Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(jauniute @ 2014 08 09, 22:51)
.

Man tokia jautri vaiku tema pastaruoju metu, kad negaliu...Lu, o kaip po to sekancio nestumo metu pavyko susidorot su nervukais, baime ir t.t? kaip pavyko pasiryzt nestumui???...

man pasakė,kad tik po metų po netekties galėsiu mąstyti apie pastojimą,nes cp buvo.
tai buvo mano vienintelė viltis,greičiau praeiti tuos pilnus skausmo metus ir vėl bandyti pastoti.
sausį palaidojau vaiką,iki rugsėjo ištempiau,poto nebepanešiau.Spalį pradėjau gert AD.nepilnus 4 mėn pagėriau po mėnesio pastojau.Ir tai buvo laimingiausias mano laikas iki kokios 34 nėštumo savaitės.poto aišku,pradėjo lįsti visokoios mintys ,kad tik nieko neatsitiktų....
gėriau arbatėles,čiulpiau sedatifą ir taip išsilaikiau iki 39 sav.Ir turiu dabar savo gyvenimo prasmę,tiesa jos pas mane dvi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 10, 18:22)
Bet kaip susikaupt tam sportui kai nėra jėgų? Ir kai galva svaigsta...aš i miesta nenueinu viena, reikia butinai i kanors but isikibus, ramiau jauciuosi smile.gif Košmaras kažkoks kolkas smile.gif lova mano komforto zona, kur jauciuosi saugi, nejau visa gyvenima reiks joje guleti verysad.gif

Jegu po sporto atsiranda tik ne po pirmo karto:) na va kai galva svaigsta puikiai suprantu, bet ar jus tyretes del galvos svaigimo?
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 10, 19:40)
Bijau, kad pagersiu vel bus gerai, o tik nutrauksiu ir vel kancios prasides verysad.gif

na ko gero taip ir bus, nes tikrai cia reikia darbo su savimi, tik tu dabar nerviskai paluzus tai tokiu metu apie darba su savimi ne pagalvot neeina, bet jei pradesi ad, tai kai prasvieses reikia pradet uzsiiminet saviitaiga, gal kokia psichoterapija, knygom ar dar kuo ax.gif

prisipazinsiu as ir prisibijau ad nutraukti ir kad gris kol nespesiu leliuko turet, bet nebeturiu laiko delsti, jau bus kaip bus, bet uztai db lb stengiuos jau kuris laikas dirbt su saviitaiga, manau tikrai padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 10, 20:37)
Jegu po sporto atsiranda tik ne po pirmo karto:) na va kai galva svaigsta puikiai suprantu, bet ar jus tyretes del galvos svaigimo?

Na kolkas dar ne iki galo, tik eeg dare, visi kartoja kad nerviskai, bet lengviausia taip pasakyt, ketvirtad varau pas rimtesnio neurologo privaciai:) nors kiek paanalizuoju savo gyvenima, galva svaigsta po ytampos, o siuo mety matyt pakliuvau i uzburta rata smile.gif lankiau sokius iki geguzes men, tai jauciausi puikiai, poto prasidejo sesija, rupesciai ir visi negalavimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 08 10, 20:49)

gėriau arbatėles,čiulpiau sedatifą ir taip išsilaikiau iki 39 sav.Ir turiu dabar savo gyvenimo prasmę,tiesa jos pas mane dvi. smile.gif

jetus, net neisivaizduoju kaip tau gera turi buti, kad gali jau glausti prie saves savo stebukliukus wub.gif
as nebezinau kaip to laiko ir islaukti, atrodo ir kantrybes nera ir baimes pilna, o jei ir vel istars, kad sirdele neplaka, toks siaubas ima, bet vistiek bandau kovoti su savimi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(yesboss @ 2014 08 10, 21:48)
lankiau sokius iki geguzes men, tai jauciausi puikiai, poto prasidejo sesija, rupesciai ir visi negalavimai smile.gif

greiciausiai nerviskai, bet kai pirma karta tokie dalykai uzeina manau teisingai darot kad tiriates, atmesit visas kita spriezastis ir bus aisku 4u.gif o kaip su spaudimu reikalai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 10, 20:53)
jetus, net neisivaizduoju kaip tau gera turi buti, kad gali jau glausti prie saves savo stebukliukus wub.gif
as nebezinau kaip to laiko ir islaukti, atrodo ir kantrybes nera ir baimes pilna, o jei ir vel istars, kad sirdele neplaka, toks siaubas ima, bet vistiek bandau kovoti su savimi 4u.gif
Papildyta:
greiciausiai nerviskai, bet kai pirma karta tokie dalykai uzeina manau teisingai darot kad tiriates, atmesit visas kita spriezastis ir bus aisku 4u.gif  o kaip su spaudimu reikalai? ax.gif

