QUOTE(Kros @ 2014 09 19, 09:48)
Pasakok sekmes istorijas zmonems. MMM irgi pasakoja, dabar dar LT atsirado kazkokie nauji siulantys investuoti i ore vazinejancius traukinius. Atrodo apie 20 proc metini pelninguma siulo
Net Lietuvos bankas jais susidomejo
Ir aplamai Lietuvoje dabar "auksaburniu" yra kalnai.

Papildyta:
Tikrai su tavimi sutinku. Nebeliko beveik zmoniu, kurie mokykloje normaliai suprato fizika ir gali galvoti, dabar visi vadybininkai ir vienas kitam plauna smegenis.

Ir aplamai Lietuvoje dabar "auksaburniu" yra kalnai.

Papildyta:
Tikrai su tavimi sutinku. Nebeliko beveik zmoniu, kurie mokykloje normaliai suprato fizika ir gali galvoti, dabar visi vadybininkai ir vienas kitam plauna smegenis.
Man zmonem pasakot nereikia as ne vadybininkas ir nieko nepardavineju man dzin ka jus ten pardavinejat. As gyvenu is teikiamu paslaugu tia yra pardavineju save ir savo prota bei patirti. Man nereik lupti 9 kailiu nuo metalines skarbonkes.
O kas liecia geotermini tai jus gal jau irgi patylekit nei jus suprantat nei ka (ypac ta dali kas liecia geologija silumos atidavima ir t.t) Siurbliu yra milijonas skirtingu cia kaip sakant kiekvienam rinktis bet teisingas sistemos parinkimas remiantis gamtinemis salygomis kiekviename atskirame sklype cia jau yra atskiri gebejimai, kuriu atitinkamo issilavinimo neturintis zmogus dazniausiai neturi.