Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

pirmas labai nekoks, o antrasis dailus, tik rankinė nelabai 4u.gif megztukas fantastiškas wub.gif
Atsakyti

Pirmam batai neisipaiso g.gif kokios platformos neaukstos geriau ziuretusi ir juodos! smile.gif

2 superinis!!!!! wub.gif

Kas per batai lens.gif lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metine.: 19 rugsėjo 2014 - 20:01
ko pirmasis taip nusikalto? biggrin.gif as tik buciau batus kitus dejusis, bet reikejo patogiu patogiu

megztukas RP.
Batai belekiek metu senumo kurt geigeriai
dekui visoms 4u.gif
Atsakyti
Antrasis Sygytos man top'ų top'as, žiauriai gražu-viską atimčiau:)
Plikos kojos keista, bet tuo pat metu-žavu.
Atsakyti
Saimitos man pirmas labai patiko, atrodo įdomiai, tik gal batų spalva nelabai..
O antrojo megztinis nerealus, batai irgi, kojinių , manau, būtinai reikia ir tašė netinka visiškai, mano galva..
Atsakyti
Sygyta, antrasis tobulas wub.gif nuostabiai atrodai wub.gif
Pirmasis baisuokliukas 4u.gif biggrin.gif tie ant palaidinės išpiešti auskarai ant (.)(.) lotuliukas.gif batai.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 20 rugsėjo 2014 - 07:59
Sygytos pirmas nepatiko. Labiausiai akį rėžia balti batai. Antras gražus. Tik rankinę pakeisčiau į tamsesnę.
Atsakyti
balerinkes kaip balerinkes. gal foto atrodo bobutiskai smile.gif
palaidines nugara visa balta, tai nera taip jog is niekur nieko-bum. bet kad galejo atrodyti geriau - taip biggrin.gif

visoms 4u.gif
Atsakyti
nu, labadiena, Sygyta biggrin.gif

Itariu Meres pirmas topas? Jezau, as ja dievinu. Kazkas deriny nlb, tos kelnes ir marskineliu apacia, kas te do suraukimai? As net netikiu, kad cia Tu biggrin.gif

Antras, tobulas wub.gif

ei, nu, bet vistiek - pirmojo kilme man turi paaiskinti g.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 09 20, 12:12)
nu, labadiena, Sygyta  biggrin.gif

Itariu Meres pirmas topas? Jezau, as ja dievinu. Kazkas deriny nlb, tos kelnes ir marskineliu apacia, kas te do suraukimai? As net netikiu, kad cia Tu  biggrin.gif

Antras, tobulas  wub.gif
ei, nu, bet vistiek - pirmojo kilme man turi paaiskinti  g.gif  biggrin.gif

netiki kad cia as nes taip blogai? ha ha ha . topas ikistas i kelnes tongue.gif
Atsakyti
Sakant tiesa, nu zinok , nu nlb tikiu biggrin.gif Pamaniau, o Sygyta isbande avangadabaltibatai1998 - Tos kelnes placios, ryskus rastai, nors palaidine lb gera ir baletkes g.gif Nors itariu, kad kiekvienas daiktas lb kokybiskas, brangus ir atskirai - grazumelis. Tai kieno palaidine, please?

Man irgi kartais noris apsirengti, tycia, baisiai. Nemeluoju. Man taip graziau, nei naked sexy, ojojoj tie sexy doh.gif Nors, vakar pristatyta Moschino Barbie kolekcija - nupute mane, susipirkciau viska, absol! brunette.gif

Pala pala - dar topas ikistas i kelnes?? Sygyta??? sesk 10! nu gryn 1998! Ir gerai, ideja isbaigta, kas ir yra aprangos vinis, zo - ma labai patink, nes visai nepatink, bet taip ir turi buti, why not thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 20 rugsėjo 2014 - 11:33
ne nu viskas aisku.
istorija tokia smile.gif atnese pries metus drauge high waist dzinsus dovanu... sako uo, galvojau jau busi sukudus smile.gif nu ir pagaliau as i juos itelpu smile.gif))) uzsidedu topa tinka perfect . norejau autis auksiniu batelius kazkada rodytus, bet velns dar grando... tai ir suejo mylimos balerinos . Vienu zo, ka norit ta sakykit. hip hip man buvo grazu biggrin.gif

Maryte wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 20 rugsėjo 2014 - 11:41