Būdavo ir anksčiau, tik kažkaip netaip dažnai, bet tada neėmiau į galvą, nes kraujas silpnas buvo, viską verčiau tam...spaudimas tai geras, idealus beveik, tik pulsas į didžiąją pusę, tachikardija, o dar kai daktarai matuoja išvis šokteli biggrin.gif Nu svarbiausia išsitirti, bet nenoriu but priklausoma nuo vaistu, esu jauna, reiks vaikučius gimdyt wub.gif
Atsakyti
As jau bijau buti nescia, pavargau nuo tokios busenos, sunku i darba eiti o juolab jame buti, keleta dienu nevemiau,snd ryte vel prasidejo..
Atsakyti
sveikos 4u.gif maja, laikykis, viskas bus gerai, praeis tie negerumai ir dziaugsiesi savo stebukleliu smile.gif steijse, stiprybes daug daug, gal tikrai pagerk AD, pasijusi geriau, o tada ir vaikelio susilauksit smile.gif
o as snd lb prastos nuotaikos, pas dukryte neisnyksta spuogiukas 2 men, pasiskaiciau, kad gali buti odos vezys, tai is proto kraustausi verysad.gif gal yra kuriu vaikuciam taip buve? ar negali cia buti alergija kokia? einu pati pas seimos gydytoja,man jau gal 2 metus yra mazas guzelis skausmingas krutinej, po maitinimo atsirado, lb dug pieno turejau, buvom isvaziave, nekreipiau demesio, nes tai atsiranda, tai isnyksta, bet jau snd prasysiu siuntimo pasitikrinti, lb bijau, kad nebutu kruties vezys verysad.gif va tokios ir nuotaikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 11, 10:55)
As jau bijau buti nescia, pavargau nuo tokios busenos, sunku i darba eiti o juolab jame buti, keleta dienu nevemiau,snd ryte vel prasidejo..

Majuk o iki pastojimo jauteis gerai?? Juk norejot, planqvom.. Tai dievulis ir atsiunte.. Vadinas ne siaip sau tai viskas vyksta.. Net tos kurios neturi VD pirmais menesiais negyvena o egzistuoja, o tiu juk dar turi sita busena tad nieko nuostbaus kad taip jauties.. Praeis laiko kazkiek ir busena pageres.. Juk tave pykina, o tai kuo tikriausias nestumo pojutis, tavo mazuliukas auga, ir dirgina tawo skranduka wat ir viskas, pakentek.. Praeis.. Anksciau ar veliau bet praeis...

Livijaa, nu jau nestresuokit jus taip, juk tai tik spuogelis.. Neprigalvokit bent vaikeliui ligu.. Nes waikai juk lb viska supranta, jaucia.. Juk matote kad jus dabar tokioj busenoj kai yra sunku, kai sveikata bisky negaluoja.. Tiesiog ir jums suaktyvejusi hipochondrija kaip ir man 4u.gif
Viskas bus gerai ir jum, ir jusu mazylei, galiu jus garantuoti 4u.gif zinau pagal sawe!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 11 rugpjūčio 2014 - 10:18
steijse, lb aciu uz palaikyma 4u.gif
dar neseniai cia bendrauju, todel noreciau papasakoti nuo ko man viskas prasidejo.. visa laika buvau lb sveika, stipri, viskas buvo gerai. tada pastojau ir prasidejo..pasidariau toksoplazmozes tyrima ir parode, kad virsija norma 10 kartu, nesciai si bakterija baisi, gali tureti lb liudnu pasekmiu vaikeliui, buvo sokas, bloviau eidama is gydytojos visa kelia, ginekologe patare pasidaryti prisca tyrima, tada dar vienas sokas - lb didele dauno rizika, galvojau isprotesiu, gimdziau 24m, nepatenku i jokias rizokos grupes. tada prasidejo vazinejimai i vln, i genetikos centra, del bakterijos i vln infekcine, nes pas mus nesugebejo israsyti rovamicino, pasake, kad negydoma, kaip bus taip. antibiotikus geriau iki pat galo su pertraukom, is genetikos centro gavom atsakyma, kad viskas ok. va sie ivykiai ir paveike mane. kai susirgo mergyte pirma karta sloga, tai sedejau ir verkiau prie gyd kabineto, kai pirma karta pasigavo kazkoki virusiuka ir vemt pradejo, isveze greitoji, ligoninej alpt pradejau, tiek man nestumas ivare ligu baime, anksciau niekada tokia nebuvau verysad.gif neisivaizduoju kaip sustiprinti nervu sistema, nes db del bet kokios smulkmenos puolu i asaras..
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 08 11, 11:32)
steijse, lb aciu uz palaikyma  4u.gif
dar neseniai cia bendrauju, todel noreciau papasakoti nuo ko man viskas prasidejo.. visa laika buvau lb sveika, stipri, viskas buvo gerai. tada pastojau ir prasidejo..pasidariau toksoplazmozes tyrima ir parode, kad virsija norma 10 kartu, nesciai si bakterija baisi, gali tureti lb liudnu pasekmiu vaikeliui, buvo sokas, bloviau eidama is gydytojos visa kelia, ginekologe patare pasidaryti prisca tyrima, tada dar vienas sokas -  lb didele dauno rizika, galvojau isprotesiu, gimdziau 24m, nepatenku i jokias rizokos grupes. tada prasidejo vazinejimai i vln, i genetikos centra, del bakterijos i vln infekcine, nes pas mus nesugebejo israsyti rovamicino, pasake, kad negydoma, kaip bus taip.  antibiotikus geriau iki pat galo su pertraukom, is genetikos centro gavom atsakyma, kad viskas ok. va sie ivykiai ir paveike mane. kai susirgo mergyte pirma karta sloga, tai sedejau ir verkiau prie gyd kabineto, kai pirma karta pasigavo kazkoki virusiuka ir vemt pradejo, isveze greitoji, ligoninej alpt pradejau, tiek man nestumas ivare ligu baime, anksciau niekada tokia nebuvau verysad.gif  neisivaizduoju kaip sustiprinti nervu sistema, nes db del bet kokios smulkmenos puolu i asaras..

