Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunai pagyvenusių damų garderobo ypatumai

Beje, tendencingai paėmiau Mirandos Kerr pavyzdį, nes nesu mačius nei vieno jos derinuko, kuriame kažkas nederėtų. Ji visada elegantiška, ir nebūtina laukti 60-ojo gimtadienio, kad tokia būtum biggrin.gif
Suprantu, kad 60 metų buvo tik šiaip pasakyta, kraštutinumais išreikšti mintį, bet juk mes čia tą ir tedarom, kad prie žodžių kabinėjamės smile.gif
Atsakyti
ziuriu sita tema darosi panasi i ana derinuku tema unsure.gif
kam cia taip rasyt su tokiu sarkazmu as nesuprantu ?
Negi negalima graziai pasakyt,net jei ir nepatinka,o ne pult lygint su kazkuo,kad nepratus prie kritikos,dar kazkas ir pan. verysad.gif
Nelabai maloni gal kritika,bet nematau,kad Gita nemoketu jos priimti 4u.gif
Suaugusios moterys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 04 spalio 2014 - 18:29
QUOTE(South @ 2014 10 04, 18:16)
Tu imetei labai fainus pvz. wub.gif ,bet mama gita buvo su kedais ir skrybele.

o čia negražu? ax.gif man gražu wub.gif

user posted image

štai ir Miranda su kedais platformom

user posted image

user posted image

dar Miranda, su bateliais, labai panašiais į oxfordus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 04 spalio 2014 - 18:44
QUOTE(Tylene @ 2014 10 04, 19:40)
o čia negražu?  ax.gif  man gražu wub.gif

user posted image

Sitas ne schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 10 04, 18:44)
Sitas ne  schmoll.gif .

gal geriau atrodytų tamsūs kedai, ar vis tiek negražu tau? biggrin.gif plem, kaip norėčiau būti aukštesnė kokias 15 cm biggrin.gif -tikrai prisijaukinčiau kedus, ypač tuos platforminius smile.gif nors vienus turiu, labai patogu buvo per atostogas, kai reikėjo daug vaikščiot ax.gif

Vis dar rimtai sportuoji? aš apsileidau, bet vėl pradėsiu blush2.gif tai atostogos, tai darbai, paskui tinginystė apėmė doh.gif baisiai gėda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 10 04, 19:48)
gal geriau atrodytų tamsūs kedai, ar vis tiek negražu tau? biggrin.gif  plem, kaip norėčiau būti aukštesnė kokias 15 cm biggrin.gif -tikrai prisijaukinčiau kedus, ypač tuos platforminius smile.gif nors vienus turiu, labai patogu buvo per atostogas, kai reikėjo daug vaikščiot ax.gif

Vis dar rimtai sportuoji? aš apsileidau, bet vėl pradėsiu blush2.gif  tai atostogos, tai darbai, paskui tinginystė apėmė doh.gif  baisiai gėda blush2.gif

Tai laisvai gali lakstyti su platforminiais kedais,juk paaukstina tave biggrin.gif .Man negrazu,kai pjaunasi stiliai.

Vis dar biggrin.gif ,vasara truputi maziau,bet dabar vel grizau i vezias biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 10 04, 18:53)
Tai laisvai gali lakstyti su platforminiais kedais,juk paaukstina tave  biggrin.gif .Man negrazu,kai pjaunasi stiliai.

Vis dar  biggrin.gif ,vasara truputi maziau,bet dabar vel grizau i vezias biggrin.gif .

tai kiek ten paaukština-5 cm maximum schmoll.gif

o tu šaunuolė ax.gif reiks ir man susiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 10 04, 19:58)
tai kiek ten paaukština-5 cm maximum schmoll.gif

o tu šaunuolė ax.gif  reiks ir man susiimt biggrin.gif

Maziau kompleksuok del savo ugio mirksiukas.gif .
Aciu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo South: 04 spalio 2014 - 19:07
QUOTE(Tylene @ 2014 10 04, 18:40)
o čia negražu?  ax.gif  man gražu wub.gif
štai ir Miranda su kedais platformom

pirmoji tai ne schmoll.gif
antroji - tos platformos ne tie kedai, apie kokius cia kalbejom. ir, aisku, grazu cia
treciojoj - grazu, atkreipkit dėmesį į skrybėlę, vel gi - ne tokio "fasono" apie kurį kalbėta
paskutinioji - super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 04 spalio 2014 - 19:15
QUOTE(Realybe @ 2014 10 04, 19:28)
ziuriu sita tema darosi panasi i ana derinuku tema unsure.gif
kam cia taip rasyt su tokiu sarkazmu as nesuprantu ?
Negi negalima graziai pasakyt,net jei ir nepatinka,o ne pult lygint su kazkuo,kad nepratus prie kritikos,dar kazkas ir pan. verysad.gif
Nelabai maloni gal kritika,bet nematau,kad Gita nemoketu jos priimti 4u.gif
Suaugusios moterys g.gif

tai va būtent, suagusių moterų, bet jūs suprantu palaikote jos postą ir jusm norma, kad parašo, kepurė iš kartono, čia kas, nesarkazmas??? ar kitų narių ignoravimas???
sekite temą 4u.gif
Atsakyti
Nu labai neskanu doh.gif

su kritika pas mane net labi ok , kitaip nematytumėt nieko .

Inga Inga , ne klausimas iš pačios pusės buvo, o teiginys ,su sarkazmo gaida .

Nu bet aš jau seniai supratau,kad nepatiko, su lietuvių kalba irgi viskas ok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 10 04, 19:40)

man gražu, kai nedideli bryliai smile.gif

tylene, pritariu tau dideli bryliai labiau tinka aukštaūgėms, turiu drauge kuri 180 cm. tai va jai labai tinka dideli bryliai wub.gif wub.gif o man jau netinka, turiu vieną lininę, o turėjau šiaudinę su dideliais bryliais, teko parduti, netiko man verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti