Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunai pagyvenusių damų garderobo ypatumai

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 09 16, 16:44)
Man atrodo, kad pengos gyvai geriau atrodo nei foto, ir jei sijonas ne žemiau kelių  g.gif

Man ne vien sijonas uzkliuvo,nors jis atrodo per didelis siek tiek,svarka irgi mociutei atiduociau,o po apacia bliuske skudurams sukarpyciau biggrin.gif .Baisu,kai moterys anksciau laiko nusisendina su tokia apranga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo South: 16 rugsėjo 2014 - 15:58
Tikiuosi, kad ten švarkas įliemenuotas g.gif , aš vis tik pakeisčiau arba švarką arba po apačia tą drabužį. g.gif
Atsakyti
Negaliu nepagirt Pengos smile.gif viskas liux, matosi, kad žmogus jaučia stilių, pataiko į laikmetį- viskas gerai, ir ilgis, ir spalvos; Neaukoja detalių vardan ''sexy'' , bet užtai neatrodo kaip atkeliavus laiko mašina iš '98-ųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 09 16, 17:23)
Negaliu nepagirt Pengos smile.gif viskas liux, matosi, kad žmogus jaučia stilių, pataiko į laikmetį- viskas gerai, ir ilgis, ir spalvos; Neaukoja detalių vardan ''sexy'' , bet užtai neatrodo kaip atkeliavus laiko mašina iš '98-ųjų smile.gif

Kaip skirtingai mes matome smile.gif.As kaip tik sakyciau,kad atrodo,kaip atkeliavus is kazkuriu ten senu metu biggrin.gif .Ir stiliaus pojucio neturi,nuobodu,nyku,senamadiska.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 09 16, 17:23)

Negaliu nesutikt drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif cia ilgiai labiausiai ir super, ne taip standartiska kaip daugumos, bliuskyte, dirziukas, pencil sijonukas, nuobodu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 09 16, 16:40)
Kaip skirtingai mes matome smile.gif.As kaip tik sakyciau,kad atrodo,kaip atkeliavus is kazkuriu ten senu metu biggrin.gif .Ir stiliaus pojucio neturi,nuobodu,nyku,senamadiska.

Tiesiog tas šiuolaikiškas vaizdas turi ne vieną išraišką, mano akimis ji atrodo europietiškai, subtiliai, nepostsovietiškai biggrin.gif ir jokiu būdu ne bobiškai. Skirtumas- detalėse, jei to nejauti- lengvai gali nugrybaut biggrin.gif Pengai pavyksta nepaslyst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 09 16, 15:23)

drinks_cheers.gif ,puikiai,dar kartą smile.gif
Atsakyti
Nežinau, nu nematau nieko kabinančio, niūrios spalvos, švarkas tikrai kaip 89 atrodo, šiuolaikiška tik batai..nemanau, kad daug akių matys toje aprangoje kažką dailaus..ir prie ko tas sexy...
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 09 16, 18:59)
Nežinau, nu nematau nieko kabinančio, niūrios spalvos, švarkas tikrai kaip 89 atrodo, šiuolaikiška tik batai..nemanau, kad daug akių matys toje aprangoje kažką dailaus..ir prie ko tas sexy...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
biggrin.gif dėkoju už komentarus.
Sijonas trumpesnis nei foto smile.gif, aukštakulniai man nedraugai, daug lakstymo per dieną ax.gif
Atsakyti
PENGA thumbup.gif , fotkinimo kampas neidealus, bet tai nekeicia esmes, sutinku su visom pagyrom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 09 16, 15:55)
Man ne vien sijonas uzkliuvo,nors jis atrodo per didelis siek tiek,svarka irgi mociutei atiduociau,o po apacia bliuske skudurams sukarpyciau biggrin.gif .Baisu,kai moterys anksciau laiko nusisendina su tokia apranga.

Sijonas tikrai ne perdidelis ar reikia kad visus išlinkimus aptemptų g.gif
Švarkas pirktas šiemet ne močiutės laikų.
Palaidinė po apačia lino ir medvilnės , kokybe nesiskundžiu, gaila būtų skudurams sukarpyt smile.gif.

Tiesiog manau South skirtingi dalykai mums patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo penga: 16 rugsėjo 2014 - 18:12