Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVIII

sveiki ieskau su kuo pakalbet kam hiper aktivi skydliauke
Atsakyti
Noriu paklausti,man klinikose sake, kad galiu darytis grupe po operacijos.kas daretes ar gavot?ar verta tvarkyti popierius?
Atsakyti
QUOTE(Ausra Seper @ 2015 07 19, 21:39)
Noriu paklausti,man klinikose sake, kad galiu darytis grupe po operacijos.kas daretes ar gavot?ar verta tvarkyti popierius?

o tau taikys jodą?beje,kaip tyrimai?kaip laikosi tavo randas?
esu girdėjus apie grupę ,bet vis nedrįstu gydytojos paklaust blush2.gif net neįsivaizduoju,kaip jos apie tai pasiteiraut?ar man ji iš tikrųjų priklauso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 19, 20:50)
esu girdėjus apie grupę ,bet vis nedrįstu gydytojos paklaust blush2.gif net neįsivaizduoju,kaip jos apie tai pasiteiraut?ar man ji iš tikrųjų priklauso? g.gif

Aš po dviejų jodu tai gavau grupe be jokių problemų ,45 proc. nedarbinga.kai buvau santariskese tai mergina sakė kad ir po pirmo jau gavo.nėra ko bijot kas priklauso to ir reikia prašyt ir taip kartais sunku ką iš daktarų išpešti...man pas endokrinologa siuntimo neduoda ir gana...manau bent metai priklauso tikrai...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 19, 21:50)

Del jodo dar nezinau.tik penktadieni atsakymai atejo.skambinau tai sake daktaras atostogauja.tai gale menesio vel skambinsiu ar gryzes is atostogu bus.tada vaziuosiu konsultacijai.
Randas plonas ir visai graziai atrodo.
Kraujo tyrimai visi normoj,o mazgas piktybinis.bet jis nera didelis.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 17, 22:31)
sveika mirksiukas.gif
o jopapa, doh.gif 300!!! blink.gif  blink.gif galvojau ,kad 250kritinė,o pasirodo jau ir iki 300kelia g.gif mano motoras kala ir prie 200.kai padidinau iki 250,galvojau,kad reanimacinėj atsidursiu unsure.gif dabar jau 116kg sveriu,dar 3kg praradau wub.gif tik tiek,kad labai silpna,nėra jėgų,pastovus nuovargis.su sąnariais ir man ne kas.labai skausmingi pirštų,jie pastoviai sugrubę.Labai patinka megzti nerti,neįsivaizduoju kaip rudenį tą darysiu unsure.gif  verysad.gif dešinys klubas durniuoja,praeitą visą savaitę nuskausminamuosius gėriau,nes net naktim skausmas neleido miegot doh.gif mėšlungis ankščiau traukdavo tik pėdų pirštus,dabar jau aukštyn lipa.vakar renkant uogas juosmenį sutraukė,o mamyt,skausmelis doh.gif pas gydytoją tik08,06.prašysiu gal leidžiamo magnio ,nes diasporal nepadeda verysad.gif randas man tobulai sugijo,net gydytoja stebėjosi,kad po pusmečio jis atrodo taip lyg prieš 20metų būčiau operuota.man pjūvį darė per senajį randą,galvojau bus nelygus.Bet dėkui chirurgui-nesudarkė wub.gif

Baltai pavydžiu dėl rando.... o svorio kritimas mane visai varo į depresiją, džiaugiuosi už Tave.
Šiandien gydytoja pasakė tyrimus TTH 0,69 O FT4 virš 26 vėl didina dozę.... Pastaruoju metu sąnariai ir mano durniuoja..... sieju su hormonu tyrimais....
Gėriau betalok zok 100 mg, pradėjo slinkti plaukai, pasitariau su kardiologe dabar geriu nebiletą ir lokreną, pulsą laikau apie 55.
Silpnumas, atminties stygius ir šaltkrėtis jau užkniso negyvai. Galvoju keisti gydytoją, ne tik šeimos bet ir endokrinologą...
Merginos gal kuri lanktės pas Kazanavičių arba krasauskienę??
Dar apie tą preparatą kur kalbėjo maskatukas žinau kad geria THYBON, turiu tokią nuojautą kad gal ir man reikia juo giliau pasidomėti, kai tik išpjovė nusipirkau bet taip ir nepamėginau..... o gal vertėjo.... g.gif
Maskatuk, kažkada kai dar šimkūnaitė buvo gyva ji mano mamai aiškino, kad žolės gali daug padėti kol organas yra, kai jo nėra, nebėra ir kam padėti....
oi šūdina liga.....
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2015 07 21, 17:01)
Baltai pavydžiu dėl rando.... o svorio kritimas mane visai varo į depresiją, džiaugiuosi už Tave.
Šiandien gydytoja pasakė tyrimus TTH 0,69 O FT4 virš 26 vėl didina dozę....  Pastaruoju metu sąnariai ir mano durniuoja.....  sieju su hormonu tyrimais....
Gėriau betalok zok 100 mg, pradėjo slinkti plaukai, pasitariau su kardiologe dabar geriu nebiletą ir lokreną, pulsą laikau apie 55.
Silpnumas, atminties stygius ir šaltkrėtis jau užkniso negyvai. Galvoju keisti gydytoją, ne tik šeimos bet ir endokrinologą...
Dar apie tą preparatą kur kalbėjo  maskatukas žinau kad geria THYBON, turiu tokią nuojautą kad gal ir man reikia juo giliau pasidomėti, kai tik išpjovė nusipirkau bet taip ir nepamėginau..... o gal vertėjo.... g.gif
Maskatuk, kažkada kai dar šimkūnaitė buvo gyva ji mano mamai aiškino, kad žolės gali daug padėti kol organas yra, kai jo nėra, nebėra ir kam padėti....
oi šūdina liga.....

