Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVIII

QUOTE(Orinta87 @ 2014 10 10, 14:38)
Sveikos, o as gavau siandien punkcijos atsakymus: "gerybiniai pokyciai, cistiniu pokyciu elementai".
Daktare sake nereikia jokios operacijos ir jokio gydymo, tik kontrole po metu. g.gif

puikios naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Et o mam ispjove visa,ir gydytojas sake reikes jodo,bet db belieka laukt atsakymu ir tiketis kuo mazesnio laipsnio,kad kuo greiciau isikapstyt ir isivaziuot i nauja ritma....o pima kart nuvaziavus i vilniu konsultacija vyksta ar gali is kart paguldyt?
Atsakyti
QUOTE(0demmi0 @ 2014 10 11, 19:27)
Et o mam ispjove visa,ir gydytojas sake reikes jodo,bet db belieka laukt atsakymu ir tiketis kuo mazesnio laipsnio,kad kuo greiciau isikapstyt ir isivaziuot i nauja ritma....o pima kart nuvaziavus i vilniu konsultacija vyksta ar gali is kart paguldyt?

Pirma kartą vyksta konsultacija, ji trunka max 10 min. ir paskiria atvykimo jodui datą.
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2014 10 11, 19:33)
Pirma kartą vyksta konsultacija, ji trunka max 10 min. ir paskiria atvykimo jodui datą.

O registruotis galima is anksto kazin ar tik kai gausiu tyrimu rezultatus,taip norisi viska kuo greiciau praeit....
Atsakyti
QUOTE(0demmi0 @ 2014 10 12, 09:29)
O registruotis galima is anksto kazin ar tik kai gausiu tyrimu rezultatus,taip norisi viska kuo greiciau praeit....

Registruotis nereikia, reikia turėti siuntimą. Tada su siuntimu į registratūrą ir pasakote, kad pas Baranauską. Geriausia važiuoti trečiadienį arba ketvirtadienį, nes tada neguldymo diena, mažiau žmonių. Priima nuo 8 iki 11 val. Aišku prieš tai pasiskambinkite į registratūrą, pasiklauskite ar jis dirba, kad nebūtų kokios atostogos ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basakojė: 12 spalio 2014 - 08:36
QUOTE(Basakojė @ 2014 10 12, 08:34)
Registruotis nereikia, reikia turėti siuntimą. Tada su siuntimu į registratūrą ir pasakote, kad pas Baranauską. Geriausia važiuoti trečiadienį arba ketvirtadienį, nes tada neguldymo diena, mažiau žmonių. Priima nuo 8 iki 11 val. Aišku prieš tai pasiskambinkite į registratūrą, pasiklauskite ar jis dirba, kad nebūtų kokios atostogos ar pan.

Sirdingai dekoju...na tikiuos praeis ir sis etapas sekmingai...
Atsakyti
sveikos, 4u.gif siandien vaziavau i ligonine siulu traukti.atsigulu ant kusetes, musu ligonines chirurgas nuima pleistra ir pasako,kad siulu nera blink.gif blink.gif blink.gif o Santariskese isleisdamas chirurgas ne tik pasake,bet ir i israsa parase,kad siandien siulus issitraukt g.gif
ranku ir koju tirpimas,raumenu traukuliukai siek tiek pamazejo.valgau jogurus,varske,suri,geriu calcigrana.per kiek laiko jums j.kalcis atsistate- mane paleido jau su 1mmol-tai kaip ir norma,bet is kur tada tirpimas ir traukuliai?
Atsakyti
na man reikejo gert po 5 kalcio,paskui po biski mazint kol nebesijaute tirpimas. Darbar kasdien geriu kalcikonona. Kalcis greit atsistatys, o jonizuotas ne.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 10 15, 10:31)
na man reikejo gert po 5 kalcio,paskui po biski mazint kol nebesijaute tirpimas. Darbar kasdien geriu kalcikonona. Kalcis greit atsistatys, o jonizuotas ne.

tai kiek laiko jau'' farsiruoji ''save kalciu? g.gif
Atsakyti
Man taip pat siek tiek tirpsta,bet kaip sake na jei nori siek tiek pagerk, o is kur zinot kie tas yra...o del pjuvio gijimo db antra diena kaip isleido is ligonines be siulu tai pleistra nusiemiau, uzsidedu nakciai tik,ar kuri tepdavot kokiu tepaliuku ar kaip dezinfekavot...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 10 15, 09:47)
tai kiek laiko jau'' farsiruoji ''save kalciu? g.gif

jau 4men. Buna,kad savaite negeriu. Pradeda tirpt lupos, pirstu galiukai, nosis. Jei dar tada neisgerciau pradetu mane po biski paralyzuot. Valgau daug pieno produktu. Neiseina be calcio tableciu. Pacio kalcio norma pagal tyrimus.

Jei tik seip tirpsta be jokiu ten ,kad jau paakalbet nebegali normaliai. Tai dienos norma gert.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 15 spalio 2014 - 10:25
QUOTE(0demmi0 @ 2014 10 15, 10:54)
Man taip pat siek tiek tirpsta,bet kaip sake na jei nori siek tiek pagerk, o is kur zinot kie tas yra...o del pjuvio gijimo db antra diena kaip isleido is ligonines be siulu tai pleistra nusiemiau, uzsidedu nakciai tik,ar kuri tepdavot kokiu tepaliuku ar kaip dezinfekavot...

man vakar pleistra nueme,tai patepe dezinfektantu.o pati tai dar niekuo netepiau,vaikstau niekuo neuzsiklijavus,[chirurgo sesute taip patare,kad greiciau uzgis,nors as nematau net saso.sausa grazu viskas.tik tas patynimas virs rando slyksciai atrodo .ir kakla vis dar norisi arciau krutines lenkt doh.gif ]i lauka nelendu.patare iseinant medvilnine skarele kakla apsivyniot,jokios sintetikos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 10 15, 11:23)
jau 4men. Buna,kad savaite negeriu. Pradeda tirpt lupos, pirstu galiukai, nosis. Jei  dar tada neisgerciau pradetu mane po biski paralyzuot. Valgau daug pieno produktu. Neiseina be calcio tableciu. Pacio kalcio norma pagal tyrimus.
Jei tik seip tirpsta be jokiu ten ,kad jau paakalbet nebegali normaliai. Tai dienos norma gert.

blink.gif blink.gif na man veido tik kai kurie raumenys ,ir tai ,nezymiai,traukuliuoja.ant peciu,blauzdose,''bicai'' tai net per rubus matosi-gerai,kad ne vasara doh.gif del tirpimo net megzt negaliu,pora eiliu nunarplioju ir pradedu nebejaust ,kad virbalus rankose turiu.atmintis irgi ziauriai ''lagina'',bet kaip po narkozes,tai normalu.
Atsakyti