smagiau, bet gyventi visa laika nepasiryzciau. Pati noreciau pakeliauti ir aplankyti CA, turiu ten nemazai draugu ir pazystamu, bet nevilioja ten esantis pragyvenimo lygis, nors klimatas drysciau sakyti, kad idealus
Pats didziausias malonumas padaryti tai - ko kitu nuomone, Jus padaryti negalite...