QUOTE(bbiitute @ 2015 07 29, 08:23)
Laba diena sfinksiuku myletojos
Auginam 10 metu nuostabia jorkyte

vis pamastom kad norim sfinksiuko , tik norisi isitikinti kad si katyte tikrai mums , suviliojo tuo kad neturi plauku kuriu tikrai namie nesinoretu

turi drauga plaukuota katyte tai net baisu nuejus atsisesti
Kuo daugiau ziurineju , tuo daugiau klausimu kyla, jeigu kam butu nesunku gal atsakysit
Kiek suprantu ju akys buna melynos, zalios , rudos ?
Ar sios katytes lipa ant stalu , ar mokant galima atpratinti tai daryti ?
Ar myli lauka isejus nebega laukais
Kaip del tamsios spalvytes ar ji tikrai tepa ?
sveiki,puiku kad pirma domites,o paskiau perkate
Taip,sfinksu akys buna ivairiu spalvu,zydraakiai retesni,brangesni ir man asmeniskai graziausi,del to tokia ir auginu,tokius ir veist stengiuos

Mano kate isaukleta,ji nelipa ant stalu,nedrasko baldu,nemiega miegamajame ant lovos,nes to neleidziame ir ismokint tikrai nebuvo sunku,nes sios veisles kates labai protingos ir greitai mokosi
Oi,lauka tai dar kaip myli,labai patinka vasara kieme,maniske niekur toli nebega,pakvietus visad atbega pasirodyti. karta vezemes kartu ja i sventaja,tai kelias dienas vedziojome su pavadeliu,pazindinom su teritorija,o jau likusia savaite paleidinejom laisvai,tai ji niekur toli musu namuko nebegdavo,sukiodavosi salia,jei kokie nepazystami zmones noredavo pagauti,taibegdavo,ne tokia ji ir naivi,o mums tereikdavo tik pakviesti ir ji visad atbegdavo,kaip suniukas
Nezinau ka turite omenyje tepli, ar tai kad pati kate greitai isipurvina ar,kad baldus pataline purvina? Dabar turiu kaip tik sfinksiuku vada,net 8 kaciukus,kuriems rytoj 4 men.,yra ir baltu ir pilku,murziukai jie dar,nes nemoka issilaizyti dar taip gerai,kaip mama,o ir mamai nesileidzia buti laizomi,duksta zaidzia,ne tas galvoj jiems,tai tokiemurziukai siek tiek,bet ir ju mama pamenu buvo tokia murziuke,vis maudydavau,o ja kuo daugiau maudai,tuo ji greiciau issipurvindavo,tad emiau visai nemaudyt,nepatiko jai tas ir ismoko pati praustis,dabar svarut svarutele,zinoma tik ausytes kartais reikia isvalyti. kas del kaciuku,tai as kaip tik pastebejau,kad ant tamsesniu kaciuku maziau matosi,jie atrodo visiskai svarus,o ant baltu,tik ilenda kur irmatosi,bet issilaizo,susitvarko

kas del suniuku,tai mano kate ir kaciukai auga kartu su prancuzu buldoge ir jorkute,sutaria su sunim puikiai,geriausi draugai:duksta,zaidzia,miega kartu

tikrai sfinksai sutaria su suniukais,mano kate tai net labiau su svetimais sunim sutaria,nei su katem