Klausimas Jums nes Jus prekiaujat m-design ir kiek pamenu saket jog turi sertifikata tinka net PN namams. Tai ir klausimas kaip pakomentuotumet sito klipo oro pasiurbima is patalpos. Klipas ne mano o gamintojo. Mano m-degin venus 850
QUOTE(Kristix @ 2014 12 08, 12:27)
Nelabai suprantu kodel klausimas i mane, jai nei prietaiso Jums nepardavinejau, nei rengimo darbu neatlikinejau???? ir koks ugniakuras pas Jus?
pagal video matau, kad Venus, bet su ventiliatoriumi ar be, kas zidinio rangovai? kaip irenge oro padavimo mechanizma? kaip ji suderino su ismetamuju dumu temperatura ir kamino trauka?
Beje priminsiu musu susirasinejima
Mano klausimas
Ilga laika ieskojau zidinio su pakeliamom durelem, priejau nuomones kad ju sandarumas yra kurkas prastesnis uz atidaromas? Pretenduoju i labai silta nama ~R9, del to sandarumas man yra labai svarbus, ar teisingas mano pasirinkimas siuo poziuriu?
Atsakymas
i klausimas ar teisingas pasirinkimas, galiu atsakyti, kad Jus siuo atveju renkate ne ekonomines, ne vidutines, o siai dienai auksciausio lygio gretas uzimanti produkta, kuris jau atitinka 2015m. europos projektinius standartu reikalavimus.