Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(liomi @ 2014 09 25, 18:49)

Baisiau nusirengt negalima buvo?
Papildyta:
QUOTE(Daniellė @ 2014 09 24, 07:44)

Nekaltu mergeliu akademija?
Papildyta:
QUOTE(Daniellė @ 2014 09 22, 07:18)

O jau lakierku grozis, tai jau tikrai grybavimo sezonui pasiruosus.
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2014 09 21, 11:59)

Supratau kodel tokius trumpus pasamonus buvai uzsidejus...penktadieni baisus vejas buvo...
Atsakyti
Labas moterie, yra isgyvenusiu thumbup.gif Galvojau, visai apleidai beskonybes, bet grizai! thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 09 25, 21:42)
Labas moterie, yra isgyvenusiu thumbup.gif Galvojau, visai apleidai beskonybes, bet grizai!  thumbup.gif

biggrin.gif Laiko trukumas - nera kada majacintis cia.
Atsakyti
As suprantu verysad.gif Visi kolekcijas Paryziuj pristato, Vogue afterpaciai, dar Bechamienei interjera pardes suderinti... Grazu, ka savu nepamirsti, Drauge, ka cia tau duot? nori batu? broskes? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 25 rugsėjo 2014 - 21:55
QUOTE(liomi @ 2014 09 25, 21:54)
As suprantu  verysad.gif Visi kolekcijas Paryziuj pristato, Vogue afterpaciai, dar Bechamienei interjera pardes suderinti... Grazu, ka savu nepamirsti, Drauge, ka cia tau duot? nori batu? broskes?  biggrin.gif

Ne..davai...apsikeiciam kojomis. As tau duosiu savas, labia fainas, kaip nulietas, o tu man savo - liesas ir negrazias. O ka, geri mainai butu, tau atiteks pati geriausia mano dalis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juokas juokais del to laiko, bet va mes su mano sielos drauge juvelyrikoje ka tik aptarinejom del ko nelieka laiko niekam po darbo. Moteris ir darbas - blogas derinys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalievna.: 25 rugsėjo 2014 - 22:06
laugh.gif

As, jau, jas sriubos rinkiniui norejau priduot, o cia Karalievna ima - nu davai 000552.gif suglaudus tik laikyk, nesugadink reputacijos anu laugh.gif

P.S. Beje, valdzia kaip ISIS, galvos krent. Amerika kalta biggrin.gif Del visko.

P.S.S. Paro man darbus, senai noriu paziureti, pasakysiu ar nesvaistai laiko veltui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 25 rugsėjo 2014 - 22:14
QUOTE(liomi @ 2014 09 25, 22:12)
laugh.gif

As, jau, jas sriubos rinkiniui norejau priduot, o cia Karalievna ima - nu davai  000552.gif suglaudus tik laikyk, nesugadink reputacijos anu laugh.gif

P.S. Beje, valdzia kaip ISIS, galvos krent. Amerika kalta  biggrin.gif Del visko.

Ne amerike kalta, cia kaip tam anekdote - kazko ziema uzsitese, jeibogu lenku darbas biggrin.gif
Atsakyti
b nice, jaunatviska , lengva, dailu

liomi, idomu... mintis gera, bet kas po apacia? kaip vaizdas is sono/ nugaros? kiek imatau bliuske pasmauktom rankovem? jei trikotazas , sakau ne. reikia arba plono kasmyriuko arba lengvuciu baltinuku...
balionas uz ismone. batai nerealus
Atsakyti
Bingo, Sygyta biggrin.gif buvo citrininis merino vilnos, plonas megztukas, be kaklo. Rankoves sukeliau, nes taip ejau, silta ir geriau atrode.

As suklosciau graziai, tada susegiau sagemis - laikesi kaip liepiau laikytis. Is sono - vienas sonas po dzinsais, tai tiesiai ziurint - itempta, batai klasikiniai - atrodo normali pana, bet ziurint is kito - matosi kitas laisvas, nusagstytas sagemis, visai opposite sonas. Nenukrenta, nesmunka, nes as prisegiau prie merino, irgi. Is nugaros, atrodo permestas per kakla salikas, kol neatsisuki.

Aciu, ma irgi lb patiko, man patinka twistai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 25 rugsėjo 2014 - 23:36
Labas rytas. Man Krizė doh.gif

user posted image

QUOTE(Perfect @ 2014 09 24, 09:26)
Santūrus. Saugus. Ofisui tinkamas.  mirksiukas.gif
4u.gif
QUOTE(pear @ 2014 09 24, 10:35)
nelabai kažkas matosi. tik siluetas.
Nėra apšvietimo geresnio. ax.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 24, 10:48)
Atrodo, kad ties krūtine ir liemeniu suknelė didoka.
Kaip keista. Šiaip tikrai nėra didelė, kai kad rank fotkindama taip laikau.

QUOTE(charizmaaa @ 2014 09 24, 13:30)
o cia dzinsine suknele? g.gif
Ne džinsas, bet nepamenu dabar sudėties, galiu pažiūrėti namie, jei įdomu.

QUOTE(b.nice @ 2014 09 25, 15:43)
Atnesu ir as savo ax.gif dar neruduo..... cool.gif
Gražu žiūrėti thumbup.gif

QUOTE(liomi @ 2014 09 25, 19:49)
imesiu savo, nors, zinau, kad draugu manieji zverys neras, siandien hihihi.gif
Papildyta:
Danielle, ofisinis geras, man patiko, atrodote rimta darbuotoja. Ir dailute  thumbup.gif

Labai gerai, viskas prie visko tinka. Rankinės nebuvo, ar tik foto nesimato?
Ačiū už komplimentą, tiek to rimtumo iš manęs biggrin.gif
irnesakyk.gif

O galim čia visos viena kitai tu sakyti? Kažkaip lyg nemandagu, bet gal paprasčiau? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Oi,ne ne ne...beskonybė belekokia,rankinukas,šalis,batai...
Kas papuolė po ranka gal ir gerai kartais,bet čia jau visai nea..
Atsakyti
QUOTE(Daniellė @ 2014 09 26, 07:05)

O galim čia visos viena kitai tu sakyti? Kažkaip lyg nemandagu, bet gal paprasčiau?  ax.gif  ax.gif

Ne, negalima. I mane prasytume kreiptis 'teta'
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2014 09 25, 22:12)
P.S.S. Paro man darbus, senai noriu paziureti, pasakysiu ar nesvaistai laiko veltui  biggrin.gif

QUOTE(Daniellė @ 2014 09 26, 07:05)
Labas rytas. Man Krizė  doh.gif

Dabar pasakyk tu man- prie ko tuos savo kerzavus derinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalievna.: 26 rugsėjo 2014 - 07:45