Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

[quote=sineriuke,2015 04 06, 08:47]
Ne galit,o turit duot zalia. O vat virtos negalit. Kiti veisejai kurie kates raw seria,tai kaciukus nuo pat mazens pratina prie zalios mesos smile.gif jei sausiako nevalgo,gal pabandykit pakeist i geresni,brangesni,kur daug mesos eina,kaikuriuose net 80% mesa thumbup.gif gal dar ji kramtyt nenori,tai manau galit uzpilt siltu vandeniu ir isbrinkusi sausiaka duot,dar silta,gal valgys g.gif bet as vis tik jusu vietoj bandyciau keist sausa ir pratint kaciuka,vistik nelabai gerai kaciukui vien virta vistiena,todel ir alkana nuolat,as gal geriau tuomet konservukais(velgi super premium klases,kur daug mesos)pavaisinciau,bet labai nelepinkit,priprato,kad duodat,tai praso,o jus neduokit,kai praso pakiskit sausa,bet svieziai ideta,nes pastovejes isgaruoja,nekvepia taip. Ir jokiu budu,jokio maisto nuo stalo!
P.s.priminkit,kokiu sausu maitinat?
[/q
Veiseja ja maitino JOSER sausu maistuku ir virta vistyte,tai as ir tapati nusipirkau ir du kartus per diena daviau vistytes po gabaleli,bet ziuriu jau antra diena man ji tustinasi net 4 kartus per diena ir sindien jau skystokai,o dar viena akyte pradejo asaroti,ramesne siandien,tai cia ar gali buti nuo maistuko,daugiau nieko nedaviau,tik tai ka veiseja duodavo,kazin smektos galiu truputi duoti?O koks geriausias kazin sausas maistukas butu?Raw tikiu,kad geras,bet del laiko stokos nezinau,ar pavyktu visada duoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(liina:) @ 2015 04 06, 13:33)
Veiseja ja maitino JOSER sausu maistuku ir virta vistyte,tai as ir tapati nusipirkau ir du kartus per diena daviau vistytes po gabaleli,bet ziuriu jau antra diena man ji tustinasi net 4 kartus per diena ir sindien jau skystokai,o dar viena akyte pradejo asaroti,ramesne siandien,tai cia ar gali buti nuo maistuko,daugiau nieko nedaviau,tik tai ka veiseja duodavo,kazin smektos galiu truputi duoti?O koks geriausias kazin sausas maistukas butu?Raw tikiu,kad geras,bet del laiko stokos nezinau,ar pavyktu visada duoti g.gif

Na,jei jau pradeda skystai daryt,tai tik nekeiskit maista kolkas,neduokit nieko apart sauso ir suzinokit ar tikrai butent tuo josera maitino koki jus nupirkot,buna juk ju visokio skonio... del zmonisku vaistu gyvunams nieko nezinau,as visad pas vet. vezu arba skambinu bent pasikonsultuoju smile.gif del akytes,tai jau vezciau unsure.gif o del maisto,tai nera tokio geriausio vieno,kuris tiktu visiems,ziurekit,kad super premium klases butu,sudetis mesa prasidetu ir kad jos % butu kuo daugiau mirksiukas.gif bet kartais buna taip,kad netinka super premium,tinka premium klases,maniskiai,po dideliu ieskojimu,tiko hill's,nors nera jis is geriausiu ax.gif
Atsakyti
Pasipasakosim kaip Bakardžiui sekasi į wc išmokti daryti.sisioja visada į wc,bet va su kamuoliukais sudėtingai,dažniausiai randu šalia klozeto mad.gif mad.gif mad.gif gal kokiu idėjų turite? Bandžiau padėti šalia laikrastį ,tada ir burbuliukai ir sisiukas būna ant jo biggrin.gif taigi jo atsisakiau.
Atsakyti
Oi,man taip pat su Tekila nelengva,ilgai jau mokinam i wc,pirma bliudas buvo,dabar jau tam bliude nemaza skyle,bet ji vistiek nori kraiko,papilu i bliuduka,tai kapsto kapsto,na padaro siaip ne taip,o jei kraiko nera,tai kiek atveju buvo,kad salia wc ar net i vonia buvo pradejus daryt ir ne karta,ne du doh.gif nors vonioj jokio kraiko,o daznai juk ir slapia,bet va-patiko blink.gif tai jau neatlaike nervai,pradejau bart ir rodyt kur reikia,kai tik ji i wc,as is paskos ir stebiu,jei kur kitur sukasi,subaru ir ant wc,tai budavo net pabega,tipo nebenori,po 10 min vel eina,as is paskos,mato,kad stebiu,tai padaro kur reikia,o tada daug pagyru ir skaniukas thumbup.gif galu gale priprato,bet kraiko turi but nors keli grudeliai,neisivaizduoju dar ar pavyks jai ismokt i pati wc be bliudo,nes dabar bent viena koja turi but bliude,nemoka vien ant krasto daryt doh.gif
Atsakyti
Sveiki, kokios kaciuku kainos pasikeitus valiutai? kiek vidutiniskai kainuoja kaciukas namams ir kiek veisimu? smile.gif
Atsakyti
Man taip pat,kaip ir 8588,domina kainos g.gif ir taip pat domina,ar jei abu tevai zydraakiai,kaciukai be isimties taip pat bus zydrom akim? Ar gali buti ir kitaip,pvz. i senelius...
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 04 13, 12:06)
Man taip pat,kaip ir 8588,domina kainos g.gif ir taip pat domina,ar jei abu tevai zydraakiai,kaciukai be isimties taip pat bus zydrom akim? Ar gali buti ir kitaip,pvz. i senelius...

