Dingo iš namų paskutinė liniuotė. Kaip man dabar lygiai nuotraukas albuman suklijuoti?
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 16, 21:57)
Dingo iš namų paskutinė liniuotė. Kaip man dabar lygiai nuotraukas albuman suklijuoti?

QUOTE(inevas @ 2014 06 16, 21:14)
Na va, viena darba padariau iki galo
taip bus paruošta salėje, svečiams pasirašyti ir pasivaišinti
super
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 16, 21:15)
*o, cia gera ideja
QUOTE(diana79 @ 2014 06 16, 21:20)
Na merginos pasvarstykim, mažas lyrinis nukrypimas:
Kęstučio senelio sūnus yra Jono tėvas. Kas Kęstučiui yra Jonas?
Kęstučio senelio sūnus yra Jono tėvas. Kas Kęstučiui yra Jonas?
arba brolils arba pusbrolis
QUOTE(inevas @ 2014 06 16, 21:20)
grozis

naminuka namie turi?

Mergaites, kugius su kuo klijavote, nes ten maciau per video, kad naudoja tokia dvipuse lipnia juostele, mazdaug vienas du ir yra? O su kuo jus?
as 12 val planuoju daryti taip :
http://dunnweddingpl...he-centerpiece/
i stiklainius idesiu po zvakute, juos sirdeles forma sustatysime pievoje, tada pakviesime svecius iseiti i lauka, pasaskyti jauniesiem palinkejimus ir juos paleisti i dangu.
sveciams padalinsime helio pripustus balionius kur apacioje bus prijakbintis bengaliskos ugneles, ir visi kartu uzgedsime ugneles ir paleisime su balionais i dangu
manau turetu buti labai grazu
bet klausimas ar leis oras igyvendinti, nes musu vestuves bus spalio 4
ka jus manote merginos
ar bandyti igyvendinti sia ideja ( bijau kad misko nepadegtume, nes busime sodyboje)
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 16, 22:30)
Mergaites, kugius su kuo klijavote, nes ten maciau per video, kad naudoja tokia dvipuse lipnia juostele, mazdaug vienas du ir yra? O su kuo jus?
Aš tai aplamai viska darau su karštais klijais, va ten tai tikrai viens du ir yra
Papildyta:
QUOTE(lina_skl @ 2014 06 16, 22:31)
as 12 val planuoju daryti taip :
i stiklainius idesiu po zvakute, juos sirdeles forma sustatysime pievoje, tada pakviesime svecius iseiti i lauka, pasaskyti jauniesiem palinkejimus ir juos paleisti i dangu.
sveciams padalinsime helio pripustus balionius kur apacioje bus prijakbintis bengaliskos ugneles, ir visi kartu uzgedsime ugneles ir paleisime su balionais i dangu
ka jus manote merginos
ar bandyti igyvendinti sia ideja ( bijau kad misko nepadegtume, nes busime sodyboje)
ka jus manote merginos
Labai graži mintis
QUOTE(ingrid1118 @ 2014 06 16, 22:56)
Sveikos ,biski imetu foto
Padare man krepsi is laikrasciu
taurems musu visai palydai
Padare man krepsi is laikrasciu
Fantastika, nu ta karuna
inevas ir kugius darei su karstais klijais, as jau viena sugadinau su lipalu, mane nervas ima, eisiu turbut tos juosteles uzsisakineti.
OHO, merginos. Nu Jus ir paplepancios
Nebuvau vos para, o atrodo,kad kokia savaite
Nu klausyk, DEM, Tavo baisuokliai tai zinok manes neisgazdino
Labai visi darbeliai mieli ir grazus
RaNita, as tai galvojau taures dauzyt uz baznycios vartu, bet kazkaip bijau, kad kokia babule is skecio per galva neuztemtu, tai dauzysim ant tilto
Taip, SUKES LAIME NESA
Kuo daugiau sukiu, tuo daugiau ir laimes
Papildyta:
Pvz as darysiu, kad Jaunieji uzsegs spyna, viena rakta imes i vandeni, o kita liudininkas pasiliks sau. Tam atvejui, kad jei jau kuris sumastytu begt is seimos lizdo, liudininkas pasilieka teise su tuo raktu nuimti spyna nuo tvoros, nupirkti stora grandine ir beganti is namu, surakinti juose tam, kad seima galetu issiaiskinti problemas nebegant nuo ju
Tai juk kazka panasaus gali sugalvoti ir Tu 
Papildyta:
Oi cia gerai ...

Papildyta:
As labiau uz dulkes, jei tik seimininkai leis. Manau ispudis labai grazus turi likti
Nu klausyk, DEM, Tavo baisuokliai tai zinok manes neisgazdino
RaNita, as tai galvojau taures dauzyt uz baznycios vartu, bet kazkaip bijau, kad kokia babule is skecio per galva neuztemtu, tai dauzysim ant tilto
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 06 15, 20:00)
Norėjom rakinti spynelę, bet rakto nėr kur išmesti, nes vandens nebus pakeliui.
Pvz as darysiu, kad Jaunieji uzsegs spyna, viena rakta imes i vandeni, o kita liudininkas pasiliks sau. Tam atvejui, kad jei jau kuris sumastytu begt is seimos lizdo, liudininkas pasilieka teise su tuo raktu nuimti spyna nuo tvoros, nupirkti stora grandine ir beganti is namu, surakinti juose tam, kad seima galetu issiaiskinti problemas nebegant nuo ju
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 15, 20:03)
Misis Vomband aciu uz naujus namucius
, man jau buvo lomkes prasideje, nes neturejau su kuo pabendrauti
.
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 06 15, 20:07)
Merginos kas geriau: dangaus žibintai ar vis tik gintaro ceremonija? Nu reikia kažko, bet nežinau ko. Jaunieji irgi nežino, dar sprendžia, nes pavedė sodyba šiuo atveju.
As labiau uz dulkes, jei tik seimininkai leis. Manau ispudis labai grazus turi likti
QUOTE(ingrid1118 @ 2014 06 16, 22:56)
Sveikos ,biski imetu foto
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 16, 22:58)
inevas ir kugius darei su karstais klijais, as jau viena sugadinau su lipalu, mane nervas ima, eisiu turbut tos juosteles uzsisakineti.
Tikrai taip, pabandyk