Įkraunama...
Įkraunama...

IVF su kiaušialąstės donore

As dariausi visus kraujo kresejimo tyrimus, nes butent del to nepavyko mums pirmas kartas. Pradzioje pasidariau homocisteino tyrima.

Atsakyti

Sveikos likimo draugės,

Esu irgi viena iš tų, kuri ieško laimės Zline. Deja, pirmas kartas DE IVF buvo nesėkmingas, embionas užkibo, bet neišsilaikė :(

Greitai vėl keliausim į Čekiją bandyti su snaigutėmis. Šį kart gydytojai skiria intralipidą sulašinti. Gausiu jį paštu iš Čekijos. Tačiau nelabai žinau, kas sutiktų jį sulašinti. Gal kas buvo susiduręs su tuo Vilniuje ir turite kontaktus, kas galėtų iš slaugytojų sulašinti?

Atsakyti

Laba. Pasiskambinkite gydytojai karpenko, kiek zinau gali ji sulasinti. 

Atsakyti

Sanata, o Zlin pats parekomendavo intralipidus ar pati paprasei kad kazka skirtu? Mano situacija tokia pati kaip ir tavo, bet man atsiunte yprasta hormonu protokola ir tiek. Mes taip pat jau greitai kartosim procedura, kovo vidury. Kada jusiske?

Sveikos likimo draugės,

Esu irgi viena iš tų, kuri ieško laimės Zline. Deja, pirmas kartas DE IVF buvo nesėkmingas, embionas užkibo, bet neišsilaikė :(

Greitai vėl keliausim į Čekiją bandyti su snaigutėmis. Šį kart gydytojai skiria intralipidą sulašinti. Gausiu jį paštu iš Čekijos. Tačiau nelabai žinau, kas sutiktų jį sulašinti. Gal kas buvo susiduręs su tuo Vilniuje ir turite kontaktus, kas galėtų iš slaugytojų sulašinti?

Atsakyti

Sanata, o Zlin pats parekomendavo intralipidus ar pati paprasei kad kazka skirtu? Mano situacija tokia pati kaip ir tavo, bet man atsiunte yprasta hormonu protokola ir tiek. Mes taip pat jau greitai kartosim procedura, kovo vidury. Kada jusiske?

Zlin pats pasiule intralipida. Dar papildomai be iprastu utrogestano ir estrimaxo, fraksiparina.

Atsakyti
Sveikos,
Turiu 2 vnt Intralipido, galioja iki kovo men imtinai,
Pirkau Zlin vaistineje.
Jei kam reikia rasykite i AZ
Atsakyti
Laba, nelabai skaičiau šios tenos, tačiau labai domina konkrečiai psichologinis faktorius jau pagimdžiusiù(jei tokiù čia turim). Koks jausmas, kuris etapas sunkiausias, apskritai su kokiais jausmais teko susidurti ir pan. Grynai psichologiškai... ačiū.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2018 02 25, 15:19)
Laba, nelabai skaičiau šios tenos, tačiau labai domina konkrečiai psichologinis faktorius jau pagimdžiusiù(jei tokiù čia turim). Koks jausmas, kuris etapas sunkiausias, apskritai su kokiais jausmais teko susidurti ir pan. Grynai psichologiškai... ačiū.

Sveika,seniai laukiau,kada kas nors sioj tenoj uzduos klausima apie psichologinius faktorius smile.gif Sis klausimas iskyla kiekvienai,nusprendusiai bandyti su DE,as ne isimtis,reikejo nemazai laiko susitaikyti su ta mintimi,niekur neskubejau pratinaus prie tos minties,ieskojau info.kaip jauciasi mamos jau auginancios tokius ypatingua vaikucius.Taigi visos buvo be galo laimingos pasiryzusios tam zingsniui ir neturejo jokiu psihologiniu problemu,tai mane labai padrasino.Man sunkiausias etapas buvo apsisprendimo,o po to kai pamaciau teigiama testa apeme tokis dziaugsmas,kad visos mintys apie genus nuplauke i antra plana,tai pasidaro visai nebesvarbu,nes gamtos jau taip suredyta isijungia motinystes instinktas tam mazuteliui kuri nesioji po sirdim,ir jam neidomu kokie jo genai biggrin.gif Be to as dar turiu du biologinius vaikus,man yra su kuom palyginti,taigi jokio skirtumo bigsmile.gif Dabar kai mano dukrytei jau 16men.ji yra visas mano pasaulis,dievo dovana,dabar as suprantu-besalygiska motinos meile yra zymiai daugiau nei genu rinkinys......
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2018 02 26, 00:07)
Sveika,seniai laukiau,kada kas nors sioj tenoj uzduos klausima apie psichologinius faktorius smile.gif Sis klausimas iskyla kiekvienai,nusprendusiai bandyti su DE,as ne isimtis,reikejo nemazai laiko susitaikyti su ta mintimi,niekur neskubejau pratinaus prie tos minties,ieskojau info.kaip jauciasi mamos jau auginancios tokius ypatingua vaikucius.Taigi visos buvo be galo laimingos pasiryzusios tam zingsniui ir neturejo jokiu psihologiniu problemu,tai mane labai padrasino.Man sunkiausias etapas buvo apsisprendimo,o po to kai pamaciau teigiama testa apeme tokis dziaugsmas,kad visos mintys apie genus nuplauke i antra plana,tai pasidaro visai nebesvarbu,nes gamtos jau taip suredyta isijungia motinystes instinktas tam mazuteliui kuri nesioji po sirdim,ir jam neidomu kokie jo genai biggrin.gif Be to as dar turiu du biologinius vaikus,man yra su kuom palyginti,taigi jokio skirtumo  bigsmile.gif Dabar kai mano dukrytei jau 16men.ji yra visas mano pasaulis,dievo dovana,dabar as suprantu-besalygiska motinos meile  yra zymiai daugiau nei  genu rinkinys......

Jūs labai stipri moteris, kad net turėdama 2 savus vaikus ryžotės trečiam. Turbūt labai skirtingi būna jausmai priklausomai ir nuo to, ar DE vaikas būtų pirmas, ar ne. Mes savų neturime ir donorinės pasiūlymai buvo labai skaudūs ir su jais sunku susitaikyti. Juk šiaip ar taip motinystės jausmas man nepažįstamas.
Atsakyti
man aplamai keistas nefiti klausimas rolleyes.gif

Cia tipo reik ji suprast: kaip jauciates, kad gime vaikas ne su jusu genais?

O kodel jum tie genai tokie svarbus? esat ypatinga grazuole, genijus, o gal turit melyno kraujo?

99 proc. musu - paprasti zmogeliai, kokiu pilnas pasaulis, tai kodel tas genu aspektas toks aktualus?

Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 02 26, 14:03)
man aplamai keistas nefiti klausimas  rolleyes.gif

Cia tipo reik ji suprast: kaip jauciates, kad gime vaikas ne su jusu genais?

O kodel jum tie genai tokie svarbus? esat ypatinga grazuole, genijus, o gal turit melyno kraujo?

99 proc. musu - paprasti zmogeliai, kokiu pilnas pasaulis, tai kodel tas genu aspektas toks aktualus?

Esu gražuolė, genijus ir turiu mėlyno kraujo. Ar atsakiau į klausimą?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2018 02 26, 14:11)
Esu gražuolė, genijus ir turiu mėlyno kraujo. Ar atsakiau į klausimą?

bijau, kad tik jums biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioska: 26 vasario 2018 - 13:18