Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai, 3

QUOTE(Alchemie @ 2015 05 27, 23:13)
Papabndykit probiotiniu purskalu siena papurksti 4u.gif as lietuviskos gamybos naudoju http://www.probiosanus.com/lt/
Pas mus visam narve yra kraikas, delto, niekas niekur nesitasko, isvalyti lengviau, o ta kraika arba kompostuoju, arba po medziais barstau.

Ačiū reiks pabandyti, jeigu padeda:). Mūsų matai labai didelis narvas, toks nestandartinis. Tai jeigu aš visam narve klosiu kraiką tai nespėsiu jo pirkti. Kraiką dedu tik kampuose, bet gana gausiai. O sisiot dabar vėl naujovę sumastė. ....Narve yra namukas, kur galėtu pasislėpti, tai paima apverčia tą namuką ir jį visą apsisioja. tada šokinėja, laksto ir va taip aptaško man sieną. Arba pvz. prisisioja į savo indelį, kur maistą dedu ir sėdi patenkinta. Į kraiką daro tik savo rutuliukus, nu sisioti jos ten nepriversi, niekaip.....
Papildyta:
QUOTE(Iloncikas @ 2015 05 28, 23:16)
Ačiū reiks pabandyti, jeigu padeda:). Mūsų matai labai didelis narvas, toks nestandartinis. Tai jeigu aš visam narve klosiu kraiką tai nespėsiu jo pirkti. Kraiką dedu tik kampuose, bet gana gausiai. O sisiot dabar vėl naujovę sumastė. ....Narve yra namukas, kur galėtu pasislėpti, tai paima apverčia tą namuką ir jį visą apsisioja. tada šokinėja, laksto ir va taip aptaško man sieną. Arba pvz. prisisioja į savo indelį, kur maistą dedu ir sėdi patenkinta. Į kraiką daro tik savo rutuliukus, nu sisioti jos ten nepriversi, niekaip.....

o kurį iš tų purškalų perki?
Atsakyti
As tai pirkau universalu, tiesa bandziau visus, tai WC valiklis nelabai pasiteisino su musu gelezingu vandeniu, bet kilimu valiklis buvo super, su indu plovikliu plaunu ir indaploveje, nes jis neputoja ir isplauna gerai, ir galiausiai pigiau gerokai, o ka jau kalbeti, kad tos geros bakterijos dar ir vamzdzius pravalo. O pirkti ir RIMI yra, bet jie dabar sukure spec. Valikli skirta gyvynu demes ir kvapus valyti, tai reiktu turbut ta bandyt, bet as jo nepirkusi.
Siaip jei taip siena aptasko, reiktu kokio plastiko laksto prie sienos, kad ji valuti reiktu, o ne siena g.gif
Musu triusis bent manes nebepuola, tik paurzgiam abu, bet jau kaip ir susitaikem biggrin.gif tiesa namukas yra sventa vieta, ten viskas svaru, va kaip kazkas rase, patiesiau kilimeli jam prigulti, tai doh.gif jau apgrauztas, neisivaizduoju, kaip reiktu kloti i narveli, nes nu po siula doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2015 05 28, 23:20)
Papildyta:

o kurį iš tų purškalų perki?

ytra tualetai pirkti, ten galima kraiko tik prideti. o kad sysiotu butent ten, reikia ideti kelis zirniukus, ar kazka su jo slapimo kvapu.

musu, tfu tfu tfu, daro i wc tik, kartais koki zirniuka "pameta" ne vietoj, bet problemu ner.
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 29, 10:43)
ytra tualetai pirkti, ten galima kraiko tik prideti. o kad sysiotu butent ten, reikia ideti kelis zirniukus, ar kazka su jo slapimo kvapu.

musu, tfu tfu tfu, daro i wc tik, kartais koki zirniuka "pameta" ne vietoj, bet problemu ner.

Matai toaletai yra tik plasmasiniai, kitų sakė kikoj nebūna. O plasmasinis toaletas mums tik mėnesiui užtenka, nes visiškai sugraužia........tai ne gi aš į metus 12 toaletų pirksiu?smile.gif
Atsakyti
gal galima siaip koki inda pritaikyti, koki gelezini biggrin.gif

p.s. tualetas rašoma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo C10H12N2O: 29 gegužės 2015 - 22:29
As vakar paleidau pasiganyti triusi..tai kokiu virazu jis ten dare, duobes kase, sokinejo, lakste, sukinejosi, zoles ragavo, zodziu anas musu tirusis, tai lauke tk kasdavo ir slepdavosi, dar ratais aplink nama lakste, sitas tai gyvenimo dziaugsma pajuto lauke, nors namie irgi laisvas gyvena bet cia kojos neslidineja, tai dziaugesi sokinedamas i virsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 30, 11:20)
As vakar paleidau pasiganyti triusi..tai kokiu virazu jis ten dare, duobes kase, sokinejo, lakste, sukinejosi, zoles ragavo, zodziu anas musu tirusis, tai lauke tk kasdavo ir slepdavosi, dar ratais aplink nama lakste,  sitas tai gyvenimo dziaugsma pajuto lauke, nors namie irgi laisvas gyvena bet cia kojos neslidineja, tai dziaugesi sokinedamas i virsu biggrin.gif

Mes tai po visą butą neleidžiam vaikščioti, tik vienam kambary, kur nėra jokių laidų. Nes buvo škadų didelių pridaręs....sieną pagraužė, kompiuterio laidą, plintusus.....žodžiu dabar kitur jam tabu
Atsakyti
Pas mus laidai sienose, tai nelenda, bet jis bijo slidziu grindu, delto, jis tik po stalu apie 1,5 kv.m. Laksto, ne toliau, todel galiu palaida laikyti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 05 30, 11:20)
As vakar paleidau pasiganyti triusi..tai kokiu virazu jis ten dare,
Priminei... hihihi.gif
https://www.youtube....h?v=qeuL5IGimCQ
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 05 25, 22:26)
Na, reikia skambintis konkrečiai į kliniką, kur ruošiatės skiepyti, nes kainos gali skirtis, gali būti kokia akcija ar dar kas...
Pvz., "Kaivana" skelbia:
Triušių vakcinacija (nuo miksomatozės ir maro, kai vakcinuojama 20 triušių) 1€          3,45Lt
  Triušių vakcinacija (nuo maro) 1€          3,45Lt
  Dekoratyvinių triušių vakcinacija (nuo miksomatozės ir maro) 5€        17,26Lt

http://www.kaivana.l...bendri-ikainiai

Kaip pigiai smile.gif

Aš Jeruzalės klinikoje apie 11 Eur. mokėjau už skiepą, berods smile.gif Bet man ten patinka, atsivežam skiepui, bet visada prieš skiepą triušytę apžiūri, apčiupinėja, patarimų duoda, pasiteirauja kaip jaučiasi smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai pigiai. As 16 eur mokejau,artimiausia VETA buvo, bet irgi lb malonus gyd, apziurejo viska, isklausinejo, patare.
Atsakyti
Oho, 16? smile.gif Tai aš su 11 dar gan pigiai apsisukau smile.gif
Tik kraujo tyrimai ir vaistai gerokai kišenę paplonino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 10 birželio 2015 - 12:41