Nu arba pasidarykit ekskursija i Kauna, arba va sake, kad buna ir Vilniuje

QUOTE(Alchemie @ 2015 03 13, 10:24)
Eksursija brangiai kainuoja, o į Vilnių neatveš visų

Ai žodžiu bus ir vilniečių, kurios pardavinės

Niūru namie, narvas tuščias, einam vis pasižiūrim, lyg pamatytumėm

Gerai, kad šuo yra, ne taip skaudu

QUOTE(MIKIENĖ @ 2015 03 13, 11:09)
Blogai, kad iš Kauno
Norėčiau nuvažiuoti į vietą ir pati apžiūrėti. Nes kai jau turiu patirties su DT, stengsiuosi viską pamatyti: ir triušių motiną, ir kitų triušiukų elgesį. Pačiupinėti, kuris drąsus, kuris ne. Kad nebūtų, kad paskui nei į rankas negalėčiau paimti ir pan. Daug kriterijų turiu, tai neskubam su rinkimu
O kaip jie? Neturit kokių skundų ar priekaištų?

Norėčiau nuvažiuoti į vietą ir pati apžiūrėti. Nes kai jau turiu patirties su DT, stengsiuosi viską pamatyti: ir triušių motiną, ir kitų triušiukų elgesį. Pačiupinėti, kuris drąsus, kuris ne. Kad nebūtų, kad paskui nei į rankas negalėčiau paimti ir pan. Daug kriterijų turiu, tai neskubam su rinkimu

O kaip jie? Neturit kokių skundų ar priekaištų?
Sveiki, mes irgi iš šių žmonių įsigijome triušytę. Kutė pas mus jau 3 savaitės. Labiausiai stebina jos drąsumas

Sveiki visi... Netikėjau, kad mano triušiukai taip gali nutikt..Galbūt kažkam taip yra buvę?
Ryte straksėjo ir ėdė, o grįžus iš darbo net iš narvo nelipo, nieko neėda, nuo skanėstų net nusuka galvytę.. Iškart nuskubėjau pas veterinarą, kraujo nepavyko iš ausytės paimt, kiek pavyko matosi, kad triušiui anemija, vos vos raudonas kraujas..jokių pūlių ar guzų neužčiuopė, burną irgi apžiūrėjo..Temperatūra nukritusi - 37,1..Visada svėręs 2,8, šiandien sveria tik 2,1kg.. Kažkiek dreba, kai spaudžia ties kepenimis ir inkstais..Viskas, daugiau jokių simptomų..
Jokių įspėjimų, kad jam kas negerai nebuvo, niekada nesirgęs, apetitu niekada nesiskundė, visada aktyvus..
Suleido vitaminų ir pasakė ateiti rytoj..
Bet kiek laiko triušiukas gali išbūti nevalgęs? Bijau, kad vien nuo to jo neteksim...Gal kas turi ką patarti..begalo baisu..
Ryte straksėjo ir ėdė, o grįžus iš darbo net iš narvo nelipo, nieko neėda, nuo skanėstų net nusuka galvytę.. Iškart nuskubėjau pas veterinarą, kraujo nepavyko iš ausytės paimt, kiek pavyko matosi, kad triušiui anemija, vos vos raudonas kraujas..jokių pūlių ar guzų neužčiuopė, burną irgi apžiūrėjo..Temperatūra nukritusi - 37,1..Visada svėręs 2,8, šiandien sveria tik 2,1kg.. Kažkiek dreba, kai spaudžia ties kepenimis ir inkstais..Viskas, daugiau jokių simptomų..
Jokių įspėjimų, kad jam kas negerai nebuvo, niekada nesirgęs, apetitu niekada nesiskundė, visada aktyvus..
Suleido vitaminų ir pasakė ateiti rytoj..
Bet kiek laiko triušiukas gali išbūti nevalgęs? Bijau, kad vien nuo to jo neteksim...Gal kas turi ką patarti..begalo baisu..
Bent jau skysciu bandykit sulasinti su pipete kokia
musiskis nevalge, kai uzkietiejo viduriai nuo raudonu dobilu
, nepraeinamumas buvo...bet as per velai ta supratau..mire...reikejo pilvuka pamasazuoti..jusu atveju geriau veterinaras tik galetu komentuoti

kazkiek atsigavo mazas, bet matyt vitaminai suveike i vakara..pakramte obuolio, truputi sienuko, pradejo vaiksciot..atsirado vilties.. 
esu skaicius, kad triusiukai viena diena linksmi, kita iseina, bet kai pamatai skirtuma tarp ryto ir 17 val...nesuprantama..
galvojau kol viskas gerai, reiskia gerai, bet siulau visiem profilaktiskai vis pasirodyt ir pasidaryt visokius tyrimus, kad nebutu tokiu siurprizu..
Tikiuosi pasveiksim..

esu skaicius, kad triusiukai viena diena linksmi, kita iseina, bet kai pamatai skirtuma tarp ryto ir 17 val...nesuprantama..
galvojau kol viskas gerai, reiskia gerai, bet siulau visiem profilaktiskai vis pasirodyt ir pasidaryt visokius tyrimus, kad nebutu tokiu siurprizu..
Tikiuosi pasveiksim..
QUOTE(Irma_I @ 2015 03 18, 21:04)
kazkiek atsigavo mazas, bet matyt vitaminai suveike i vakara..pakramte obuolio,
Džiugu, kad triušis sveiksta. 
O štai obuoliuko patarčiau neduoti. Dažnam triušiui kaip tik nuo obuolio viduriai "susisuka".
Džindžer labai minimaliai duodu, nieko neatsitinka.

Musiskis Maukutis dabar skanauja pieniu lapus
net palaizo grindis, kur likuciai
Siandien prtvarkiau jo deizni nama, perstaciau i kita vieta po stalu, tai kaip pyko. Trepsejo, trepsejo man prie namo, paskui ilindo ir vargsas aisku emesi darbo, nes jo buvuso atsargine landa dabar prie sienos, teko jam issigrauzti nauja

Siandien prtvarkiau jo deizni nama, perstaciau i kita vieta po stalu, tai kaip pyko. Trepsejo, trepsejo man prie namo, paskui ilindo ir vargsas aisku emesi darbo, nes jo buvuso atsargine landa dabar prie sienos, teko jam issigrauzti nauja

Kur gavot pienių?
Eisiu ir aš ieškot.

Pasivaikščiojau su šunim "derlingomis" vietomis, tikrai jau galima vieną-kitą pienės lapuką nuskint. Džindžer taip pat labai mėgsta.