Svori mest tikrai sunku.As anksciau galejau bet kada numest kiek noriu. Dabar viskas vietoj stovi ne krust. Sportuoju, mazinu porcijas, daugiau vaisiu darzoviu.
Pabandyk greita ejima vietoj begiojimo, kai pamatysi kad gali leta eiga begt,pradek begt.Aisku kunui apkrova didele su tokiu bagazu. As isivaizduoju kaip sunku. Galva gal svaigsta del zemo hemoglobino.
Jauciu man doze dabar padidins iki 200. vel kalatosis sirdis kol organizmas pripras. Po operacijos atmintis slubabo, nurase narkozei. Dabar vel ziauriai slubuoja, net su seimyna pykstuos. Uzmirstu kur ka padejau, ko ejau i virtuve.
Jei yra nustatyta hipotireoze, apie koki svorio metima galima galvoti, juk Cukriniai avineliai apie tiroksino neisisavinima raso, kada tth tvarkoje, tada galima ir apie svori mastyti.
Jauciu man doze dabar padidins iki 200. vel kalatosis sirdis kol organizmas pripras. Po operacijos atmintis slubabo, nurase narkozei. Dabar vel ziauriai slubuoja, net su seimyna pykstuos. Uzmirstu kur ka padejau, ko ejau i virtuve.
[/quote]
man prie 200 pridėjo papildomai 2x į savaitę dar po 50
nors aš skundžiaus,kad man širdis baladojas
gyvenu su užrašų knygute,telefoniniu priminimu,šaldytuvo lipdukais
ir vistiek sugebu pamiršt
[/quote]

[quote=GONZIKAS117,2015 06 22, 18:54]
[/quote]
nors aš skundžiaus,kad man širdis baladojas
ir vistiek sugebu pamiršt
[/quote]
Priminkite man, ar su jumis kalbejom apie Novothyral vaista? Viena forumiete vartoja, jis geriau issisavinamas nei tiroksinas. Jei jums greitai pas gydytoja, tikrai pasidomekite apie ji. Kiek skaiciau, kad 200 tai jau maksimumas. Del sirdies as vartoju kali, magni. Man kalis daznai buna ties apatine riba.Pas gydytoja liepos 17 d, as tikrai klausinesiu apie si preparata. Nejau tiek mazai kam neatsistato tth. Palaikom rysi , ok
[/quote]

[/quote]
Priminkite man, ar su jumis kalbejom apie Novothyral vaista? Viena forumiete vartoja, jis geriau issisavinamas nei tiroksinas. Jei jums greitai pas gydytoja, tikrai pasidomekite apie ji. Kiek skaiciau, kad 200 tai jau maksimumas. Del sirdies as vartoju kali, magni. Man kalis daznai buna ties apatine riba.Pas gydytoja liepos 17 d, as tikrai klausinesiu apie si preparata. Nejau tiek mazai kam neatsistato tth. Palaikom rysi , ok

[quote=maskatukas,2015 06 22, 20:01]
[/quote]
[/quote]
kiek žinau,šio vaisto nedengia ligonių kasos,jo kaina nemaža,o į lenkus nieks iš pažįstamų nevažiuoja
[/quote]

[/quote]
kiek žinau,šio vaisto nedengia ligonių kasos,jo kaina nemaža,o į lenkus nieks iš pažįstamų nevažiuoja

mano kalis -norma,geležis ideali.magnio nesidariau atskirai.nuo pietų tinstu.ir pastovus nuovargis.bet judu,dirbu,bandau nugalėt save,kitaip stogą nurautų.sunkiausia būna savaitę prieš MM
kaip suprantu ,čia tik tos ir tupi,kuriom tth nesireguliuoja

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 06 22, 23:07)
mano kalis -norma,geležis ideali.magnio nesidariau atskirai.nuo pietų tinstu.ir pastovus nuovargis.bet judu,dirbu,bandau nugalėt save,kitaip stogą nurautų.sunkiausia būna savaitę prieš MM

Va gelezies tai niekada netyre, matyt vertetu. O sio vaisto kaina padalinus 3 men, na skaiciuojant litais, dar vis dar negaliu priprasti prie euru

QUOTE(maskatukas @ 2015 06 23, 11:31)
Va gelezies tai niekada netyre, matyt vertetu. O sio vaisto kaina padalinus 3 men, na skaiciuojant litais, dar vis dar negaliu priprasti prie euru
, virs 50 lt butu. Kiek maciau 100 tab pakuoteje. Tai 3 men. Pageretu sveikata, atsirastu jegu, o tada ir kiti reikalai pasitvarko. As tikrai pasiklausiu gyd. Butinai parasysiu. 

Oi, atsiprasau. Rasau, kad nesuklaidinciau kitu.

Novothyral reikia po 0.5 tab vartoti kartu su tiroksinu. Tai gal tada visai nieko ta kaina gaunasi. Jeigu jau vartoti vaista, tai kiek imanoma geresni, suprantama, jei finansai leidzia.
QUOTE(maskatukas @ 2015 06 23, 12:05)
Oi, atsiprasau. Rasau, kad nesuklaidinciau kitu.
Novothyral reikia po 0.5 tab vartoti kartu su tiroksinu. Tai gal tada visai nieko ta kaina gaunasi. Jeigu jau vartoti vaista, tai kiek imanoma geresni, suprantama, jei finansai leidzia.

jei tik tokią dozę,tai apsimoka.galvojau,kad šis vaistas geriamas vietoj tiroksino ,o ne kombinacijoj

RP30kažkodėl nesirodo,ji jį vartoja

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 06 23, 15:43)
jei tik tokią dozę,tai apsimoka.galvojau,kad šis vaistas geriamas vietoj tiroksino ,o ne kombinacijoj 

Abi vienodai suklydome del vartojimo.

Suprantama, su atmintimi ne visai gerai

Juokauju.

Nusprendziau, tarsiuosi su gydytoja ir meginsiu. As vartoju dar dvejus sirdziai vaistus, tikiuosi jie nesimusa tarp saves

QUOTE(maskatukas @ 2015 06 23, 16:42)
Abi vienodai suklydome del vartojimo.
Juokauju.
Nusprendziau, tarsiuosi su gydytoja ir meginsiu. As vartoju dar dvejus sirdziai vaistus, tikiuosi jie nesimusa tarp saves

Juokauju.

aš geriu valsacornuo spaudimo,tai realiai jie mušasi tarpusavy

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 06 23, 16:50)

aš geriu valsacornuo spaudimo,tai realiai jie mušasi tarpusavy

Sunaus paprasysiu, kad surastu google anglu kalba anotacija. Ieskau ir man vis vokiskai arba lenkiskai meta.