Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

Na,mano durna galva atrodo kad graziai auga skaiciukai g.gif
2014-07-22 10:31 HCG 220
2014-07-24 10:20 HCG 486

Jauciuos neitiketinai,negaliu patiket kad su manim sitas stebuklas vyksta wub.gif Jezaus visoms linkiu tai patirti,labai labai linkiu ir net neabejoju kad patirsite 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 24, 16:19)
2014-07-24  10:20 HCG 486

Jauciuos neitiketinai,negaliu patiket kad su manim sitas stebuklas vyksta wub.gif Jezaus visoms linkiu tai patirti,labai labai linkiu ir net neabejoju kad patirsite 4u.gif  wub.gif

Afrodite, nuostabu 4u.gif wub.gif Tiesiog nepakartojama! thumbup.gif Tai vienas iš pačių nuostabiausių jausmų, kurį moteris gali patirti gyvenime wub.gif Mėgaukis nestuke.gif Beje, skaičiukai laaabai jau gražūs, kaži palyginimui, kaip mergytėms su dvynukais buvo, ar daug jie skyrėsi? Gal, Afrodite, ir pas tave zirniukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 24, 14:19)

Jauciuos neitiketinai,negaliu patiket kad su manim sitas stebuklas vyksta wub.gif Jezaus visoms linkiu tai patirti,labai labai linkiu ir net neabejoju kad patirsite 4u.gif  wub.gif

Oi kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif Dieviska smile.gif! Nuostabus skaiciukai wub.gif

Na man pagal si http://www.babymed.c.../hcg-calculator tai jusu virs Max normos g.gif Tai kazin tikrai gal abu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 24 liepos 2014 - 14:27
Ale rimtai, abu - ir gerokai -virš normos thumbup.gif Afrodite, už visas kančias ir vargą gausi dvigubą dovaną thumbup.gif Labai to linkiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 24, 15:19)

Na puikus augimas ir tikrai manau kad nestuke.gif nestuke.gif to labai linkiu, už visus tavo išgyvenimus wub.gif
Atsakyti
Šaunūs šaunūs skaičiukai. Tik gydytoja pasakys kiek širdelių plaka, mano skaičiukai vos aukštesni buvo ir vienas, pas Kitty panašūs ir dvynukai. Svarbiausia kad auga! Ir tikrai įsitaisė kur turi wink.gif
Atsakyti
Dekui labai mergaites thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As pati realiai nesuvokiu kas vyksta ir kas darosi,esu tokiam soke ir atrodo kad ne su manim tai darosi.Bet dziaugiuos be galo, be krasto wub.gif wub.gif wub.gif
Taip,kiek bus tiek bus.Svarbu kad sveiki,kad vietoje butu ir vystytusi gerai. As daugiau nieko ir nenoriu,ir sikart prasiau arba neigiamo HCG arba tikrai laimingo ir sklandaus nestumo wub.gif wub.gif
Aisku,kalbuosi ir galvoju apie abu mazylius-kol nezinau kiek ju isikure mano pilvelyje abu ir kalbinu,o kaip kitaip-jei du idejo tai du ir yra(mano pasamonej taip) biggrin.gif
Saunuoliai is tikruju turkai,labai saunuoliai wub.gif Va tau ir mano kiausialastes negeros, va ir reikia donorines programos ir pan. Aisku,anksti dziugauti- bet juk nebutu ir tokiu rezultatu jei butu buve taip jau blogai viskas mirksiukas.gif
Beje,siryt kaip specialiai pasidariau NT is ebay pirkto. Ir ka jus manot,ogi vos vaiduokli parode.Aisku issigandau del to ir kazkiek neramu pasidare,gal nukrito skaiciai,gal sustojo augimas ir pan.O dabar jau drasiai rasau-kad auga HCG o NT rodo tik vaiduokli mirksiukas.gif
Cia ateiciai jei kam reiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 24, 15:19)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu labai labai wub.gif auga, viskas tvarkoj bus. jau neprileisk blogų minčių į savo galvelę - manyk, kad sunkiausia jau praeita.

aš atsiprašau, bet aš su savo problemėle blush2.gif noriu paklausti, ar labai blogai, jei aš pas turkus jau ateisiu 4cd ryte? jei man pramuša rytoj, o tai jau labai panašu, tai pirmadienis gaunasi 4cd. jei pradėt IVF, tai per vėlu g.gif ar ne? ar staigiai keist bilietus ir jei jie priims sekmadienį lėkt?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 07 24, 15:47)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sveikinu labai labai  wub.gif auga, viskas tvarkoj bus. jau neprileisk blogų minčių į savo galvelę - manyk, kad sunkiausia jau praeita.

aš atsiprašau, bet aš su savo problemėle  blush2.gif  noriu paklausti, ar labai blogai, jei aš pas turkus jau ateisiu 4cd ryte? jei man pramuša rytoj, o tai jau labai panašu, tai pirmadienis gaunasi 4cd. jei pradėt IVF, tai per vėlu  g.gif  ar ne? ar staigiai keist bilietus ir jei jie priims sekmadienį lėkt?

tikrai per velu, veliausiai 3 c.d. as visaip klausinejau, ar galiu jei ka cia gonali susileist, niekaip 4 cd. negalima buti. Beje, mm skaitosi jei prasideda ta diena ryskios iki 15 val. jei po 15 tai jau skaitosi kita diena pirmoji
Tiesa jusu klinika gal kazka kitaip taiko, jus gal pasiskambinkit kordinatorei, juk tiesa gali ne taip kaip Memorial elgtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 24 liepos 2014 - 16:07
QUOTE(Edena @ 2014 07 24, 17:06)
tikrai per velu, veliausiai 3 c.d. as visaip klausinejau, ar galiu jei ka cia gonali susileist, niekaip 4 cd. negalima buti. Beje, mm skaitosi jei prasideda ta diena ryskios  iki 15 val. jei po 15 tai jau skaitosi kita diena pirmoji
Tiesa jusu klinika gal kazka kitaip taiko, jus gal pasiskambinkit kordinatorei, juk tiesa gali ne taip kaip Memorial elgtis

ane bigsmile.gif aš tai žinojau, kad iki 16 val. užsiskaito 1cd, tai vadinasi liko tik 22 val. biggrin.gif na, sėdžiu kojas suglaudus iki rytojaus pietų. jei jau rimčiau pramuštų, tada skambinsiu, dabar bet kuriuo atveju dar tik įtarimai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti