Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, svočiutės šnekučiuojasi toliau II

Nugis Agnemones deka ir as pasigaminau emblemas vestuvems bigsmile.gif Gaila neturiu printerio kad paziureti kaip atrodis isspausdinus, bet tikiuosi kazkas bus biggrin.gif
Kadangi pati su tokiais dalykais nedraugauju, tai ikeliu Jusu teismui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2014 06 17, 18:30)
Nugis Agnemones deka ir as pasigaminau emblemas vestuvems  bigsmile.gif Gaila neturiu printerio kad paziureti kaip atrodis isspausdinus, bet tikiuosi kazkas bus  biggrin.gif
user posted image

Super wub.gif wub.gif
Nu jaučiu ir aš užsimanysiu padaryti lotuliukas.gif
Papildyta:
Dabar žaidžiu su tušinukais lotuliukas.gif , svečiams rašyti lotuliukas.gif
O tada jau imsimės tauriu doh.gif gerai kad tik 50 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 17, 17:25)
Na, tu mane galutinai pribaigei su groziu tokiu
Na nieko sau, man atrode cia as ruosiuosiu, o gi as nieko nedarau

O man kaip tik atrodo, kad as cia mini darbelius darau, va jus tai ten diplomai, darbu pasiskirstymai, jaunuju pareigos, vestuviu laikrastukai (kas pagal mane auksinis darbas ir vien uz ji jau jus visas ant ranku turetu nesioti), o cia pas mane popieriaus darbai.

Nu nuvaziuoju as i saraskinu kontora, kvaisa tikejaus, kad ieisiu ir jie vualia, se jums nauja plytele, ten ziuri akis isprogine, ir tipo jie nieko nezino, apie ka jus cia doh.gif doh.gif doh.gif. Palikau, pasakiau, kad extra, ziuresiu, bet tikrai nerekomenduoju niekam tureti reikalu su ta kontora. Pasakiau tiems berniukams pirmas ir paskutinis mano uzsakymas jusu imoneje. Bet jie taip ziuri vos ne mazdaug, nu kas jums cia nepatinka, o as jiems - tai jeigu jums patinka imkite, nes as tokios net ant tualeto sienos nekabinciau, o apie tai kad dovanociau dar kitiems net kalbs nera.
Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2014 06 17, 18:30)
Nugis Agnemones deka ir as pasigaminau emblemas vestuvems  bigsmile.gif Gaila neturiu printerio kad paziureti kaip atrodis isspausdinus, bet tikiuosi kazkas bus  biggrin.gif

Liuks, saunuole mirksiukas.gif, vestuves bus drugeliu tema?
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 06 17, 19:00)
Dabar žaidžiu su tušinukais lotuliukas.gif , svečiams rašyti lotuliukas.gif
O tada jau imsimės tauriu doh.gif gerai kad tik 50  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O ka darai tiems tusnukams ir kiek ju turi? As 3 vnt. nupirkau, bet galvoju tik etiketes nuimti, ar puosi ten juos, gal koki kaspiniuka uzristi g.gif?
Ir ka su taurem???
As tai ziuriu mes cia nebe svocios, o vestuviu planuotojos ir dekoruotojos lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 17, 18:16)

Liuks, saunuole  mirksiukas.gif, vestuves bus drugeliu tema?
Papildyta:

O ka darai tiems tusnukams ir kiek ju turi? As 3 vnt. nupirkau, bet galvoju tik etiketes nuimti, ar puosi ten juos, gal koki kaspiniuka uzristi  g.gif?
Ir ka su taurem???
As tai ziuriu mes cia nebe svocios, o vestuviu planuotojos ir dekoruotojos  lotuliukas.gif.

