Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 11, 22:17)
Man ta knyga kazkaip netinka schmoll.gif  prawerciau kur daugmaz man panasu y mano emocijas, nu ir vistiek ne apie tai.. Pasidariau ta depresijos testa tai pas mane jos kaip ir nera, daugiau negeros mintys.. Tad toliau ir neskaiciau apie depresijas.. O paskaiciau dar apie stresa.. Ir viskas..

bet as galvoju, kai sergi depresija irgi puola visokios niurios mintys, o mus puola mintys apie ligas, bet jos ir neigiamos, tai bent jau as skaitysiu knyga, nustumsiu fakta kad man ne depresija ir mokyksiuos kiekvieno pratimo kaip valdyti tas mintis 4u.gif nes is esmes faktas tas pats, mum reikia ismokti suvaldyti mintis 4u.gif
Atsakyti
Visos tokios grazios,jaunios,sunku net patiketi kad mum taip:)
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 12, 12:45)
merginos o jums mirguliuoja akyse? man buna kad plaukioja tokie juoduliukai arba permatomi burbuliukai
ar  buna taip ??

Man buna taip. Kiek tyriausi akis ir akiu dugna, tai nieko neranda.
Papildyta:
Maja ir Selena malonu susipazinti. Na vat as irgi apie ta pati. Visos jaunos, pats gyvenimas, pramogos, seima, draugai, o cia sita nesamone prikibus.
Va ryt vakare i Palanga turim vaziuot. Nei kokia nauja vieta, nei ka, o man jau neramu, kad jei visas dienas bloga bus, tai sugadinsiu seimai pasibuvima prie juros. O dabar tai pietus arteja, eisiu prasivaiskciot kiek, nes siandien vesiau, tai sakau reik pajudet, nors jegu nera.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 22:29)
jauniute tikiuosi, kad taip ir butu, bet jei uzpuola rimta depresija, tai ar vaikai, ar vyras, ar mama nieko. Vistiek tik lovoj norisi sedet.

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif as ja esu turejus, uztai db puikiai zinau, kad man jos tikrai nera, mano situacija tokia pat kaip steijses, nerimas baisus, baisi baime del ligu, nerimas del busimo nestumo ir t.t., uztai ir galvoju, kai laikysiu ant ranku stebukliuka viskas praeis, nurims sirdis, ne is vieno gydytojo jau ta girdejau, pasigimdyk ir baigsis problemos, bet va kad gyvenimas ne toks paprastas ir ne viska spagal mano norus vyksta doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Livija gal is panevezio?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 12, 08:20)
Labas rytas  4u.gif
Yesboss pas koki nerologa buvai ? As pati is kLipedos buvau pas Nerologe Navicko klinijoje, lavbai nepatiko nes prirase Xanaxo, as nenoriu gert raminamuju nes kaip sakiau nuo ju sustingstu ir uzeina PA, nebejauciu kuno ;/
Siandien einu pas Lor ir pas  skydliaukės gyd kjau rezultatu suiznot.
Siaubas kaip nervina....
Vakar buvau pasimatyme prie juros su vienu vyriskiu, taip uzejo PA, galvojau tuoj nualpsiu, nes pradejo zeme siubot , o geda juk negaliu sakyt kas darosi sad.gif Nu nervuoja negaliu.
Skaitau knyga Dziaugsmo vadoovas, labai patinka man jinai.

Mergaites,  o be AD ar praeina si liga ? nesu gimdziusi nenoriu vartoti chemijos, ir tikiu kad viskas iveikiama, ypac kai cia nervai sad.gif unsure.gif

Sveika dar kartelį, atrašiau až, man patiko Kuncų klinikoj, tik kainos: konsultacija ~90Lt, kaklo kraujagyslių tyrimas 100, smegenų 130. Vaistų prirašyt neskubėjo, liepė pačiai stengtis, aš taip pat negimdžiusi ir vaistų nevartoju, o šeimos gydyt ir kitas neurologas plungej taip pat prirase Xanax, paniškai bijau raminamuju biggrin.gif bijau kad paveiks psichika biggrin.gif o ka jauti kai PA uzeina? nes man galva daznai pasvaigsta, nerimas toks truputi ima, bet cia ne PA manau...
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 12, 11:21)
Livija gal is panevezio?smile.gif

