Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Greit ir mano atostogos baigsis.. Nezinau kaip teks vel keltis 7wal.. Ir dirbti.. Baisu pagalvojus..

Db paskaiciawau kad man jau tokia sawijauta 5 men verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 08 rugpjūčio 2014 - 11:18
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 08, 11:17)
Greit ir mano atostogos baigsis.. Nezinau kaip teks vel keltis 7wal.. Ir dirbti.. Baisu pagalvojus..

Db paskaiciawau kad man jau tokia sawijauta 5 men verysad.gif

o tu be xanax, nieko negeri? kokiu zoliniu ar homeopatiniu nebandei? man kazkaip xanax ar lexotanil nenuima fiziniu negalavimu, bandysiu homeopatinius pagerti, nes mano tokia jautri nervu sistema, kas tik biski galiu balsu raudot pradeti. ziurejau vakar meksikietiska seriala, 100 kartu matyta ir vis tiek blioviau, vyras juokesi atsisedes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 08 08, 12:29)
o tu be xanax, nieko negeri? kokiu zoliniu ar homeopatiniu nebandei? man kazkaip xanax ar lexotanil nenuima fiziniu negalavimu, bandysiu homeopatinius pagerti, nes mano tokia jautri nervu sistema, kas tik biski galiu balsu raudot pradeti. ziurejau vakar meksikietiska seriala, 100 kartu matyta ir vis tiek blioviau, vyras juokesi atsisedes smile.gif

Xanax geriu tik krastutinumais.. Nenoriu vel jo gert ilgai.. Tai geriau jy tik du kartus, vakar ir dar kazkuria diena.. O siaip as be waistu jokiu.. Turiu neuromed lasiuku, vakar isgeriau.. Bet man kazkaip nuo ju blogiau... Galwa svaigt pradeda, pykinimas toks lengvas... Ir dar turiu homeopatiniu neurexan.. Rekomendawo vaistininke.. Bet bandziau pora dienu gert, nepadejo schmoll.gif tai ir negeriu iswis.. Tik snd isgeriau viena..
As irgi per sirialus verkiu.. Va pvz ziurejau uDrausta meile, tas turku kur nesenai rode.. Verkiau pasikukciodama, poto vel jy rode neperseniausiaii ir zinau kas po ko eina, ir pabaiga zinau, ir vistiek verkiau.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 08 rugpjūčio 2014 - 11:39
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 08, 11:37)
Xanax geriu tik krastutinumais.. Nenoriu vel jo gert ilgai.. Tai geriau jy tik du kartus, vakar  ir dar kazkuria diena.. O siaip as be waistu jokiu.. Turiu neuromed lasiuku, vakar isgeriau.. Bet man kazkaip nuo ju blogiau... Galwa svaigt pradeda, pykinimas toks lengvas... Ir dar turiu homeopatiniu neurexan.. Rekomendawo vaistininke.. Bet bandziau pora dienu gert, nepadejo schmoll.gif  tai ir negeriu iswis.. Tik snd isgeriau viena..
As irgi per sirialus verkiu.. Va pvz ziurejau uDrausta meile, tas turku kur nesenai rode.. Verkiau pasikukciodama, poto vel jy rode neperseniausiaii ir zinau kas po ko eina, ir pabaiga zinau, ir vistiek verkiau.. doh.gif

homeopatinius reikia ilgiau pagerti, kad poveikis butu, mano pazistamai tai tik po men ar dvieju jie padejo. As ziurejau apkabink mane per tv6, simto metu senumo tas filmas ir rode ta vieta, kur pagrinde heroje nori nusizudyti, bet dukra ja sulaiko ir abi susitaiko, tai tiek blioviau, net balsu, jauciu ir kaimynai girdejo biggrin.gif iskrido muse pro langa tai mano mergyte pasiemus kibireli pradejo ja gaudyt ir duodasi po visus namus, sako muse, kur tu, nuotaika pakele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 08 08, 12:48)
homeopatinius reikia ilgiau pagerti, kad poveikis butu, mano pazistamai tai tik po men ar dvieju jie padejo. As ziurejau apkabink mane per tv6, simto metu senumo tas filmas ir rode ta vieta, kur pagrinde heroje nori nusizudyti, bet dukra ja sulaiko ir abi susitaiko, tai tiek blioviau, net balsu, jauciu ir kaimynai girdejo biggrin.gif iskrido muse pro langa tai mano mergyte pasiemus kibireli pradejo ja gaudyt ir duodasi po visus namus, sako muse, kur tu, nuotaika pakele smile.gif

Kaip smagu, kai yra mazuliukas sviesuliukas kuris pakelia nuotaika.. Del kurio noris gyvent... O db va neperseniausiai kaip susinervinau, gal anksciau ir nebuciau taip supanikawus.. O db nu baisu.. SKambina vyras is darbo, sako tau reikes manes y darba atwaziuoti paimt vakare, sakau kodel, sako masina sudauziau (o mes ja pardawinejam). Sakau kaip madina sudauzei.. Sako ne ne juokauju pardawiau.. Tai net apsaukiau jy, kad ar taip galima juokaut.. Rankas kojas pakirto.. DReba visas kunas net.. Negaliu kaip susinervinau.. Ot juokdarys atsirado
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 08, 14:05)
Kaip smagu, kai yra mazuliukas sviesuliukas kuris pakelia nuotaika.. Del kurio noris gyvent... O db va neperseniausiai kaip susinervinau, gal anksciau ir nebuciau taip supanikawus.. O db nu baisu.. SKambina vyras is darbo, sako tau reikes manes y darba atwaziuoti paimt vakare, sakau kodel, sako masina sudauziau (o mes ja pardawinejam). Sakau kaip madina sudauzei.. Sako ne ne juokauju pardawiau.. Tai net apsaukiau jy, kad ar taip galima juokaut.. Rankas kojas pakirto.. DReba visas kunas net.. Negaliu kaip susinervinau.. Ot juokdarys atsirado

Cia taip ir yra, kad nuo musu tos ligos greitai susijaudinam ir verkiam. Net ir bajeriai nejuokingi darosi smile.gif Pati pagalvok, aksciau gi irgi kartu butum pasijuokus. Mes savaitgaliui vel prie ezeru vaziuosim. Kol kas neramuma jauciu, bet kaip pagalvoju, kad ana savaite puikiai pailsejau, tai reik nusiramint ir laukt maudyniu ezere.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 08, 13:17)
Cia taip ir yra, kad nuo musu tos ligos greitai susijaudinam ir verkiam. Net ir bajeriai nejuokingi darosi smile.gif Pati pagalvok, aksciau gi irgi kartu butum pasijuokus. Mes savaitgaliui  vel prie ezeru vaziuosim. Kol kas neramuma jauciu, bet kaip pagalvoju, kad ana savaite puikiai pailsejau, tai reik nusiramint ir laukt maudyniu ezere.

