pirmas labai nekoks, o antrasis dailus, tik rankinė nelabai
megztukas fantastiškas
Pirmam batai neisipaiso
2 superinis!!!!!
Kas per batai
ko pirmasis taip nusikalto?
as tik buciau batus kitus dejusis, bet reikejo patogiu patogiu
megztukas RP.
Batai belekiek metu senumo kurt geigeriai
dekui visoms
megztukas RP.
Batai belekiek metu senumo kurt geigeriai
dekui visoms
Sygyta, antrasis tobulas
nuostabiai atrodai
Pirmasis baisuokliukas
tie ant palaidinės išpiešti auskarai ant (.)(.)
batai..
Pirmasis baisuokliukas
Sygytos pirmas nepatiko. Labiausiai akį rėžia balti batai. Antras gražus. Tik rankinę pakeisčiau į tamsesnę.
balerinkes kaip balerinkes. gal foto atrodo bobutiskai
palaidines nugara visa balta, tai nera taip jog is niekur nieko-bum. bet kad galejo atrodyti geriau - taip
visoms
palaidines nugara visa balta, tai nera taip jog is niekur nieko-bum. bet kad galejo atrodyti geriau - taip
visoms
nu, labadiena, Sygyta
Itariu Meres pirmas topas? Jezau, as ja dievinu. Kazkas deriny nlb, tos kelnes ir marskineliu apacia, kas te do suraukimai? As net netikiu, kad cia Tu
Antras, tobulas
ei, nu, bet vistiek - pirmojo kilme man turi paaiskinti
Itariu Meres pirmas topas? Jezau, as ja dievinu. Kazkas deriny nlb, tos kelnes ir marskineliu apacia, kas te do suraukimai? As net netikiu, kad cia Tu
Antras, tobulas
QUOTE(liomi @ 2014 09 20, 12:12)
nu, labadiena, Sygyta
Antras, tobulas

Antras, tobulas
netiki kad cia as nes taip blogai? ha ha ha . topas ikistas i kelnes
Sakant tiesa, nu zinok , nu nlb tikiu
Pamaniau, o Sygyta isbande avangadabaltibatai1998 - Tos kelnes placios, ryskus rastai, nors palaidine lb gera ir baletkes
Nors itariu, kad kiekvienas daiktas lb kokybiskas, brangus ir atskirai - grazumelis. Tai kieno palaidine, please?
Man irgi kartais noris apsirengti, tycia, baisiai. Nemeluoju. Man taip graziau, nei naked sexy, ojojoj tie sexy
Nors, vakar pristatyta Moschino Barbie kolekcija - nupute mane, susipirkciau viska, absol! 
Pala pala - dar topas ikistas i kelnes?? Sygyta??? sesk 10! nu gryn 1998! Ir gerai, ideja isbaigta, kas ir yra aprangos vinis, zo - ma labai patink, nes visai nepatink, bet taip ir turi buti, why not
Man irgi kartais noris apsirengti, tycia, baisiai. Nemeluoju. Man taip graziau, nei naked sexy, ojojoj tie sexy
Pala pala - dar topas ikistas i kelnes?? Sygyta??? sesk 10! nu gryn 1998! Ir gerai, ideja isbaigta, kas ir yra aprangos vinis, zo - ma labai patink, nes visai nepatink, bet taip ir turi buti, why not
ne nu viskas aisku.
istorija tokia
atnese pries metus drauge high waist dzinsus dovanu... sako uo, galvojau jau busi sukudus
nu ir pagaliau as i juos itelpu
))) uzsidedu topa tinka perfect . norejau autis auksiniu batelius kazkada rodytus, bet velns dar grando... tai ir suejo mylimos balerinos . Vienu zo, ka norit ta sakykit. hip hip man buvo grazu 
Maryte
istorija tokia
Maryte