Jo jo..., tokių "protingų" patarimų paimti bet kokį kačiuką aš jau girdėjau

O jūs nepagalvojote, kad savo katei gi ne žaislo ieškau. Gi tas kitas gyvūnėlis yra gyvas! Tai bus gyvūnas, su kuriuo mūsų šeima mažiausiai 10 metų turės gyventi (o turbūt ir daugiau)! O jūs man siūlote va taip neatsakingai - šast ir griebti bet ką bet kaip, nesukt smegenų taip sakant...
Sorry, bet man taip netinka.
Kai žmonės pasiima daugintojų vaisių, tai visi rėkia, kokia čia neatsakomybė ir koks nusikaltimas prieš veislę. O kur šioje vietoje atsakomybė?

Paskui dar vienas rėkimas garantuotas daugintojų/veisėjų temose - juk galima rasti ir pigiau gyvūną su dok! Tereikia paieškoti!!! Ne, pigiau rasti praktiškai neįmanoma! Per kelis mėn kol domėjausi, tai pigiau radau tik vieną katiną, kuriam yra alergija, kitaip sakant - sergatį imk pigiau
O kiek kartų teko skaityti, kad galima imti išsimokėtinai! Šimtus, nes tokiose temose nuolat dalyvauju. Ar įmanoma???... Čia atsakymas prieš kelias žinutes nuskabėjo - veisėjams neapsimoka.
Dabar nauji pasiūlymai - imti paskolą...
Žodžiu, esmė tame, kad aš viską tą patį irgi rėkavau kitiems labai sėkmingai keikdama daugintojus - galima rasti pigiau su dok!!! Galima tartis su veisėju!!! Juk galima imti paskolą!!!... bet va supratau, kad parėkauti ir pasimėtyti patarimais kitam yra labai lengva
Čia plati diskusija ir plati tema... esmė tame kad paprastam nei labai turtingam, nei labai ubagui žmogeliui yra labai sunku nusipirkti paprastą bet gerą, sveiką pet klasės gyvūną su dok, nes visų pirma reikia išsityrinėti rinką, ilgai laukti, turėti nemažai pinigų, nes geras veislynas ims didelę kainą ir už PET. O jei imsi suradęs pagal skelbimą su dok ilgai nesukęs smegenų ir nesiklausinėjęs tai realiai lygiai tas pats kas imti gyvūną be dok - nes labai neaišku ant ko užsirausi ir ką gausi...