Įkraunama...
Įkraunama...

IVF su kiaušialąstės donore

Merginos, ar kas bande Zlin klinikoje? Paziurejau, kad jie panasiai 1500 e pigesni nei latviai (AVA arba IVF Riga) ir parasiau ju formoje klausima del tikslesnes kainos su donoro kiausialaste. Tai pradzioj atsiunte tiesiog visa bendra info del paprasto IVF, tada kai dar karta parasiau, kad ne to klausiau, atsiunte bendra info del ivf su donore, na, po dar keliu laisku viska issiaiskinome. Sedau pildyti formu, randu klausima egg donor preferencies (list from the most important to the least). nu ka as zinau, surasiau ten kazka, tipo sveikata, mokslinis laipsnis, fizinis panasumas, atletiskumas.. ir nezinau, o gal kazko neparasiau, kas isties butu labai svarbu, bet as tiesiog nepagalvojau.. paieskojau inete info, nu ziuriu, kad panasiai poros ir pildo. Galvoju dar tos "referentes" is klinikos paklausiu, kur su manim vargsta. Tai taip ir padariau: surasiau savo sarasiuka ir paklausiau gal gali ka pakomentuot pvz ka kitos poros renkasi, nes gi svarbus momentas, nesinori prazioplint. Atrase gale dienos du sakinius: pagal jusu reikalavimus surasti donora problemu nebus, kiti zmones pageidautina donoro akiu, plauku spalva nurodo. Likau apsalus. O tai jie siaip donorus renka neatsizvelgdami i klieto isvaizda?? Tipo pvz jei noriu kad donoras turetu dr laipsni tai man tamsiaakei brunetei labai lengvai gali pasiulyti blondines, kuri turi ta dr laipsni, paslaugas??? Nesuprantu, ar cia tik bendrauja su manim taip idomiai, ar cia per jautriai nereikalingai reaguoju, ar cia man geriau kazko kito pasiieskoti, nes kazkaip pasitikejimo nekelia..

Atsakyti
Nesuprantu kodel visos ta Zlina renkates biggrin.gif juk Cekijoj yra geresniu kliniku smile.gif
Atsakyti

merginos, gal žinot, nerandu, ar neuždrausta kiaušialąsčių donorystė Prancūzijoje arba Italijoje? jeigu galima, gal rekomenduotumėt kliniką

o gal žinot, ar yra tokia šalis, kur galima su sava donore atlikti? 

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 04 27, 16:55)
<p>merginos, gal žinot, nerandu, ar neuždrausta kiaušialąsčių donorystė Prancūzijoje arba Italijoje? jeigu galima, gal rekomenduotumėt kliniką</p><p></p><p>o gal žinot, ar yra tokia šalis, kur galima su sava donore atlikti? </p>

Ailima, aš kažkada rašiau graikams, tai gavau atsakymą iš jų, kad oficialiai negalima su savo donore, bet man jų atsakymas nepasirodė kategoriškai neigiamas ir netgi labiau padiskutavus tikriausiai įmanoma būtų su sava, tik kaina dėl to nesumažėtų.
Papildyta:
Va ką jie man rašė:
Egg donation is legal in Greece but technically the donor must be anonymous so usually its not possible to use a donor known to you unless there is no other alternative.
If you wanted to discuss further then you would need to fill out our consult form for you and your sister then we should arrange a phone call to speak about it.
We charge €5000 excluding any blood tests you (your partner, or your sister need), any medication for you or your sister and any aquascan for you. We charge €5000 for egg donation with one of our anonymous donors excluding any blood tests for you, your medication and your aquascan.
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 04 27, 15:55)
<p>merginos, gal žinot, nerandu, ar neuždrausta kiaušialąsčių donorystė Prancūzijoje arba Italijoje? jeigu galima, gal rekomenduotumėt kliniką</p><p></p><p>o gal žinot, ar yra tokia šalis, kur galima su sava donore atlikti? </p>

Man atrodo, Ukraina. Yra gerų klinikų Lvove ir Kijeve.
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 04 26, 17:55)
....... Atrase gale dienos du sakinius: pagal jusu reikalavimus surasti donora problemu nebus, kiti zmones pageidautina donoro akiu, plauku spalva nurodo. Likau apsalus. O tai jie siaip donorus renka neatsizvelgdami i klieto isvaizda?? Tipo pvz jei noriu kad donoras turetu dr laipsni tai man tamsiaakei brunetei labai lengvai gali pasiulyti blondines, kuri turi ta dr laipsni, paslaugas??? Nesuprantu, ar cia tik bendrauja su manim taip idomiai, ar cia per jautriai nereikalingai reaguoju, ar cia man geriau kazko kito pasiieskoti, nes kazkaip pasitikejimo nekelia..

Tikriausiai per daug jautriai reaguoji smile.gif Manau, kad tikrai atsakingai parenka.
Mes kai pildėm Latvijoj pageidavimus (akys, plaukai, ūgis, svoris, išsilavinimas ir t.t.), siuntėm nuotraukas. Paskui netyčia išsiaiškinau kas donorė, ir ji buvo labai panaši į mane jaunystėje biggrin.gif
Atsakyti

Man Trejsas (LV) tiesiai sake, kad pas juos galima. Ir kaina mazesne tada.

