Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, svočiutės šnekučiuojasi toliau II

QUOTE(bambambuzas @ 2014 06 21, 14:27)
as tai parintis siandien pradejau, pachekinau kaip mano delninuke, o ji dar is kitaicu neiskeliavusi  doh.gif nuo 13 d. stovi ir kazko laukia... jau kazkaip neramu darytis pradejo  unsure.gif

nu o ko tau del jos parintis, ar be jos prasciau atrodysi, ar blogesne svocia busi smile.gif, jei ateis busi su ja, jei ne be jos 4u.gif, tikrai be jos nuoga neatrodysi biggrin.gif, tik nesupyk aisku, cia as savo nuomone pasakiau.
Atsakyti
Niu va, DAMUŠAU savo palinkėjimų skrynelę doh.gif ne taip gavos kaip norėjau, vat ir pasireiškia čia nemokėjimas pilnai dekupažuoti g.gif bet kliurkas taisiau, imečiau i pastuka jūsų teismui, ar galiu teip pateikti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 06 21, 16:09)
Niu va, DAMUŠAU savo palinkėjimų skrynelę  doh.gif  ne taip gavos kaip norėjau, vat ir pasireiškia čia nemokėjimas pilnai dekupažuoti  g.gif  bet kliurkas taisiau, imečiau i pastuka jūsų teismui, ar galiu teip pateikti..  doh.gif

as i tavo dezute isimilejau wub.gif grazumelis, gal ir man taip padarius g.gif tik va beda dekupazuot visai nemoku na tikslaiu nei karto nebandziau, gal ir moku g.gif biggrin.gif
O ko nekeli cia paziuret o i pastuka?
Atsakyti
Niu va, DAMUŠAU savo palinkėjimų skrynelę  doh.gif  ne taip gavos kaip norėjau, vat ir pasireiškia čia nemokėjimas pilnai dekupažuoti  g.gif  bet kliurkas taisiau, imečiau i pastuka jūsų teismui, ar galiu teip pateikti..  doh.gif

Mano supratimu tai čia viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man depresija kad aš taip nemoku.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 21, 14:21)
Ikeliu, paprasti, gal nelabai vyke, bet kadangi ju pasirodymas vestuviu ceemonijoje labai trumpas manau sueis: http://www.part.lt/p...a7e21378763.jpg.
Tai ir man pavyko tik is trecio karto, as prisiziurejau pamoku filmuku ir kaip amerikone uzsiakiau ta dviguba lipnia juostele, nu tai nera lengviau, tik susuki vienas du ir vualia. Vakar kaspiniukus ilgiau dariau, nei kugius klijavau smile.gif.

O cia mano medzio instrukcija: http://www.part.lt/p...bd93ab55596.jpg.

Atsiprasau uz foto kokybe, fotikas iskeliavo i bernvakari (ech kaip as pavydziu berniukams,nes ir pat noreciau ten atsidurti), na o mergvakaris vyksta be manes, bet as del to ne kiek nepergyvenu  tongue.gif.

thumbup.gif wub.gif O pati medi jau turi, gal as prazioplinau, gal ir rodei kada g.gif
o ko nevarei i mergvakari?
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 06 21, 16:16)
Mano supratimu tai čia viskas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
man depresija kad aš taip nemoku.... doh.gif

o bandei taip daryt?
Atsakyti

Tobula 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 06 21, 14:27)

as tai parintis siandien pradejau, pachekinau kaip mano delninuke, o ji dar is kitaicu neiskeliavusi  doh.gif nuo 13 d. stovi ir kazko laukia... jau kazkaip neramu darytis pradejo  unsure.gif

oi radai del ko parintis, turi savo svocios krepsi ir gana biggrin.gif jei jau suknute neatvaziuotu butu beda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 21, 16:20)
thumbup.gif  wub.gif O pati medi jau turi, gal as prazioplinau, gal ir rodei kada  g.gif
o ko nevarei i mergvakari?
Papildyta:

o bandei taip daryt?

Medis mano is http://www.mediniai-...lt/sveciu-medis, jau seniai ji turiu.

As ir nesu bandziusi, bet paskaiciau kaip ant tekstiles dekupazuoti, man paprasta pasirode, aisku kai reiktu daryti vel kitaip, bet jau arteja ta diena, kai kazka dekupazuosiu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 21, 16:20)

o bandei taip daryt?

po to kai pamačiau kaip merginis dekupažuoja, perskaičiau keltą straipsnių, peržiūrėjau youtube filmuką ir pirmadienį varau pirkt lako servetėlių ir kitų priemonių, mažu pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 06 21, 16:24)
po to kai pamačiau kaip merginis dekupažuoja, perskaičiau keltą straipsnių, peržiūrėjau youtube filmuką ir pirmadienį varau pirkt lako servetėlių ir kitų priemonių, mažu pasiseks smile.gif

zinoma pasiseks svarbu tiket tuom mirksiukas.gif

agnemonas na grazus tas medelis thumbup.gif

gal ir man pabandyt dekupazuot, bet kaip cia laiko rast, manes dar laukia sukneles siuvimo procesas visas, dar dukrom reik pasiut doh.gif o pilna smukmenu dar laukia doh.gif
Atsakyti
Agne, ekeliu cia, nes jaunoji mano nardo cia blink.gif bent jau badau prigauti ir beveik esu garantuota, tai oriu, kad staigmea gautus blush2.gif
nieko ner cia daug to mokslo. as viena technika ikirtus esu, su dvivaleciu laku, daugiau ir nemoku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 06 21, 16:27)
agnemonas na grazus tas medelis  thumbup.gif

gal ir man pabandyt dekupazuot, bet kaip cia laiko rast, manes dar laukia sukneles siuvimo procesas visas, dar dukrom reik pasiut  doh.gif  o pilna smukmenu dar laukia  doh.gif

Mano tik su rudu remu, cia neseniai jie turbut idejo ta balta rema, nes kai as pirkau nebuvu smile.gif.
Tu cia pati siusi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif? As sakau, kad cia nerealios susirinke lotuliukas.gif

O i mergvakari manes niekviete, ten kazkokia idomi programa, dalyvauja tik pamerges, bet kaip ir sakiau, del to ne kiek nepergyvenu biggrin.gif, turiu ka veikti lotuliukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 21 birželio 2014 - 15:40