Toks jis jau pas mane yra.. Tokie jo juokeliai.. Poto kai pamate kad man tikrai nejuokinga atsiprasinet pradejo.. Bet ne apie tai.. Anksciau tikriausiai buciau kitaip sureagawus o db pyktis.. Baime g.gif
O mes praeita sawaitgaly prie juros buvom.. Tikriausiai ne tiek pailsejau kiek pawargau iki siol dar neatsigaunu.. Penkt nuwarem o sekm gryzom.. Tai keldawomes apie 8 ir y trasa.. Tai y kawines, tai po parkus vaiksciojom ,tai eidawom maudytis, degintis.. Bet jau y vakara prastai jausdawaus.. Nuowargis.. Ir koju nejausdawau.. Tai net nezinau ar tai galima pawadint poilsiu biggrin.gif kaip vyras sako, kai waziawom namo jau is palangos, db man reik atostogu pailset, nes tik pawargo palangoj doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Steijse, isivaizduoju kiek streso ivare, as ir ne visada tokius bajerius suprantu, atrodo pakerta kojas, rankas, sirdis tuoj issoks, veliau nusiraminus pagalvoju, kad gi rimtai nereikejo taip sureaguoti, bet kai musu toookia nervu sistema, tai ner ko stebetis smile.gif bonita, gerai pailsek, viskas bus gerai, atsipalaiduosi, smagiai laika praleisi :)noreciau ir as atostogu, bet kazkaip nesigauna sia vasara smile.gif
Atsakyti
O mes praeita sawaitgaly prie juros buvom.. Tikriausiai ne tiek pailsejau kiek pawargau iki siol dar neatsigaunu.. Penkt nuwarem o sekm gryzom.. Tai keldawomes apie 8 ir y trasa.. Tai y kawines, tai po parkus vaiksciojom ,tai eidawom maudytis, degintis.. Bet jau y vakara prastai jausdawaus.. Nuowargis.. Ir koju nejausdawau.. Tai net nezinau ar tai galima pawadint poilsiu biggrin.gif kaip vyras sako, kai waziawom namo jau is palangos, db man reik atostogu pailset, nes tik pawargo palangoj doh.gif biggrin.gif
[/quote]

na matai mums aisku pervargimo reik pasisaugot. As pagal save zinau, jei nenueinu laiku miegot arba labai persidirbu namie kazka ar siaip fiziskai pavargstu, tai viskas ryt jau blogumai uzeina.
Atsakyti
Sveikos, kaip dziaugiuosi, kad tiek beloko iki savaitgalio 4u.gif nesulaukiu darbo pabaigos, vos parslinkau is miesto po pietu, toks silpnumas uzejo, miegas ima, kiekviena diena toks nuovargis, gal kokiu vitaminu truksta, net nz...vakarais pagereja truputi, ir rytais katik pabudus geriau buna, o per diena kaip uzmigus vaikstau, ar jum taip buna? Atrodo, jog net kojos linksta, zeme is po koju slysta, o galva sunki labai...
Papildyta:
na matai mums aisku pervargimo reik pasisaugot. As pagal save zinau, jei nenueinu laiku miegot arba labai persidirbu namie kazka ar siaip fiziskai pavargstu, tai viskas ryt jau blogumai uzeina.
[/quote]

Man lygiai taip pat, jei savaitgalis aktyvus, tai pirmad darbe jau man bloga darosi...Arba ant savaites galo, kai jau organizmas nori poilsio
Atsakyti
[quote=yesboss,2014 08 08, 13:32]
Sveikos, kaip dziaugiuosi, kad tiek beloko iki savaitgalio 4u.gif nesulaukiu darbo pabaigos, vos parslinkau is miesto po pietu, toks silpnumas uzejo, miegas ima, kiekviena diena toks nuovargis, gal kokiu vitaminu truksta, net nz...vakarais pagereja truputi, ir rytais katik pabudus geriau buna, o per diena kaip uzmigus vaikstau, ar jum taip buna? Atrodo, jog net kojos linksta, zeme is po koju slysta, o galva sunki labai...
Papildyta:
[/quote]

Man lygiai taip pat, jei savaitgalis aktyvus, tai pirmad darbe jau man bloga darosi...Arba ant savaites galo, kai jau organizmas nori poilsio
[/quote]

O mane miegas kazkaip dienom neima schmoll.gif bet silpnumas neapleidzia.. unsure.gif ir galwa sunki, lyg apspangus, lyg nori svaigt bet neswaigsta.. Busena kaip po isgertuviu kita diena.. Lengvas galvos skausmas, apspangimas, pykinimas, silpnumai..
Atsakyti
O jums buna kad skauda galva, akis kad net pykina?? Nu kazkoks keistas tas galvos skausmas.. Sukelia pykinima..
Atsakyti