O ka rekomenduotumet jei ne Zlin? As tiesiog paziurejau, kad kaina bent per 1500 pigiau nei LV.. bet laukt reikia 3-5 menesius.. ir pvz norint rugpjucio viduriui proceduros (siuo momentu registruoja jau tik rugsejui) tai nuo pat sekancio ciklo turi sest ant KT.. tai man kazkaip nelabai tokia praktika.. kas kaip susiduret kitur?

merginos, gal žinot, nerandu, ar neuždrausta kiaušialąsčių donorystė Prancūzijoje arba Italijoje? jeigu galima, gal rekomenduotumėt kliniką

o gal žinot, ar yra tokia šalis, kur galima su sava donore atlikti? 

Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 05 04, 09:46)
<p>Man Trejsas (LV) tiesiai sake, kad pas juos galima. Ir kaina mazesne tada.</p><p>O ka rekomenduotumet jei ne Zlin? As tiesiog paziurejau, kad kaina bent per 1500 pigiau nei LV.. bet laukt reikia 3-5 menesius.. ir pvz norint rugpjucio viduriui proceduros (siuo momentu registruoja jau tik rugsejui) tai nuo pat sekancio ciklo turi sest ant KT.. tai man kazkaip nelabai tokia praktika.. kas kaip susiduret kitur?</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ailima" data-cid="71595914" data-time="1493301314"><div><p>merginos, gal žinot, nerandu, ar neuždrausta kiaušialąsčių donorystė Prancūzijoje arba Italijoje? jeigu galima, gal rekomenduotumėt kliniką</p><p></p><p>o gal žinot, ar yra tokia šalis, kur galima su sava donore atlikti? </p></div></blockquote><p></p>

Rekomenduoju Unica Cekijoj Brno mieste,ten nera eiliu,duoda rinktis is 3 tau tinkanciu donoriu biggrin.gif
Atsakyti
Ar teko kam nors šią procedūrą atlikti Lenkijoje, Bocian klinikoje? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Jei neklystu, lenkai nedaro IVF su donorės kiaušialąste? Bent jau Bociano kainininke tikrai nėra, ir su daktare šnekėjom, kad (lyg?) nedaro.
Gal ir klystu, nelabai domėjausi ax.gif
QUOTE(vikivikiviki @ 2017 07 21, 09:05)
Ar teko kam nors šią procedūrą atlikti Lenkijoje, Bocian klinikoje? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 21 liepos 2017 - 09:49
QUOTE(numo @ 2014 11 22, 13:54)
Sveikos dar kartą,
Patarimai:
2. Dėl persileidimo tikimybės sumažinimo klinika man paskyrė Intralipid lašelines: prieš įsodinimą, 8, 12, 16 ir 20 savaitę. Jų nuomone Intralipid (sojų aliejus) mažina ląstelių vadinamų natūraliais kileriais aktyvumą, jie nepuola svetimkūnio - embriono, sumažėja persileidimo rizika. Man buvo paskirta Intralipid 10% 200 ml sumaišyti su 300 ml NaCl ir sulašinti į veną per 2 valandas, stebint medicinos darbuotojui.
Pirmiausia reikėjo tą Intralipidą nusipirkti. Bandžiau ieškoti Camelia, Gintarinė vaistinė, Euro vaistinė tinkluose. Patarė kreiptis į vaistines prie didžiųjų ligoninių. Kauno klinikų vaistinėj pasakė, kad tiekėjas gali parduoti tik visą dėžę, kurioje yra 12 maišelių, nors iš jų man tereikėjo 4 vnt. Ką darysi, pirkom visus už 381 Lt, kitus palikom Kauno klinikų vaistinėj Eivenių g. 2, prie konsultacinės poliklinikos ir prašėm, kad dietologė pasiūlytų onkologiniams ligoniams, nes jis skiriamas papildomam jų maitinimui. Jei yra likimo draugių, kurioms reikia Intralipid 10 %, tai prašom 1 vnt. kaina apie 32 Lt. Galit teirautis vaistinėj telefonu (8 37) 326155. Galioja iki 2015-03.

Sveikos 4u.gif
perleidziu nepanaudotus vaistukus:
1. Estrimax 2 mg, galioja iki 2019 04, 5 vnt po 28 tab. 1 vnt kaina- 6 eur;
2. Crinone gel 8%, galioja iki 2018 07 men. 1 dezute (15 vnt) - 30 eur ;
3. Intralipid 20 % 100 ml, galioja iki 2018 03 men, 4 vnt., 1 vnt kaina - 10 eur.
4. Cyclo-Progynova, galioja iki 2020 06, 3 vnt., 1 vnt kaina- 2 eur.
Rasykite i az.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pazistama del genetiniu priezasciu negali susilaukti savo vaikelio,reikia donores pagalbos. Gyvena ne Lt, bet toje salyje kur ji gyvena su donoremis neatlieka. Jai pasiule pasidometi Ispanija, gal zinote gera klinika Ispanijoje?
Aciu
Atsakyti