Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai, 3

Zalumynu daugiau negavo? g.gif
Mane triusis muse doh.gif Jau virsune, as dedu dubeneli maistui i narvo dekla, o jis priekinem letenom ant manes ir dar urzgia doh.gif biggrin.gif zodziu nuosavybes ribos jau tokios svarbios, kad net maistas ne tai svarbu, kad tk kas nebandytu gviestis jo teritorijos.
Tiesa, dar labai megejas is auksto svalgytis, turi savo deze, ant kurios uzsoka ir dairosi ant dvieju koju pasistojes (po stalu biggrin.gif ) paskui atsigula tokia nuvargusio liuto poza ant tos dezes ir snaudzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 16, 16:55)
paskui atsigula tokia nuvargusio liuto poza ant tos dezes ir snaudzia biggrin.gif

blink.gif as galvojau cia tik musu kazkoks keistas taip miedogamas, pasirodo ne tik musiskis toks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 16, 17:55)
Mane triusis muse doh.gif Jau virsune, as dedu dubeneli maistui i narvo dekla, o jis priekinem letenom ant manes ir dar urzgia doh.gif  biggrin.gif zodziu nuosavybes ribos jau tokios svarbios, kad net maistas ne tai svarbu, kad tk kas nebandytu gviestis jo teritorijos.

Maniškis tą patį daro biggrin.gif Kai tik noriu įdėti maisto, atlekia, puola mano ranką ir urzgia biggrin.gif
Tas pats, kai noriu išimti maisto dubenėlį ir jį išplauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukas_rasiukas: 16 gegužės 2015 - 21:03
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 16, 17:55)
Zalumynu daugiau negavo? g.gif

duodu kartais morkos pagraužti, daugiau nei iprastai negavo. skaiciau, kad darzoves pradeti duoti nuo 2,5 men geriausia. maniskei 2men dabar.
Atsakyti
Kai turejau liutagalvi triusi, tas taip nedare, sitas ne liutagalvis, bet elgiasi, kaip liutas biggrin.gif ir raip juokinga, kai urzgia, as jam atgal urzgiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 16, 22:18)
duodu kartais morkos pagraužti, daugiau nei iprastai negavo. skaiciau, kad darzoves pradeti duoti nuo 2,5 men geriausia. maniskei 2men dabar.

Maniškė nuo bet kokios daržovės viduriuodavo. Dėl to, gaudavo gimtadienių ir visų švenčių proga. Buvo viskas ok, susireguliavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 16, 22:19)
Kai turejau liutagalvi triusi, tas taip nedare, sitas ne liutagalvis, bet elgiasi, kaip liutas biggrin.gif ir raip juokinga, kai urzgia, as jam atgal urzgiu lotuliukas.gif

Man truputį baisu, kad neįkąstų smile.gif Kas žinot, ar triušiai kanda ir ar skaudžiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2015 05 16, 23:06)
Man truputį baisu, kad neįkąstų smile.gif Kas žinot, ar triušiai kanda ir ar skaudžiai?  biggrin.gif

man buvo krimsteleje, neskaudziai visai, bet suauge gal skaudziau kanda? va drasko tai oho.
Atsakyti
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2015 05 16, 23:06)
Man truputį baisu, kad neįkąstų smile.gif Kas žinot, ar triušiai kanda ir ar skaudžiai?  biggrin.gif

Labai skaudžiai 4u.gif , buvo įkandus du kartus, nėjo dantų atkabint jos, tai vyras traukė, ašaros iš skausmo bėgo doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2015 05 17, 00:02)
Labai skaudžiai 4u.gif , buvo įkandus du kartus, nėjo dantų atkabint jos, tai vyras traukė, ašaros iš skausmo bėgo doh.gif  blink.gif

Iki šiol bijojau, dabar bijosiu dar labiau biggrin.gif O dažnai kanda? Kažkaip įspėja prieš kąsdami? Pvz., kiti graužikai (pvz., ežiukai) prieš kąsdami kurį laiko laižo odą. Kita vertus, smiltpelės puola iškart ir skaaaaudžiai (1 val nakties beveik staugiau biggrin.gif; kaimynams turėjo būti linksma biggrin.gif). Gal ir triušiai kažkaip įspėja - ar tiesiog taip staigiai kanda? biggrin.gif
Atsakyti
Ne, kanda is karto, man kai kisu ranka su maistu, jis kanda is karto tiesa ne iki kraujo kol kas buvo ikandes, bet matosi, is karto, kad susinervines, pradzioje su letenom puola, tada kanda. Zymes liko po jo dantu doh.gif
Buves triusis man tiesiog rankas laizydavo wub.gif buvo vos ne kaip suo..pats ant keliu uzsoka, praso glostomas ir laizydavo rankas
Atsakyti
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2015 05 17, 00:16)
Iki šiol bijojau, dabar bijosiu dar labiau  biggrin.gif  O dažnai kanda? Kažkaip įspėja prieš kąsdami? Pvz., kiti graužikai (pvz., ežiukai) prieš kąsdami kurį laiko laižo odą. Kita vertus, smiltpelės puola iškart ir skaaaaudžiai (1 val nakties beveik staugiau  biggrin.gif; kaimynams turėjo būti linksma biggrin.gif). Gal ir triušiai kažkaip įspėja - ar tiesiog taip staigiai kanda? biggrin.gif

Iš karto 4u.gif . Pvz maniškė, kol gyva dar buvo, labai nemėgo, jei kas nors jai galines kojas liesdavo. Tik man leisdavo. Tą kartą aš laikiau ją ant rankų, o mama nežinodama, kad negalima liesti jos kojų, paglostė tik. Vargšė man taip sukando, kad pati atsiplėšt jau nebegalėjau. Teko vyro prašyt, kad nasrus jai žiodintų 4u.gif Dar kartas buvo, kai nešiau ją rankoj iš Vingio parko. Prisirinko erkių, kurios jai užkuteno ir i puolė jas kandžioti. Kliuvo man, nes sumaišė biggrin.gif. Irgi maža nepasirodė doh.gif
Ir šiaip, kol šuniuko nebuvo, puldavo visus išskyrus mane. Labai nemėgo vaiko. Kąsdavo iki kraujų. Po šunio ji tapo draugiška, gal pavydas suveikė, kad ne jai jau visas dėmesys. Be to, susirgo, baigėsi visi pykčio priepuoliai verysad.gif
Atsakyti