Oi... doh.gif kiek jums teko isgyventi.. Tikrai tada nenuostabu, kodel jums atsirado sitokia busena, nevadinsiu to liga, nes tai neliga.. Tikrai bandau ysiwaizduoti kaip buvo sunku.. Bet viskas praeity jus turit sveika ir tikraiusia labai nuostabia mergyte 4u.gif dziaukites tuo!!! Jums dievulis atnese laime y gyvenima.. O tai kad truputuka negaluojat.. Praeis... Gal reikes laiko.. Bet visa tai praeina, bent jau ne taip imama y galwa.. Su metais priprantama prie tokios busenos..
O as pradejau gyventi kai geriau Ad pirma karta.. Tai buvo praeitu metu rugpjutis.. Galwojau jau nieks nepades, ir ka padejo net lb.. Po poros dienu atsigawau.. Nesakau ir neskatinu gert Ad, cia kiekvieno sawas pasirinkimas..bet su Ad buwau zmogus, toks kol nebuvo prasidejusi si busena.. Ir jei tureciau vaika, zinokit net negalwociau ir vel pagerciau Ad.. Net nesuabejociau.. Bet db kai dar neturiu nei vieno vaikelio.. Kazkaip prisibijau.. O ko ir pati nezianu.. Nors kai geriau Ad pasikartosiu buwau ZMOGUS!!!!
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 11, 10:57)
Oi...  doh.gif kiek jums teko isgyventi.. Tikrai tada nenuostabu, kodel jums atsirado sitokia busena, nevadinsiu to liga, nes tai neliga.. Tikrai bandau ysiwaizduoti kaip buvo sunku.. Bet viskas praeity jus turit sveika ir tikraiusia labai nuostabia mergyte 4u.gif  dziaukites tuo!!! Jums dievulis atnese laime y gyvenima.. O tai kad truputuka negaluojat.. Praeis... Gal reikes laiko.. Bet visa tai praeina, bent jau ne taip imama y galwa.. Su metais priprantama prie tokios busenos..
O as pradejau gyventi kai geriau Ad pirma karta.. Tai buvo praeitu metu rugpjutis.. Galwojau jau nieks nepades, ir ka padejo net lb.. Po poros dienu atsigawau.. Nesakau ir neskatinu gert Ad, cia kiekvieno sawas pasirinkimas..bet su Ad buwau zmogus, toks kol nebuvo prasidejusi si busena.. Ir jei tureciau vaika, zinokit net negalwociau ir vel pagerciau Ad.. Net nesuabejociau.. Bet db kai dar neturiu nei vieno vaikelio.. Kazkaip prisibijau.. O ko ir pati nezianu.. Nors kai geriau Ad pasikartosiu buwau ZMOGUS!!!!

as ir geriau AD, bet nekazka jie man padejo, mano organizmas lb atmeta vaistus, lb daug salutiniu pasireiskia, kurie nepraeina po keliu dienu, o kaip tik stipreja. Nutraukus ad, pradejo kilti rugstys, atsirado gerl ir kitos skrandzio bedos. Psichiatre ne karta keite ad, bet netiko jie man, vieni buvo lyg nieko, bet po kurio laiko nuo ju rankos drebet pradejo, veido viena puse traukti, siaubingi PA..nebezinau ka daryti sad.gif norisi gyventi normalu gyvenima, as nieko pries ad neturiu, bet kad nepadeda jie man..
Atsakyti