Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVIII

QUOTE(rrasius @ 2015 08 03, 17:36)
unsure.gif
bet va 2,4*3,3cm birzely pamatuota,ir kaune 5,1*2,0cm- negi tikrai tiek paaugo nuo 2,4 iki 5,1??? o tie antrieji skaiciukai 3,3 kodel kaune sitoj vietoj pamatavo tik 2,0?? ar tas mazgas gali ,,slankiot''?
klinikose kai klausiau,sako tikrai tiek paauges... paciai nesitiki nes niu per pusantro menesio tiek paaugt doh.gif

siaip esu linkus i didesni nervinguma,greit susinervinu...

bandysiu paieskot laiko turedama senu temu 4u.gif

g.gif sakyčiau, kad reikia operuoti. Dėl pasikeitusių matmenų, tai kažkoks skirtumas gali būti dėl aparatūros, dėl rakurso ir pan. Bet toks didelis? Keista. O augantis mazgas spaus balso stygas, kitus organus ar nervus. Ateityje bus sudėtingiau operuoti. Na, čia mano saviveiklinis pamąstymas. Aš operuočiau ir kuo skubiau. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(ego @ 2015 08 03, 20:08)
g.gif sakyčiau, kad reikia operuoti. Dėl pasikeitusių matmenų, tai kažkoks skirtumas gali būti dėl aparatūros, dėl rakurso ir pan. Bet toks didelis? Keista. O augantis mazgas spaus balso stygas, kitus organus ar nervus. Ateityje bus sudėtingiau operuoti. Na, čia mano saviveiklinis pamąstymas. Aš operuočiau ir kuo skubiau.  Sėkmės.

klinikose echoskopaves Valiskis atrodo,sako-butina operuot kuo skubiau,nes didumas ir isorej matomas vizualiai gan stipriai,ir kai pasakiau matmenis kai tauragej matavo-tuo labiau sako skubiau,nors ir nera piktybiskumo pozymiu...tai as ir pasimeciau-nieko nei zinau kas kaip ka ...gerai kad ta pacia diena pas chirurga patekau Dauksa,tai jis susake kaip kas vyksta,ir irgi siulo pasiplanuot ir nelaukt ilgai...
nera cia kas is Klaipedos ir zemaitijos? nes noreciau Klaipedoj pasikonsultuot dar,ir jei ka-ten darytis,man per toli iki Kauno...
bijau darytis,ir dvejoju...
taip,tokie matmenys,pasiziurejau israsus. na balsas tai minenau,kartais toks pavargstantis kai ilgai kalbu-pasakoju,ir nesenai tks jausmas apemes-kad ant kaklo padeta ranka ir spaustu kazkiek kaklo kaire puse.tiesa,sunkumas dar toks jauciamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrasius: 03 rugpjūčio 2015 - 20:16
sveikos,prisiduodu:išmušiau ką tik iš vietinės endokrinologės receptą novothyral'ui-dabar ieškosiu ,kas parvežt gali g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 06, 12:40)
sveikos,prisiduodu:išmušiau ką tik  iš vietinės endokrinologės receptą  novothyral'ui-dabar ieškosiu ,kas parvežt gali g.gif

Pasirodo tu maziau kalbi , o daugiau darai. As dar bandau su rytiniu ir vakariniu gerimu tiroksino, bet rytais silpna, sirdute reaguoja, bet va tas silpnumas is kur -nesuvokiu. Pabandziau nevartoti vakare-ryte viskas kaip visada. Po gyd atostogu, skambinu ir rasys man novathyrol. As pirksiu LT.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 08 06, 14:19)
Pasirodo tu maziau kalbi , o daugiau darai. As dar bandau su rytiniu ir vakariniu gerimu tiroksino, bet rytais silpna, sirdute reaguoja, bet va tas silpnumas is kur -nesuvokiu. Pabandziau nevartoti vakare-ryte viskas kaip visada. Po gyd atostogu, skambinu ir rasys man novathyrol. As pirksiu LT.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif išdėjau tiesiai šviesiai be jokių pagražinimų ar nutylėjimų kaip jaučiuos,jauna gydytoja nebeturėjo kur dėtis,nors iš pradžių spyriojosi ,kad neturi patirties su tuo vaistu.aš jai paaiškinau,kad ,jei visi drebės ir bijos bandyt,tai ji gyvenime tos patirties ir neturės.sakau,būsiu jums pirma pacientė ,kuri naudos preparatą .tai prašė,kad užsirašynėčiau visus pojūčius,po 2mėn naudojimo tth pasidaryčiau.man gi nesunku,jei tikrai padės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 10 rugpjūčio 2015 - 08:25
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 10, 09:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif išdėjau tiesiai šviesiai be jokių pagražinimų ar nutylėjimų  kaip jaučiuos,jauna gydytoja nebeturėjo kur dėtis,nors iš pradžių spyriojosi ,kad neturi patirties su tuo vaistu.aš jai paaiškinau,kad ,jei visi drebės ir bijos bandyt,tai ji gyvenime tos patirties  ir neturės.sakau,būsiu jums pirma pacientė ,kuri naudos  preparatą .tai prašė,kad užsirašynėčiau visus  pojūčius,po 2mėn  naudojimo tth pasidaryčiau.man gi nesunku,jei tikrai padės ax.gif

O kaop su atvezimu? Radote ka nors.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 08 10, 13:31)
O kaop su atvezimu? Radote ka nors.

dar neradom mad.gif bais nemėgstu daugiskaitos schmoll.gif ieškau ,kas dabar galės atvežt
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 11, 09:38)
dar neradom mad.gif bais nemėgstu daugiskaitos schmoll.gif ieškau ,kas dabar galės atvežt

O kokios dozes novothyral paskyre ir kiek tiroksino paliko gerti? Laukiu savo gyd is atostogu. Rasys ir man.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 08 11, 10:26)
O kokios dozes novothyral paskyre ir kiek tiroksino paliko gerti? Laukiu savo gyd is atostogu. Rasys ir man.

tik vieną novothyral 100nę tabletę g.gif tiroxino nebepaliko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 15, 11:54)
tik  vieną novothyral 100nę tabletę g.gif tiroxino nebepaliko schmoll.gif

O gal taip ir geriau-vienas vaistas, maziau salutiniu pozymiu. A jau geri? ☺
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 08 15, 12:26)
O gal taip ir geriau-vienas vaistas, maziau salutiniu pozymiu. A jau geri? ☺

nea,tik šiandien radau žmogų ,kuris iki mėn pabaigos turėtų parvežt g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 15, 13:35)
nea,tik šiandien radau žmogų ,kuris iki mėn pabaigos turėtų parvežt g.gif