Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVIII

QUOTE(audrrrone @ 2014 08 27, 19:26)
Na man viena dali skydliaukes pasalino nes buvo mazge cista.O dabar daug mazgu ir dar ta uzdegima rodo.Tai sake,kad kai jau bus visai blogai tai tada butinai visa skydliauke teks pasalinti.Jei mazgu nedaugeja ir nedideja tada skyiaukes nesalina ir jei tyrymai nerodo nieko blogo.

na tyrimai kol kas nieko bloga nerode,tik nedare man kazkodel to ,kur ju saltuma tikrina g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 27, 19:46)
na tyrimai kol kas nieko bloga nerode,tik nedare man kazkodel to ,kur ju saltuma tikrina g.gif

si tyrima jau retai kam atlieka,
kada laukiau operacijos, daug moteru teko sutikti prie kabineto, nei viena nesake, kad tikrino mazgu saltuma, viena minejo, kad jei tik mazgu daugeja, pjauna skydliauke,
butinai tikrinkis toliau, o tai cia vsai nesenai temoje rase viena mergina, kad jai nuaugo iki krutinkaulio mazgai, toks jausmas, kad juos kaskas "tresia",
Atsakyti
o gal zinote kokiais atvejais tikrino jodo kieki skydliaukeje?esu girdejusi,kad kietiems tikrina.
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2014 08 27, 14:01)
Gavau atsakymą iš Baranausko- remisija  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dabar pasitikrinti tik po metų  smile.gif

Smagu smile.gif
Kokius tyrimus vežėtės ar vietoje darė?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 08 27, 21:37)

butinai tikrinkis toliau, o tai cia vsai nesenai temoje rase viena mergina, kad jai nuaugo iki krutinkaulio mazgai, toks jausmas, kad juos kaskas "tresia",

e.gydytoja sake,kad siemet labai paumejo skydliaukes ligos.o tresia juos ,turbut,siuolaikinis maistas g.gif merginos,koks gydytojas Santariskese geriausiai operuoja,kokios ''stavkes'' g.gif
Atsakyti
Man ir smalsu, kodel tie mazgai taip bujoja ir aplamai kodel ta skydliauke taip greit isvesa. Gal musu gyvenimo tempas ja suaktyvina... ax.gif
Man pjuvio vietoje paskutiniu metu tempia duria is vidaus, vis ciupineju ar nera kokiu mazgu gal kas auga is naujo unsure.gif sirdi duria permusa, laukiu spalio men. kada reiks eit pas andokrinologe.
Gal zinot kokie maisto produktai turi jodo? Man niekaip neina joduoto kalcio iki normos davest. Kalcio turiu pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 08 28, 12:44)

Gal zinot kokie maisto produktai turi jodo? Man niekaip neina joduoto kalcio iki normos davest. Kalcio turiu pakankamai.

ka tik is seimos gydytojos.dave siuntima tiesiai i Vilniu,patare pas vietine endo jau nebeit
*.anksciau patardavo juros kopustus valgyt.vartodavau ir dziovintus ir marinuotus,bet nuo dziovintu man visur dumblo skonis jausdavosi doh.gif net pries 6metus budama nestuke.gif kirsdavau marinuotus,labai ju noredavosi-mb ziuredavo i mane,kaip i fool.gif ,sakydavo ,kaip tu gali toki s--- valgyt ax.gif turbut atsivalgiau,nes jau 5metus ne burnon schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 08 28, 12:44)
Man ir smalsu, kodel tie mazgai taip bujoja ir aplamai kodel ta skydliauke taip greit isvesa. Gal musu gyvenimo tempas ja suaktyvina... ax.gif 
Man pjuvio vietoje paskutiniu metu tempia duria is vidaus, vis ciupineju ar nera kokiu mazgu gal kas auga is naujo unsure.gif sirdi duria permusa, laukiu spalio men. kada reiks eit pas andokrinologe.

o kur tu operavaisi Vilniuj ar Kaune?as ka tik pas A.OSTAPENKO uzsiregistravau i santariskes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astrute @ 2014 08 28, 08:05)
Smagu  smile.gif
Kokius tyrimus vežėtės ar vietoje darė?