Aga drugeliu, sesuo nuo mazu dienu jais zavisi, draugai ja net drugeliu vadina smile.gif
O kas del vestuviu planuotoju, tai kas tiesa tas nemelas lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu rupuka, pleputės jus, kol viska perskaiciau ir vakaras praejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tas sutikimas nerealus, iskart perziurejus pradejau organizuot, tikiuosi mano nuotakos draugės pasirašys g.gif nes neaisku ar jos keliaus su mum po gamtas, ar vaziuos tiesiai i šventės vieta smile.gif

Ir aš noriu tokių inicialų bigsmile.gif nu bet nemoku padaryt, nedraugas as su visokiom kompiuterinem programom schmoll.gif o cia uzsisaaket kur? kur kazi galeciau? g.gif nu uzsidege man rura dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 17, 19:16)
O ka darai tiems tusnukams ir kiek ju turi? As 3 vnt. nupirkau, bet galvoju tik etiketes nuimti, ar puosi ten juos, gal koki kaspiniuka uzristi  g.gif?
Ir ka su taurem???
As tai ziuriu mes cia nebe svocios, o vestuviu planuotojos ir dekoruotojos  lotuliukas.gif.

Aš turiu 10, bet galvoju gal dar kokius 5 nupirkti g.gif , taip aš juos visus biški padailinsiu ax.gif nes taip paprastai, man kažkaip negražiai atrodo schmoll.gif
O taurės, tai čia vienkartinės bigsmile.gif , bet ir jas mini padailinsiu lotuliukas.gif
Tuoj imesiu savo terliones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 06 17, 20:10)
Nu rupuka, pleputės jus, kol viska perskaiciau ir vakaras praejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  tas sutikimas nerealus, iskart perziurejus pradejau organizuot, tikiuosi mano nuotakos draugės pasirašys  g.gif  nes neaisku ar jos keliaus su mum po gamtas, ar vaziuos tiesiai i šventės vieta  smile.gif 

Ir aš noriu tokių inicialų  bigsmile.gif  nu bet nemoku padaryt, nedraugas as su visokiom kompiuterinem programom  schmoll.gif  o cia uzsisaaket kur? kur kazi galeciau?  g.gif  nu uzsidege man rura dabar  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokios pas tave raides ir kokia vestuviu spalva, bandyciau padelioti, gal greit pavyktu, bet as i apskritima, gali brukstelet i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 17 birželio 2014 - 19:34
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 16, 21:23)
thumbup.gif  O aš galvoju, kažin keistai atrodyčiau skaitydama iš plančetės? Bet jaučiu ir vyrui atskiros reiktų?
Vaje, protas neveikia. Brolis gal?

Sveikos svociutes. Jus tikros saunuoles ir plepat ir darbelius dirbat. Os as dar vis deliojuosi scenariju ir tyliai skaitineju siuos namucius. Suintrigavo mane galvosukis.
As galvoju, kad pusbrolis Kestuciui bus. Atsakymas bus?
Atsakyti
Tušinukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 06 17, 21:07)
Tušinukai

ne nu as patyliu, as geriausiu atveju bantuka uzrisiu, o cia wub.gif wub.gif, tiesiog spyri man i sikna ir sakai, eik tusinuku puosti.
Atsakyti
nusiunčiau agnemonas, būčiau skoloj iškart blush2.gif wub.gif nu nedraugas man kompiuteris, as va dekupazu pirmakart skrynute palikejimam dekupazavau, tai kai kliurkas aptaisysiu atsiusiu jusu ivertinimui. Darom antras jaunuju taures (vyras padeda bigsmile.gif ) ir badysiu palinkejimam korteles susižiūrėt, nes kompa widousam perrasyt atiduotiu, vel atotruksiu nuo jusu ir savaite viens skaitysiu blush2.gif biggrin.gif eisiu dabar va buteli puost bandyt su juostele. viska nufotkinsiu pabaigus irbus jau jusu teismas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
http://itsahardlifeb...etti-cones.html
Čia parodyta kaip daryti tūteles žiedlapiams.
O jau jūsų visų darbeliai kokie bigsmile.gif bigsmile.gif Aš apšalusi blink.gif blink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti