Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVIII

QUOTE(dovile616 @ 2014 09 24, 01:11)
Taip operuoja ta pacia diena jaigu liepe atvaziuoti su visais padarytais tyrimais,nes man taip buvo paciai nuvaziavau ryte ant 8 kaip ir liepe su visais tyrimais ir jau 12 valanda buvau operacineje,nors operacija buvo paskirta 11 bet pakliuvo viena sudetingesne operacija kuri truko neplanuotai valanda ilgiau tai operavo 12.

taip,ir man atvaziuot tarp 8/8.30 ax.gif gal i az ar i cia gali parasyt,ko gulantis reik i ligonine ax.gif buvau radus senesnej temoj,bet dabar nebeatseku unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Sergu tirotoksikozė jau antrą kartą, dabar gydausi nuo brželio mėnesio, bet tiroksins nenori krist nors tu ką doh.gif doh.gif tikriausiai todėl, kad daug streso ir neina niekaip ramiai gyvent unsure.gif
Šiandien išrašė vis dar metizolio po 2 tab. 3 kart dienoj ir kad ir kaip gydytoja nenorėjo hormonų prednisolon 4 tab ryte ir 2 per pietus 7 dienas o paskui kas 5 mažint po viena, gal kas nors taip gydėsi, ar padėjo?paskaičius hormonų šalutinius tai man baisu darosi jį gerti, biju kaip nežinau kas, ale ir pasveikt noriu. Paskaičius tai susidaro vaizdas, kad tai labai baisus vaistas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

na as jau po punkcijos, labai bijojau, bet skausmas toks kaip ir pirsto krauja imant ax.gif
dabar spalio 10 diena eisiu atsakymu ir tolesnio gydymo plano suzinoti unsure.gif
Lankausu pas gyd Baceviciene, tai gydytoja kaip gydytoja, bet jos sesele nuostabi, kaip privacioje klinikoje jauciuosi bigsmile.gif
Atsakyti
merginos,ar gal;ima veztis megzti gulantis operacijai,nes vakar ,kai paskambinau i Santariskes,pasake,kad pirmadieni dar neroperuos.tai galoju ka reiks ten daryt visa para ,kad stogo nenurautu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 10 01, 09:59)
merginos,ar gal;ima veztis megzti gulantis operacijai,nes vakar ,kai paskambinau i Santariskes,pasake,kad pirmadieni dar neroperuos.tai galoju ka reiks ten daryt visa para ,kad stogo nenurautu doh.gif

drąsiai gali wink.gif
Atsakyti
o kaip del mm?bijau,kad man anksciau laiko ''atvaziuos'',nors siaip buna diena dienon[2-3dienos buna ,kad ''plaukiu''].ar teks del to atidet operacija g.gif ,jau ir taip meldziu D----,kad tik greiciau,o jei vel reiks laukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 10 01, 17:42)
o kaip del mm?bijau,kad man anksciau laiko ''atvaziuos'',nors siaip buna diena dienon[2-3dienos buna ,kad ''plaukiu''].ar teks del to atidet operacija g.gif  ,jau ir taip  meldziu D----,kad tik greiciau,o jei vel reiks laukt  unsure.gif

prieš opeaciją ir mano baimė tokia pat buvo. Jei ateis mmm tai pasakyk gydytojui, bet dėl to tikrai neatidės operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2014 10 01, 18:02)
prieš opeaciją ir mano baimė tokia pat buvo. Jei ateis mmm tai pasakyk gydytojui, bet dėl to tikrai neatidės operacijos.

gyne tai siandien isaiskino,kad negalima tuo metu daryt operacijos.o hormonus jau per velu naudot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 10 01, 18:07)
gyne tai siandien isaiskino,kad negalima tuo metu daryt operacijos.o hormonus jau per velu naudot doh.gif

gal nuo gydytojo priklauso, bet tikrai kai aš paklausiau savo gydytojo tai pasakė, kad dėl to operacijos neatidės. O perspėti reikia, nes sakė, kad galimas tuo metu didesnis kraujavimas.
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2014 10 01, 18:22)
gal nuo gydytojo priklauso, bet tikrai kai aš paklausiau savo gydytojo tai pasakė, kad dėl to operacijos neatidės. O perspėti reikia, nes sakė, kad galimas tuo metu didesnis kraujavimas.

aciukas ,siek tiek nuraminai 4u.gif paskambinsiu,ziuredama pagal situacija,5tadieni chirurgo seselei ir pasitikslinsiu .nesinori anksciau laiko bangu kelt,nors pilvo apacia,kaip per saremius jau spazmuoja-gal spesiu ir isvyt ''puske'' iki antradienio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 10 01, 16:42)
o kaip del mm?bijau,kad man anksciau laiko ''atvaziuos'',nors siaip buna diena dienon[2-3dienos buna ,kad ''plaukiu''].ar teks del to atidet operacija g.gif  ,jau ir taip  meldziu D----,kad tik greiciau,o jei vel reiks laukt  unsure.gif

Man kaip tik pries operacija viena diena prasidejo irgi labai del to baiminausi kad gali buti ir se tau ir atsitiko,bet as niekam nieko nesakiau
Atsakyti
QUOTE(dovile616 @ 2014 10 03, 22:38)
Man kaip tik pries operacija viena diena prasidejo irgi labai del to baiminausi kad gali buti ir se tau ir atsitiko,bet as niekam nieko nesakiau

skambinausi chirurgo sesutei,sake,kad tikrai del to operacijos neatides g.gif o mm taip ir neatejo,tai i terba dar teks ir ''pampersu''prisigrust unsure.gif verysad.gif bijau ,kad pikas nebutu per pacia operacijos diena-i basona daryt nemoku,esu atlaikius 4 operacijas,bet vargdavo su manim sesutes,leisgyve vesdamos i wc,o lakstyt kas pusvalandi tikrai nesugebesiu unsure.gif
Atsakyti