taip, pazisti? smile.gif
Atsakyti
man Xanax israse Neurologe, bet as negeriu ju, nes man nuo raminamuju blogai buna.
Mano kunas sustingsta, as nebejauciu nieko, atrodo isprotesiu sad.gif Viena karta isgeriau valerijonu tableciu uzejo PA nakti kad mirstu ir nebejauciu kuno, gerai kad apas tevus buvau tai nuramino sad.gif
nzn ar PA ar ne PA , man uzeina kad nebejauciu kuno, galva sukas, truksta oro, atrodo nuaplsiu., Labai bijau eiti i parduotuves (nu nenormalu zinokit, bijau eiti ir i kavines, nes atrodo uzeis blogumas). Visad galvoju ar vus kas iskvies pagalba sad.gif
Nenoriu as AD nei raminamuju, kaip ilindau i sit abusena taip ir islysiu smile.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif
Dabar noriu smegenis persisviest kad o rimciau nebutu sad.gif Labai svaigsta galva sad.gif((((
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 08 12, 13:18)
taip, pazisti? smile.gif

O geras ir is pnv yrA cia:) matyta vieta pasirode:)))
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 12, 13:44)
man Xanax israse Neurologe, bet as negeriu ju, nes man nuo raminamuju blogai buna.
Mano kunas sustingsta, as nebejauciu nieko, atrodo isprotesiu sad.gif Viena karta isgeriau valerijonu tableciu uzejo PA nakti kad mirstu ir nebejauciu kuno, gerai kad apas tevus buvau tai nuramino sad.gif
nzn ar PA ar ne PA , man uzeina kad nebejauciu kuno, galva sukas, truksta oro, atrodo nuaplsiu., Labai bijau eiti i parduotuves (nu nenormalu zinokit, bijau eiti ir i kavines, nes atrodo uzeis blogumas). Visad galvoju ar vus kas iskvies pagalba sad.gif
Nenoriu as AD nei raminamuju, kaip ilindau i sit abusena taip ir islysiu smile.gif blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif
Dabar noriu smegenis persisviest kad o rimciau nebutu sad.gif Labai svaigsta galva sad.gif((((

nebijok, tikrai nenualpsi, cia turbut daugumai panasus pozymiai smile.gif nereiktu taip kategoriskai buti nusiteikusiai pries AD ir raminancius, aisku, jei pavyks paciai savo pastangom issikapstyti, tai valio, bet jei ne, neverta kankintis, tinkamai parinkti AD lb pagerina gyvenimo kokybe ir padeda iveikti juodziausius etapus. Laikykis, viskas praeis smile.gif man su galva tas pats, vis atrodo, kad iskrisiu, bet kol kas ne karto taip nebuvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(maja23 @ 2014 08 12, 13:49)
O geras ir is pnv yrA cia:) matyta vieta pasirode:)))

jo, galvojau as vienintele is pnv:)
Papildyta:
Bonita, kaip savijauta snd? Tikrai nemanau, kad visas dienas bus blogai, tik reikia stengtis nuvyti tokias mintis, nes tikrai isiteigsit sau.. Skaitau as ta knyga, na nz, ne kazka sau prisitaikau, gal tik ta dalyka kad niekur list is namu nesinori. Pasidariau pykcio testa, tai surinkau lb mazai tasku, kaip raso knygoje, esu viena is nedaugelio laiminguju, bent kazkur biggrin.gif
Atsakyti
Pries AD nesu nusiteikus skeptiskai, pries raminamusosius esu ypac pries Xanaxa, nes jis tik glusina o ne gydo.
Beje kaip ir sakiau nuo raminamuju mane istinka dar didenis PA sad.gif
As visada einu kazkur gatve ir galvoju jei nualpsiu kazin ar mano rankinuko neatims nieks:D biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 12, 15:44)
Nenoriu as AD nei raminamuju, kaip ilindau i sit abusena taip ir islysiu smile.gif blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

Selena 777,
man lygiai taip pat budavo. Niekur neidavau, nes bijodavau, kad bus bloga. O tik iejus i prekybos centra pradedavo galva svaigt ir vaizdas toks kaip per ruka, toks susiliejes. . Ir dar man kelis kartus buvo, kad kunas toks kaip suakmenejes. Miegu, prabundu, o kunas toks kaip ne savas, tarsi nejauciu jo. Paskui issijudinu ir vel viskas OK. Manau cia liga ta pati tik su skirtingais bjauriais prieskoniais. Man dar atmintis buna nei is sio nei is to pablogeja. Skaitau ir kol perskaitau pastraupa, jau jos pradzios neatsinemu. Arba koki rasta rasau darbe ir sakinio nudet negaliu, nors realiai 100 tokiu rastu buvau rasius.
Atsakyti