ačiū 4u.gif
kraujo tyrimus darė vietoje. TSH, FT4 ir zymenys. maniau kad dar eco darys, bet sakė nereikia. tai sakiau, privačiai kada nueisiu Kaune ir pasižiūrėsiu.
Atsakyti
Na sveikos bendro likimo drauges,as jau siandien gryzau namo po superines proceduros kurios labai bijojau.viskas praejo puikiai,skydliauke nebuvo labai didele bet nukeliavus smarkei zemyn ir mazgu dydis buvo virs 5cm,nors balandzio men.echo mazgai buvo tik 2cm iki 2.6cm.,skausmas mazeja su kiekviena diena,biski tirpsta ranku pirstai ir veido kaire puse,bet tyrimai normos ribose.siaip kas liecia sirdi tai jauciuosi kitu zmogumi nes visiskai nieko kolkas kaip nekeista nejauciu.treciadieni vaziuosiu siulus istraukti ir tikriausiai jau bus atsakymai is vilniaus.cia kazkas raso kad jonizuoto kalcio nepasiekia normos,o kalcis norma,taiva man taip pat yra jau seniai ir dbr truputi truksta klausiau gydytojo kodel taip yra ir normos netgi geriant kalci nepasiekiu,tai sake kad moteru toks jau yra organizmas ir pas dauguma taip buna,kad kalcis norma,o jonizuoto kalcio truputi truksta,bet del to baimintis tikrai nereikia.
O ar visom po operacijos irgi buvo taip,kad ilgiau pakalbejus atsirasdavo balso kimimas ir kazkoks kaip cypimas,girgzdejimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile616: 29 rugpjūčio 2014 - 18:15
QUOTE(dovile616 @ 2014 08 29, 19:13)
Na sveikos bendro likimo drauges,as jau siandien gryzau namo po superines proceduros kurios labai bijojau.viskas praejo puikiai,skydliauke nebuvo labai didele bet nukeliavus smarkei zemyn ir mazgu dydis buvo virs 5cm,nors balandzio men.echo mazgai buvo tik 2cm iki 2.6cm.,skausmas mazeja su kiekviena diena,biski tirpsta ranku pirstai ir veido kaire puse,bet tyrimai normos ribose.siaip kas liecia sirdi tai jauciuosi kitu zmogumi nes visiskai nieko kolkas kaip nekeista nejauciu.treciadieni vaziuosiu siulus istraukti ir tikriausiai jau bus atsakymai is vilniaus.cia kazkas raso kad jonizuoto kalcio nepasiekia normos,o kalcis norma,taiva man taip pat yra jau seniai ir dbr truputi truksta klausiau gydytojo kodel taip yra ir normos netgi geriant kalci nepasiekiu,tai sake kad moteru toks jau yra organizmas ir pas dauguma taip buna,kad kalcis norma,o jonizuoto kalcio truputi truksta,bet del to baimintis tikrai nereikia.
O ar visom po operacijos irgi buvo taip,kad ilgiau pakalbejus atsirasdavo balso kimimas ir kazkoks kaip cypimas,girgzdejimas?

Kaip malonu girdėti, kad viskas tau gerai. Dėl širdies tai ir man tas pats, nejaučiu aš jos, tfu, tfu tfu. Su balsu pas mane tai viskas gerai nuo pat pirmos dienos.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė13 @ 2014 08 29, 18:21)
Kaip malonu girdėti, kad viskas tau gerai. Dėl širdies tai ir man tas pats, nejaučiu aš jos, tfu, tfu tfu. Su balsu pas mane tai viskas gerai nuo pat pirmos dienos.

Hmmm...gal man taip jau bus visam laikui tada su tuo balsu,nes galiu kalbeti tik tylei garsiau visiskai negaliu, nes iskarto uzspaudzia ir dingsta balsas tada tik nebylus pasidaro, o siaip jaigu normalei kalbu tai ilgiau pakalbejus atsiranda toks kaip cypimas kazkoks ir lyg girgzdesys,na ziuresim su laiku gal susitvarkys o jaigu ne tai liksiu tyliakalbe o siaip tai gera balseli turejau smile.gif siaip tai kada dabar tokia savijauta tai tikrai nesigailiu kad ryzausi operuotis nes nera ka lyginti kokia savijauta buvo pries operacija ir kokia dabar yra:)Dar vilnius kad duotu gera atsakyma tai tada jau visai saunu butu nes dabar jau lieka laukti tik galutinio verdikto ar ras ko nors ten negerybiu ar neras .
Atsakyti