QUOTE(Bergma @ 2014 11 11, 07:33)
Siek tiek turiu nauju radiniu, kazko tokio labai ispudingo nera, bet kiekvienu pirkinuku asmeniskai labai dziaugiuosi, o labiausiai patiko namu dekoro radiniai, itraukiau ir juos i video
Video
Kuistuko radiniai

Video
Kuistuko radiniai

QUOTE(...Dune... @ 2014 11 12, 21:55)

Taip jus sakot tiesa, visos kainos siaip prasideda nuo min 50 kr, as niekad uz tiek nieko neperku, nes pas mus yra skyrelis, kuriame kas savaite buna nukainuotu rubu iki 10 arba 20 kr, tai as tik is ten pasirenku, kad ir ta pati H&M, o kazkas padoriau ar geresnes kokybes brangu sakyciau, pvz vakar maciau vilnoni salika, kaina buvo 79kr...

Mielosios- o man reikia jusu pagalbos..
Arteja Kaledos- gal uzmatysit kuri nuostabu AVYTES kostiuma 3-4 metu damutei- perpirksiu
Zinau, kad daugelis net prie tu lentynu neprieinat- bet gal tiesiog akis uzklius..
Buciau labai dekinga

Arteja Kaledos- gal uzmatysit kuri nuostabu AVYTES kostiuma 3-4 metu damutei- perpirksiu

Buciau labai dekinga

Ir as atkeliauju su naujais radiniais.
Negaliu atsidziaugti sia sukne. The Kooples. Taip ilgai to laukiau ir pa-ga-liau !
Kai einu i SH, mano wishlisto numeris vienas turbut (arba beveik numeris vienas
) yra rasti Kooples ir niekad nieko nesu radus, nors taip madinga, bet nieks neatiduoda..
Sviesi dalis silkas, apacia viskozes miksas.

Suknes sagos tradiciskai su kaukoliukais:

Moschino Cheap & Chic pliusinis sijonas. Medziaga su silku. Sunku nufotografuoti tik, kai visas taip ziba, tviska. Priekyje suraukta, o likusi dalis graziai banguoja. Labai netiketas radinys, bet kaip pradziugino.

Negaliu atsidziaugti sia sukne. The Kooples. Taip ilgai to laukiau ir pa-ga-liau !

Suknes sagos tradiciskai su kaukoliukais:

Moschino Cheap & Chic pliusinis sijonas. Medziaga su silku. Sunku nufotografuoti tik, kai visas taip ziba, tviska. Priekyje suraukta, o likusi dalis graziai banguoja. Labai netiketas radinys, bet kaip pradziugino.

Gainsbourg pirkiniai nerealus!!!!!!!!!

Gainsbourg, tikrai - pirkiniai tobuli! Suknyte grazumas, trapumas ir kokybe
Sijonas atvirsksciai - sunkus ir puikus sventems! Ir kaip nesigrauzt nagu daba?

Suknelė,gainsbourg labai graži 
Liomi siūlų spalva
ir megztukas jaukuolis.

Liomi siūlų spalva

Užsukau parodyt savo lobį - naujutėlė, gražutėlė garstyčių spalvos karoliukais siuvinėta suknelė. Karoliukai stikliniai, suknės svoris - pora kilogramų
Esu be galo be krašto laiminga, nors dabar eičiau naujų metų švęst

Gražus gainsbourg sijonas, visiškai mano stiliaus, o suknelę norėčiau aprengtą pamatyt

Gražus gainsbourg sijonas, visiškai mano stiliaus, o suknelę norėčiau aprengtą pamatyt

Anila
Sviesi lape, pamaciau Jus
Suknyte grazuole ir ne paprastu nauju metu svest, o su paciu DiCaprio

Sviesi lape, pamaciau Jus

Aciu, Bergma, Liomi, Anila, Sviesi Lape
Va va. As irgi pagalvojau, kai tik pamaciau ji, kad paciu laiku pas mane atejo - toks visas sventinis.
Sviesi Lape, labai gera suknyte

QUOTE(liomi @ 2014 11 16, 10:37)
Va va. As irgi pagalvojau, kai tik pamaciau ji, kad paciu laiku pas mane atejo - toks visas sventinis.

Sviesi Lape, labai gera suknyte

Atkeliauju ir as, tik kelis rubelius nusipirkau, bet asmeniskai pati jais esu labai patenkinta ir dziaugiuosi, megstini ir tunika jau tampau kiekviena diena, ypac megstinis fainas, ir nors sakiau, kad bus nesiltas, atvirksciau jis siltas ir jaukus
Ikeliu kaip prasete ir foto, na ir palieku nuoroda i filmuka

Kuistuko pirkiniai

Kuistuko pirkiniai