QUOTE(ego @ 2015 08 03, 20:08)

sakyčiau, kad reikia operuoti. Dėl pasikeitusių matmenų, tai kažkoks skirtumas gali būti dėl aparatūros, dėl rakurso ir pan. Bet toks didelis? Keista. O augantis mazgas spaus balso stygas, kitus organus ar nervus. Ateityje bus sudėtingiau operuoti. Na, čia mano saviveiklinis pamąstymas. Aš operuočiau ir kuo skubiau. Sėkmės.
klinikose echoskopaves Valiskis atrodo,sako-butina operuot kuo skubiau,nes didumas ir isorej matomas vizualiai gan stipriai,ir kai pasakiau matmenis kai tauragej matavo-tuo labiau sako skubiau,nors ir nera piktybiskumo pozymiu...tai as ir pasimeciau-nieko nei zinau kas kaip ka ...gerai kad ta pacia diena pas chirurga patekau Dauksa,tai jis susake kaip kas vyksta,ir irgi siulo pasiplanuot ir nelaukt ilgai...
nera cia kas is Klaipedos ir zemaitijos? nes noreciau Klaipedoj pasikonsultuot dar,ir jei ka-ten darytis,man per toli iki Kauno...
bijau darytis,ir dvejoju...
taip,tokie matmenys,pasiziurejau israsus. na balsas tai minenau,kartais toks pavargstantis kai ilgai kalbu-pasakoju,ir nesenai tks jausmas apemes-kad ant kaklo padeta ranka ir spaustu kazkiek kaklo kaire puse.tiesa,sunkumas dar toks jauciamas...