QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 16:11)
O man labai keista ką žmonės, nemėgstantys fake'u ir negailiantys krūūūūvos pinigų originalamas veikia SH parduotuvėse....
tikrai ..
nesimaivau 
O cia kazkokia cenzura veikia kas kur pasisakyt gali?
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 13:11)
O man labai keista ką žmonės, nemėgstantys fake'u ir negailiantys krūūūūvos pinigų originalamas veikia SH parduotuvėse....
tikrai ..
nesimaivau 
Fake yra labai labai blogai, blogiau nei nuluzes nagas, spaudziantys batai, palikes vyras, pabeges vaikas, uzluzes FB, pamesti pinigai - viskas per viena vakara
Kas negaili kruvos pinigu? Pacituokite.
Ir finale - zmones, i SH eina, ne vien bado vejami. Dalis ju, iesko Sventojo Gralio, to, ko niekas nebepagamins, niekur nenusipirksi. Net turtingi lankosi SH ir Vintazinese, tiksliau - labai turtingi.
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 15:11)
tikrai ..
nesimaivau 
Dabar pagalvojau , tikrai, kodel ? Todel, kad nezinai kas ten taves laukia
Vakar manes lauke http://www.saksfifth...p;bmUID=kBuBRmu
Atvirai pasakius nieko apie toki branda girdejusi nebuvau, pirkau, nes tiko ir patiko, kaina tik 25 pinigai, kai tuo tarpu, perziurejus musu parduotuviu siuloma asortimenta, pamaciau, kad kelniu su vilna be maziausiai 300 nenupirksi
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2014 10 30, 16:41)
Fake yra labai labai blogai, blogiau nei nuluzes nagas, spaudziantys batai, palikes vyras, pabeges vaikas, uzluzes FB, pamesti pinigai - viskas per viena vakara
Is principo.
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 15:11)
tikrai ..
nesimaivau 
Nera cia nieko keisto. Asmeniskai man SH yra hobis ir silpnybe, megstu knistis po tuos rubus ir rasti koki perliuka, italiska vilnos sijona, silkine palaidine ar kasmyro megztuka... Man toks atsipalaidavimas ten, kai nieko negalvoji, tik ieskai, zvalgaisi... Esu kazkada skuduryne isbuvus kokias 3 val., o man atrode, kad pusvalandi tik prabuvau. Kaip kazino zmonem, kad buna
QUOTE(liomi @ 2014 10 30, 16:41)
Is principo.
Papildyta:
QUOTE(vanesax @ 2014 10 30, 18:22)
QUOTE(mimsy @ 2014 10 30, 21:53)
Nera cia nieko keisto. Asmeniskai man SH yra hobis ir silpnybe, megstu knistis po tuos rubus ir rasti koki perliuka, italiska vilnos sijona, silkine palaidine ar kasmyro megztuka... Man toks atsipalaidavimas ten, kai nieko negalvoji, tik ieskai, zvalgaisi... Esu kazkada skuduryne isbuvus kokias 3 val., o man atrode, kad pusvalandi tik prabuvau. Kaip kazino zmonem, kad buna
As totali ligone siuo atveju, dievinu SH! Ir tik tokios pat ligones mane tesupras
Kartais svajoju, kad atsirastu SH, kurie dirbtu visa para

Jus nuostabi!
Kartais, nueinu du kartus i diena. I ta pati
QUOTE(liomi @ 2014 10 31, 01:06)
Jus nuostabi!
Atrodo, praleisiu kazka, lemiancio - drabuzi, lekste, knyga, skara, sage. Man nesvarbu pirkti, as labai noriu, bent, pamatyti.
Tai kodel nei viena drauge nebenori su manim eit i SH?
Neturiu draugijos ten eit, bandziau kelis kartus su draugem, bet visos apibegdavo per 15min. visus rubus ir zyzdavo, kad jau eitume lauk..
QUOTE(mimsy @ 2014 10 31, 11:05)
Kazin LT butu populiari profesija nauja, kad zmogus duoda sarasa su norimais mazdaug rubais, apibudina juos, o as ieskau ieskau? 
Tai nieko naujo, čia stilisto darbas, ypač rengiantis fotosesijoms
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 10 31, 12:23)
aš vienam komise mačiau, kaip mergina filmavimams rinko drabužius ir su pardavėja bandė tartis, kad jei netiks - grąžins, bet ji nesileido į kalbas
QUOTE(mimsy @ 2014 10 31, 00:53)
As totali ligone siuo atveju, dievinu SH! Ir tik tokios pat ligones mane tesupras
Kartais svajoju, kad atsirastu SH, kurie dirbtu visa para

O jetau, pagaliau super gimininga siela! Atrodytų, lyg skaityčiau savo pačios pasisakymą
QUOTE(RamiosBites @ 2014 10 31, 12:16)
O jetau, pagaliau super gimininga siela! Atrodytų, lyg skaityčiau savo pačios pasisakymą
Pasijaučiau taip, lyg būčiau nykstanti rūšis, suradusi dar vieną tokios pat rūšies atstovą 
Pralinksminot, geras
Jau off topic labai gavosi, laukiam nauju SH lobiu