QUOTE(livijaaa @ 2014 08 11, 11:32)
steijse, lb aciu uz palaikyma
dar neseniai cia bendrauju, todel noreciau papasakoti nuo ko man viskas prasidejo.. visa laika buvau lb sveika, stipri, viskas buvo gerai. tada pastojau ir prasidejo..pasidariau toksoplazmozes tyrima ir parode, kad virsija norma 10 kartu, nesciai si bakterija baisi, gali tureti lb liudnu pasekmiu vaikeliui, buvo sokas, bloviau eidama is gydytojos visa kelia, ginekologe patare pasidaryti prisca tyrima, tada dar vienas sokas - lb didele dauno rizika, galvojau isprotesiu, gimdziau 24m, nepatenku i jokias rizokos grupes. tada prasidejo vazinejimai i vln, i genetikos centra, del bakterijos i vln infekcine, nes pas mus nesugebejo israsyti rovamicino, pasake, kad negydoma, kaip bus taip. antibiotikus geriau iki pat galo su pertraukom, is genetikos centro gavom atsakyma, kad viskas ok. va sie ivykiai ir paveike mane. kai susirgo mergyte pirma karta sloga, tai sedejau ir verkiau prie gyd kabineto, kai pirma karta pasigavo kazkoki virusiuka ir vemt pradejo, isveze greitoji, ligoninej alpt pradejau, tiek man nestumas ivare ligu baime, anksciau niekada tokia nebuvau

neisivaizduoju kaip sustiprinti nervu sistema, nes db del bet kokios smulkmenos puolu i asaras..
Oi...

kiek jums teko isgyventi.. Tikrai tada nenuostabu, kodel jums atsirado sitokia busena, nevadinsiu to liga, nes tai neliga.. Tikrai bandau ysiwaizduoti kaip buvo sunku.. Bet viskas praeity jus turit sveika ir tikraiusia labai nuostabia mergyte

dziaukites tuo!!! Jums dievulis atnese laime y gyvenima.. O tai kad truputuka negaluojat.. Praeis... Gal reikes laiko.. Bet visa tai praeina, bent jau ne taip imama y galwa.. Su metais priprantama prie tokios busenos..
O as pradejau gyventi kai geriau Ad pirma karta.. Tai buvo praeitu metu rugpjutis.. Galwojau jau nieks nepades, ir ka padejo net lb.. Po poros dienu atsigawau.. Nesakau ir neskatinu gert Ad, cia kiekvieno sawas pasirinkimas..bet su Ad buwau zmogus, toks kol nebuvo prasidejusi si busena.. Ir jei tureciau vaika, zinokit net negalwociau ir vel pagerciau Ad.. Net nesuabejociau.. Bet db kai dar neturiu nei vieno vaikelio.. Kazkaip prisibijau.. O ko ir pati nezianu.. Nors kai geriau Ad pasikartosiu buwau ZMOGUS!!!!