Imesiu kada savo daiktus
As net isivaizduoju tas parduotuvyte, Gainsbourg
Stai kur visos planetos pasisukusios - i Jus
Imesiu kada savo daiktus
Imesiu kada savo daiktus
Reikia tik labai noreti!
Nu gi ir as sutikau Jimius Shius
50 pinigu norejo - nesamone
bet... supratau, kad buta Damos su geru batu skoniu ir akurat - porele 38 dydzio, kaip ir tu Jimmiu, manes lauke .
Naujuteliai, melynos espadriles, kulnas odinis, grazuoles, italiskos.
Rudi - omg, ranku darbo, vidus odinis, virsus versta oda, tokie ryza, lb grazi, lb tvirti, nuostabiausi pasaulio batai
Nors firmos neatpazinau, kokybe rekte reke. Pagooglinau ir tai Febo, o ju batai +- $1000!
Visiskai nauji, ech - svente mano kieme

Nu gi ir as sutikau Jimius Shius
Naujuteliai, melynos espadriles, kulnas odinis, grazuoles, italiskos.
Rudi - omg, ranku darbo, vidus odinis, virsus versta oda, tokie ryza, lb grazi, lb tvirti, nuostabiausi pasaulio batai
Visiskai nauji, ech - svente mano kieme

QUOTE(liomi @ 2014 09 16, 14:18)
Reikia tik labai noreti!
Pagaliau! Oh My, kaip cia gerai!
Espadrilės fainos. Tų ryžų neturėčiau prie ko nešioti.
QUOTE(niedulis @ 2014 09 16, 18:49)
Espadrilės fainos. Tų ryžų neturėčiau prie ko nešioti.
liomi, lobiai tikrai
Liomi sveika sugryzus
Omg nu fantastiski abieji
Aciu 
-----
Apsipirkau. Uz ~ £1000
Gainsbourg, mergaite, musu karmos pasisnekejo
Shievonne, manasis sijonas jau atejo! mes cia snekejome, kad reikia klostuotu sijonu, odiniu, bet palauksim kol pats ateis
Silkas, apacioje pasijonis trumpesnis, ir kokie 7cm persisviecia
Milly, Net A Porter ~ £300 ju kuriniai

Antoni and Alison silkine suknele, kokia ji dailute, iki keliu, pustom rankovytem, manau ~ £300 - £400

Kuprine, odine, nerandu gamintojo, grazuole, man taip jos reikejo

Naujutele silko skarute DKNY ~ £45

Papildyta:
Liberty London silko skarute, pff ~ £100

Ir galiausiai, the cashmere company, silko ir kasmyro didele, nauja, zvilganti pashmina

Parasiau kainas, nes man paciai lb idomu, sioje temoje, jos, nes mano, sie pirkiniai, nekainavo net tiek, kiek steikas ir vynas restoranelyje
-----
Apsipirkau. Uz ~ £1000
Gainsbourg, mergaite, musu karmos pasisnekejo
Shievonne, manasis sijonas jau atejo! mes cia snekejome, kad reikia klostuotu sijonu, odiniu, bet palauksim kol pats ateis
Silkas, apacioje pasijonis trumpesnis, ir kokie 7cm persisviecia

Antoni and Alison silkine suknele, kokia ji dailute, iki keliu, pustom rankovytem, manau ~ £300 - £400

Kuprine, odine, nerandu gamintojo, grazuole, man taip jos reikejo

Naujutele silko skarute DKNY ~ £45

Papildyta:
Liberty London silko skarute, pff ~ £100

Ir galiausiai, the cashmere company, silko ir kasmyro didele, nauja, zvilganti pashmina

Parasiau kainas, nes man paciai lb idomu, sioje temoje, jos, nes mano, sie pirkiniai, nekainavo net tiek, kiek steikas ir vynas restoranelyje
Liomi, visi pirkiniai wow
bet sijonas ir kuprinė- tobuliausi
Aciu, Tylene. Nu, kazkokios Kaledos man
Ta kuprine, nesuprantu, nu kaip ji tokia, man papuole, buna tos baisios - forma negera, perdideles, bobiskos, ne odines, mokyklines, su dangciu tuo baisiu arba su virvele, kur prilys, arba lb brangios ... o cia se - ko man ir reikejo, visiskai, ko ieskojau.
Ta kuprine, nesuprantu, nu kaip ji tokia, man papuole, buna tos baisios - forma negera, perdideles, bobiskos, ne odines, mokyklines, su dangciu tuo baisiu arba su virvele, kur prilys, arba lb brangios ... o cia se - ko man ir reikejo, visiskai, ko ieskojau.
Liomi,ziauriai geruliai
Ypac sijonas
Ypac sijonas
liomi dailus pirkinukai. tik dkny skarele buciau palikusi
ir batai grazus pirmoje foto
vat kazkam sekasi su pirkiniais , o kazkam nei velnio net normaliose parduotuvese
)
o kuprine 2 in 1? pasidaro i rankine itariu
vat kazkam sekasi su pirkiniais , o kazkam nei velnio net normaliose parduotuvese
o kuprine 2 in 1? pasidaro i rankine itariu