QUOTE(Selena777 @ 2014 08 12, 13:44)
man Xanax israse Neurologe, bet as negeriu ju, nes man nuo raminamuju blogai buna.
Mano kunas sustingsta, as nebejauciu nieko, atrodo isprotesiu

Viena karta isgeriau valerijonu tableciu uzejo PA nakti kad mirstu ir nebejauciu kuno, gerai kad apas tevus buvau tai nuramino

nzn ar PA ar ne PA , man uzeina kad nebejauciu kuno, galva sukas, truksta oro, atrodo nuaplsiu., Labai bijau eiti i parduotuves (nu nenormalu zinokit, bijau eiti ir i kavines, nes atrodo uzeis blogumas). Visad galvoju ar vus kas iskvies pagalba

Nenoriu as AD nei raminamuju, kaip ilindau i sit abusena taip ir islysiu
Dabar noriu smegenis persisviest kad o rimciau nebutu

Labai svaigsta galva

((((
nebijok, tikrai nenualpsi, cia turbut daugumai panasus pozymiai

nereiktu taip kategoriskai buti nusiteikusiai pries AD ir raminancius, aisku, jei pavyks paciai savo pastangom issikapstyti, tai valio, bet jei ne, neverta kankintis, tinkamai parinkti AD lb pagerina gyvenimo kokybe ir padeda iveikti juodziausius etapus. Laikykis, viskas praeis

man su galva tas pats, vis atrodo, kad iskrisiu, bet kol kas ne karto taip nebuvo
Papildyta:
QUOTE(maja23 @ 2014 08 12, 13:49)
O geras ir is pnv yrA cia:) matyta vieta pasirode:)))
jo, galvojau as vienintele is pnv:)
Papildyta:
Bonita, kaip savijauta snd? Tikrai nemanau, kad visas dienas bus blogai, tik reikia stengtis nuvyti tokias mintis, nes tikrai isiteigsit sau.. Skaitau as ta knyga, na nz, ne kazka sau prisitaikau, gal tik ta dalyka kad niekur list is namu nesinori. Pasidariau pykcio testa, tai surinkau lb mazai tasku, kaip raso knygoje, esu viena is nedaugelio laiminguju, bent kazkur