Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunai pagyvenusių damų garderobo ypatumai

Mama-gita....įdomiai,kas man ir patinka wink.gif
Atsakyti
Mamagita, man nepatiko švarkas, suknele faina thumbup.gif
Atsakyti
Mama gita, grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 21, 21:06)
pogyvenus moteriškė bėga kavos

Gražu. Geras derinys.
Atsakyti
Mama-gita, labai grazu smile.gif
Margaretta, tikrai nesamone balius ant nepjautos zoles. Maza to, jie neturi numate plano b tam atvejui, jei lytu lietus ar labai salta doh.gif
Atsakyti
Siaubas kazkoks, tai tada pasiimkite dzinsus, guminius batus, silta striuke ir su savim turekit. Pofig visi paredai, kai salta...
Atsakyti
As is vis neiciau siandien i ta baliu biggrin.gif ,susalciau biggrin.gif .
Atsakyti
as irgi neiciau, jei jaunoji nebutu viena is geriausiu mano draugiu.
dar pamasciau, kad gal vilksiuos ilga sijona/suknele, o po ja thermo leggings, su kuriais begioju ziema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 06 22, 10:28)
kad gal vilksiuos ilga sijona/suknele, o po ja thermo leggings, su kuriais begioju ziema lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar pamasciau, kad gal vilksiuos ilga sijona/suknele, o po ja thermo leggings, su kuriais begioju ziema lotuliukas.gif

O suknele bus iki puses slapia nuo dregmes nuo zoles doh.gif
Atsakyti

Manau, kad trūksta noro. Dažniausiai, kai nenori eiti į pobūvį, jis būna superinis. Praėjusį savaitgalį ir man nesinorėjo eiti į vestuves, nes turėjau neįdomią misiją - būti liudininke. Bet viskas buvo fainiau, negu tikėjausi.
Aukščiau nosį, besteller. Susigalvokit kelis derinius į vairiems orams. Idėja švęsti pievoje labai įdomi. Juk tai daug geriau nei prie stalo sėdėti. O jeigu taip bijote erkių, renkitės leginsus, ilgus batus ir puošnią tuniką. Figuūra jums tai leidžia.
Atsakyti
Tai,kad leginsai su tunika nereikalauja jokios figuros, cia variantas apvalutems, kad paslepti trukumus biggrin.gif
Jei pieva butu nupjauta, butu tikrai fain, o dabar , kai zole iki keliu, tai ka zinau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 22 birželio 2014 - 12:06