QUOTE(0demmi0 @ 2014 10 15, 10:54)
Man taip pat siek tiek tirpsta,bet kaip sake na jei nori siek tiek pagerk, o is kur zinot kie tas yra...o del pjuvio gijimo db antra diena kaip isleido is ligonines be siulu tai pleistra nusiemiau, uzsidedu nakciai tik,ar kuri tepdavot kokiu tepaliuku ar kaip dezinfekavot...
man vakar pleistra nueme,tai patepe dezinfektantu.o pati tai dar niekuo netepiau,vaikstau niekuo neuzsiklijavus,[chirurgo sesute taip patare,kad greiciau uzgis,nors as nematau net saso.sausa grazu viskas.tik tas patynimas virs rando slyksciai atrodo .ir kakla vis dar norisi arciau krutines lenkt

]i lauka nelendu.patare iseinant medvilnine skarele kakla apsivyniot,jokios sintetikos
Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 10 15, 11:23)
jau 4men. Buna,kad savaite negeriu. Pradeda tirpt lupos, pirstu galiukai, nosis. Jei dar tada neisgerciau pradetu mane po biski paralyzuot. Valgau daug pieno produktu. Neiseina be calcio tableciu. Pacio kalcio norma pagal tyrimus.
Jei tik seip tirpsta be jokiu ten ,kad jau paakalbet nebegali normaliai. Tai dienos norma gert.

na man veido tik kai kurie raumenys ,ir tai ,nezymiai,traukuliuoja.ant peciu,blauzdose,''bicai'' tai net per rubus matosi-gerai,kad ne vasara

del tirpimo net megzt negaliu,pora eiliu nunarplioju ir pradedu nebejaust ,kad virbalus rankose turiu.atmintis irgi ziauriai ''lagina'',bet kaip po narkozes,tai normalu.