Man zoles padejo prie autoimunines ligos. Del skydliaukes nera ka gerti, tik tiroksina.
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2015 07 21, 17:01)
Šiandien gydytoja pasakė tyrimus TTH 0,69 O FT4 virš 26 vėl didina dozę....  Pastaruoju metu sąnariai ir mano durniuoja.....  sieju su hormonu tyrimais....
Dar apie tą preparatą kur kalbėjo  maskatukas žinau kad geria THYBON, turiu tokią nuojautą kad gal ir man reikia juo giliau pasidomėti, kai tik išpjovė nusipirkau bet taip ir nepamėginau..... o gal vertėjo.... g.gif
oi šūdina liga.....

TAS SVORIO KRITIMAS TIK DĖL PADIDĖJUSIO KRŪVIO,rudenį linksmai kg grįš doh.gif man nebiletnetiko,galėjau kasytis be perstojo doh.gif
dėl ligos sutinku doh.gif
Atsakyti
Šiaip grupė priklauso, man paskyrė 45% .Reikia tiesiog paklausti, juk priklauso. Tas 100Eur ne kažin kas bet maisto papldams, ir kai kuriems tyrimams pakanka.
GONZIKAS117 nuo nebileto niežtėjo??? Oi geras vyrui taip ir pasakysiu, o tai vis pasišaipau kad praustis reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2015 07 21, 21:58)
Šiaip grupė priklauso, man paskyrė 45% .Reikia tiesiog paklausti, juk priklauso. Tas 100Eur ne kažin kas bet maisto papldams, ir kai kuriems tyrimams pakanka.
GONZIKAS117 nuo nebileto niežtėjo??? Oi geras vyrui taip ir pasakysiu, o tai vis pasišaipau kad praustis reikia  doh.gif

kaip supratau,grupę gauna ,kas jodo gavę g.gif o mano džiaugsmui,jo nereikėjo wub.gif
taip ir labai,rankos nuo pečių,šlaunys,ir pilvas.rodės ,kad uodai ištįsai kandžioja.
kai pasakiau gydytojai ,iškart nutraukė-tipo kepenų reakcija tokia į vaistą
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 21, 22:11)
kaip supratau,grupę gauna ,kas jodo gavę g.gif o mano džiaugsmui,jo nereikėjo wub.gif
taip ir labai,rankos nuo pečių,šlaunys,ir pilvas.rodės ,kad uodai ištįsai kandžioja.
kai pasakiau gydytojai ,iškart nutraukė-tipo kepenų reakcija tokia į vaistą

Aš suprantu kad grupę gauna visi kam pašalinta skydliaukė, tik skiriasi procentas.
Ai tai pas Tave stipriai niežtėjo.... maniškis vis prašo kad nugarą pakasyčiau( tipo plaukai auga).
O ką šiuo metu geri širdelės reikalams pataisyti?
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2015 07 22, 14:29)
Aš suprantu kad grupę gauna visi kam pašalinta skydliaukė, tik skiriasi procentas.
Ai tai pas Tave  stipriai niežtėjo.... maniškis vis prašo kad nugarą pakasyčiau( tipo plaukai auga).
O ką šiuo metu geri širdelės reikalams pataisyti?

nežinojau,maniškės nei šeimos,nei endokrinologė apie tai net nekalba g.gif
maniškis ,jokių vaistų negerdamas,prašo biggrin.gif
tik valsacor nuo spaudimo unsure.gif
Atsakyti