Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(aistuzele @ 2011 04 10, 08:48)
o koks yra grazus zmogus?

Čia jau kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 04 10, 09:37)
Čia jau kaip kam.

stai del to, man si tema visiskas nesusipratimas.
Man gal grazus zemas, su akiniais ir garbanotais, kitai gal grazus aukstas, blondinas ir strazdanotas. O siaip faktas, kad zmogus renkasi pagal savo susigalvotus kriterijus, tame tarpe ir grozio.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 04 09, 22:23)
O protingi...kur ziuri... lotuliukas.gif Nezinojote vieno pasakymo...vyrai myli akimis... tai jie ka, buki...visi... mega_shok.gif  dirol.gif

Kuriems svarbu vien isvaizda,taip,tokie vyrai yra buki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 04 10, 15:27)
Kuriems svarbu vien isvaizda,taip,tokie vyrai yra buki mirksiukas.gif

butent.

Visi turi savo grozio kriterijus, bet ne pas visus grozis yra pirmoje vietoje. Visgi ne su groziu gyvename.
Atsakyti
Kam isvis pradeti santykius jei zmogus atstumiantis savo isvaizda...aisku buna kad ir moteriskes apsileidzia, isstoreja, tai tada suprantu kad akys krypsta i savimi besirupinancias moteris.. , nors is wienos puses, jei vyrai labiau padetu tvarkytis namuose, pabutu su vaikiukais, gal ir ta moteriske neapkiaustu
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 04 10, 16:34)
bet ne pas visus grozis yra  pirmoje vietoje. Visgi ne su groziu gyvename.

Nemanau,kad vyras uzkalbins negrazia moteri...bendrauti tai nereiskia is karto gyventi...
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 04 10, 20:03)
Nemanau,kad vyras uzkalbins negrazia moteri...bendrauti tai nereiskia is karto gyventi...

užkalbins simpatišką.
Atsakyti
QUOTE(Kvarbatka @ 2011 04 10, 17:12)
Kam isvis pradeti santykius jei zmogus atstumiantis savo isvaizda...

Va butent...pirmiau ziurime i jo isorini grozi,o paskui ir i vidini... mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, o jums nėra taip, kad žmogaus išvaizda išduoda ir jo būdą, protą, charakterį ir panašiai?
Ir žiūrėdami į žmogų kažkaip tai bandot nuspėti visumą?
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 04 10, 19:05)
Va butent...pirmiau ziurime i jo isorini grozi,o paskui ir i vidini... mirksiukas.gif

tai cia faktas, kad renkames labiau patrauklu zmogu, bet kas jums grazu, nereiskia, kad man bus grazu ir atvirksciai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti