Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 9

QUOTE(kristelis_ @ 2015 02 26, 22:40)
Sveiki, su vyru jau treti metai kaip pildome ir bandome islosti zalia korta:)) norejau paklausti is kelinto karto cia esanciom ar girdejusiom apie pazystamus pavyko ja islosti? ar ilgai teko laukti?

Mes iš pirmo karto :-)
Papildyta:
QUOTE(kristelis_ @ 2015 02 26, 23:10)
kaip smagu jum:) baltai pavydziu! O dar klausimas, visur randu informacijos, kad zalia korta galima pildyti abiem sutuoktiniam atskirai, taciau jeigu informacija kartojasi apie asmeni keliose anketose tada anuliuojama anketa. O tai jeigu as rasau apie savo sutuoktini o jis pildydamas apie mane tai automatiskai juk kartojasi informacija? Ar as ne taip suprantu? Nes siaip visa laik pilde tik vyras. Bet manau jeigu galetume abu atskirai pildyti butu sioks toks didesnis sansas islosti:))

Galite pildyti kiekvienas atskirai. Mes su vyru pildėm atskirai :-)
Atsakyti
QUOTE(kristelis_ @ 2015 02 26, 15:40)
Sveiki, su vyru jau treti metai kaip pildome ir bandome islosti zalia korta:)) norejau paklausti is kelinto karto cia esanciom ar girdejusiom apie pazystamus pavyko ja islosti? ar ilgai teko laukti?

ish pirmo 4u.gif
QUOTE(kristelis_ @ 2015 02 26, 16:10)
kaip smagu jum:) baltai pavydziu! O dar klausimas, visur randu informacijos, kad zalia korta galima pildyti abiem sutuoktiniam atskirai, taciau jeigu informacija kartojasi apie asmeni keliose anketose tada anuliuojama anketa. O tai jeigu as rasau apie savo sutuoktini o jis pildydamas apie mane tai automatiskai juk kartojasi informacija? Ar as ne taip suprantu? Nes siaip visa laik pilde tik vyras. Bet manau jeigu galetume abu atskirai pildyti butu sioks toks didesnis sansas islosti:))

Jus ne taip supratote mirksiukas.gif galite pildyt atskirai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. O kokio senumo gali but ginekologo pazyma? Esu uzsirasiusi kasmetinei apziurai, bet bus dar beveik du menesiai iki pokalbio ambasadoje, tai gal paprasyt ir pazymos iskart? g.gif

Gal kas nors galit nukreipti, kur skaityti apie vaiku skiepijima pries pokalbi, turbut skiriasi skiepai nuo suaugusiuju? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelis_ @ 2015 02 26, 23:40)

Mano atveju pildziau as savo ir vyro vardu (tada dar nebuvo vyras) ir jis laimejo - is pirmo karto. Kiek pries tai pildziau nepamenu, nes siaip pildom, t.y. seimoje kai pati buvau itraukiama tik kaip vaikas, nuo labai seniai, dar popierinias anketas reikedavo siust paprastu pastu. biggrin.gif Idomiausia, kad musu namu adresu keli pazistami pilde ir laimejo is pirmo karto, o mes ne. Beje, vyrui pildziau jau elektronine anketa, bet irgi is tu paciu namu.

QUOTE(kristelis_ @ 2015 02 27, 00:10)

Ne taip supratai - pildyt galit abu. Tas duomenu kartojimasis yra kai vienas zmogus savo vardu kelis kartus pildo, o siuo atveju pildai tu uz save ir vyras uz save, o vienas kita itraukiat tik kaip sutuoktini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 27 vasario 2015 - 01:28
QUOTE(kristelis_ @ 2015 02 26, 21:40)

as gal 10 metu losiu ir niekad nelaimejau biggrin.gif tai tikriausiai daugiau ir nebelosim, nes atsirado kiti planai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 26, 18:28)
Mano atveju pildziau as savo ir vyro vardu (tada dar nebuvo vyras) ir jis laimejo - is pirmo karto. Kiek pries tai pildziau nepamenu, nes siaip pildom, t.y. seimoje kai pati buvau itraukiama tik kaip vaikas, nuo labai seniai, dar popierinias anketas reikedavo siust paprastu pastu. biggrin.gif Idomiausia, kad musu namu adresu keli pazistami pilde ir laimejo is pirmo karto, o mes ne. Beje, vyrui pildziau jau elektronine anketa, bet irgi is tu paciu namu.

o, as pildziau (dar tik pradeje draugaut su busimuoju buvom ) popierine anketa uz save ir uz ji (turejau pildyt uz broli, bet jis gyvena UK (nenorejau parasho padirbinet)... uzpildziau uz savishki.... net pamirshau apie tai... po vestuviu praejus 2-iem savaitem, anyta paskambino, kad atejo laishkas ish KY lotuliukas.gif o mes jau isikure, baldus , indus, visus rakandus susipirke ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelis_ @ 2015 02 27, 00:10)

laimejom is devinto karto, tai devynis metus zaidziam, cia laimes dalykas laimesi is pirmo ar ne, visada pildydavau ir savo anketa ir vyro, padvigubeja sansai, beabejo, kad kartojasi info, bet sutuoktini ir vaikus tu privalai itraukti...
Atsakyti
Na tuomet dabar visad pildysime ir as ir vyras, gal kada ir nusisypsos mum laime ir laimesime ir nesvarbu ar tai bus jau kitais metais ar po 6 metu, svarbu laimetume:D Nors aisku norisi kuo greiciau:)
Atsakyti
QUOTE(*Amber* @ 2015 02 27, 01:34)
Sveiki. O kokio senumo gali but ginekologo pazyma? Esu uzsirasiusi kasmetinei apziurai, bet bus dar beveik du menesiai iki pokalbio ambasadoje, tai gal paprasyt ir pazymos iskart?  g.gif

Gal kas nors galit nukreipti, kur skaityti apie vaiku skiepijima pries pokalbi, turbut skiriasi skiepai nuo suaugusiuju? Dekui  4u.gif

O iš kur Jūs žinote kada pokalbis?
Atsakyti
Mes is pirmo kart laimejom. Na as iki tol visalaik buvau isitikinus, jei jau dalyvausiu tai laimesiu is pirmo kart. Va taip ir atsitiko.

Jei nesunku pasikartosiu, jei mums su vyru si santuoka antroji, tai ar reik nestis verstus skyrybu liudijimus ar tik musu vedybu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lona: 27 vasario 2015 - 11:55
QUOTE(osda @ 2015 02 27, 11:44)
O iš kur Jūs žinote kada pokalbis?

Gavau emaila is ambasados, kaip ir kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amber* @ 2015 02 27, 13:10)
Gavau emaila is ambasados, kaip ir kitos smile.gif

bet kiek supratau Jūsų CN 35***
Atsakyti