Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunai pagyvenusių damų garderobo ypatumai

atrodo įdomiai, gatvėje tikrai atsisukčiau pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
Man viskas patiko, isskyrus batus ax.gif Suprantu, dabar mada, bet skrybele ir kazkas ala kedai man baisu ax.gif , bet cia tik man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 10 02, 14:37)
Man viskas patiko, isskyrus batus  ax.gif  Suprantu, dabar mada, bet skrybele ir kazkas ala kedai man baisu  ax.gif , bet cia tik man  4u.gif

drinks_cheers.gif , ir man patiko, išskyrus batus.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 10 02, 13:37)
Man viskas patiko, isskyrus batus  ax.gif  Suprantu, dabar mada, bet skrybele ir kazkas ala kedai man baisu  ax.gif , bet cia tik man  4u.gif

drinks_cheers.gif į topo viršūnę tiesiog smile.gif Skrybėlė, lietpaltis tokie elegantiški, o čia kedai, brrrr... smile.gif Ir aš bandau jaukintis skrybėlę, planuose nusipirkti artimiausiu metu smile.gif
Atsakyti
[quote=mama-gita,2014 10 02, 13:08]

Už kokybę atsiprašau, bet labiau siluetą ir norėjau parodyt smile.gif , batai skrybėlė rankinė juodi , džisai t.mėlynas kliošiukas , lietpaltis toks dulkėtai riožinis biggrin.gif

apava keisciau, visa kita thumbup.gif
Atsakyti
O kaip tema pagyvėjo! Skrybėles mėgstu. Tik nežinau kur jas laikyti. Mamos gitos derinukas įdomus. Kadangi mėgstu elegantišką aprangą, pakeisčiau ir sportbačius, ir kelnes biggrin.gif
Dar gal prisikabinčiau prie rankinės g.gif . Bet žiūrisi tikrai įdomiai. 4u.gif
Atsakyti
mama-gita,nuostabiai,kone geriausias iš tavo rodytų.
Atsakyti
Ech jūs tongue.gif , nei te kedai,nei madingi biggrin.gif , ainu išsitrint
Bet užtatai žinau kaip dar išeisiu - su inkariukais ir kokia nutysusia terba - būsiu gėlių mergaitė bigsmile.gif
Atsakyti
Žilė galvon- velnias uodegon hah.gif anu davai pasirodyk, gėlių mergaite rolleyes.gif
Atsakyti
kad nežylu tongue.gif , tai ir durniuoju , kol dar galiu

nu gerai gerai , gėlių boba biggrin.gif būsiu , kurią nors dieną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 03 spalio 2014 - 13:13
QUOTE(mama-gita @ 2014 10 03, 13:11)
kad nežylu  tongue.gif  , tai ir durniuoju , kol dar galiu

nu gerai gerai , gėlių boba  biggrin.gif  būsiu , kurią nors dieną

mama-gita,žiūrisi tikrai super įdomiai,bet man taip pat skrybėlė ir sportiniai bateliai nedera ax.gif
Atsakyti
Aš tai tokią kolegę turiu kuri nusipirko skrybėlę prieš pora metų tokią neprastą, vyšninę, na, ir pradėjo su viskuo nešioti- su paltais, su striukėm,su bile kuo, košmaras, tai dabar įtariai į skrybėles žiūriu..
Atsakyti