tiek kaciukai tiek ju akys gali buti i giminaicius, ne tik i senelius bet ir i prosenelius
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2015 04 13, 12:24)
tiek kaciukai tiek ju akys gali buti i giminaicius, ne tik i senelius bet ir i prosenelius

Matai kaip,o man katino veiseja sake,kad tikrai bus zydrbkiai,nes ir katino ir mano kates zydros g.gif na bus matyt,kaciuku daug,tai ziuresim biggrin.gif o kada jau ju akiu spalva pasikeicia i tikraja?
Atsakyti
Sveikutes,gal kurios katinukas sirgo akne,ir kaip isgydet ?
Atsakyti
Sveikos, savaitė laiko kai pas mus gyvena kanados sfinksas wub.gif . Katinuką gavome metų laiko. Norėjau paklausti, kas kiek laiko maudote. ? Aš rytais jį apvalau su drėgna kūdikių servetėle, bet pastebėjau , kad dienos bėgyje jeigu esu su šviesiais rūbais ir katinas ilgiau pasimuisto ant kelių rūbai palieka rudi nuo jo g.gif . Arba palangė, ant kurios paguli ilgiau, irgi ruda. Ar normalu čia ? Šeriame josera.
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2015 04 25, 22:13)
Sveikos, savaitė laiko kai pas mus gyvena kanados sfinksas wub.gif . Katinuką gavome metų laiko. Norėjau paklausti, kas kiek laiko maudote. ? Aš rytais jį apvalau su drėgna kūdikių servetėle, bet pastebėjau , kad dienos bėgyje jeigu esu su šviesiais rūbais ir katinas ilgiau pasimuisto ant kelių rūbai palieka rudi nuo jo  g.gif . Arba palangė, ant kurios paguli ilgiau, irgi ruda. Ar normalu čia ?  Šeriame josera.

aišku normalu biggrin.gif pas mane jau 6 metai taip.Pratinkitės, o jei dar lovoj miegos rekomenduoju patalynę tik tamsios spalvos.Pas mane tik tokios. Pliki katinai tepasi, prakaituoja kaip žmogus.Aš maudau labai retai gal kokius 3 kart metuose biggrin.gif prausk neprausus skirtumo nėra. Maniškiai irgi tik Joserą, valgo kitoks netinka. Mažam rūrą valau, nes anas pas mane ponaitis nesimazgoja pats. Tik kai karšta dažniau numaudau, suprakaituoja jie.Šiaip jau dėmesio nekreipiu, kur guli ant palangės padėjau rankšluostį nes atvalyt paskui sunku.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Aplankom mudu su Skiniuku, lbai dziaugemes atsilusiu oru, geria Skiniukas kiekviena saules spinduleli smile.gif ax.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti