Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunai pagyvenusių damų garderobo ypatumai

QUOTE(Tylene @ 2014 06 23, 19:11)
Jau įvertinau:) dar čia parašysiu- labai gražiai atrodai! Kojos nuostabios bigsmile.gif

Oho, kokių sexy merginų užderėjo! Realybės pasikeitimai akivaizdūs.
Atsakyti
turetu but laabai grazios vestuves 4u.gif

Realybe kuda, Tylenes skryblius geras 4u.gif
Atsakyti
Puikus deriniai tos moterytes ,matosi zmogus su charizma thumbup.gif
Atsakyti
zinot kiek sveria ta kuda? 72 biggrin.gif
Papildyta:
migliux,sijonas labai geras,prie ko cia per sena? blink.gif
vestuves tokios labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 06 23, 18:16)
Lietuvoje. Siaip pati ideja labai grazi, bus ne paprastas piknikas, o viskas labai romantiskai dekoruota. Vakar dar karta snekejau su jaunaja, sake jokiu budu ne casual, ne dzinsai, o romantic-rustic-siek tiek vintage suknele.

As labai uz tokias vestuves thumbup.gif Turetu buti suuuper 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2014 06 23, 19:27)
zinot kiek sveria ta kuda? 72 biggrin.gif

cia daug ar mazai lotuliukas.gif , ugis tavo irgi nemazas , atrodo , tai normaliai turbut viskas
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 23, 18:28)
cia daug ar mazai  lotuliukas.gif  , ugis tavo irgi nemazas , atrodo , tai normaliai turbut viskas

zinau tik tiek,kad ir su mano ugiu kitoms tai tragedija atrodo,o man nereik daugiau,as net nebenoriu. Man taip pats tas. O mano bendradarbe,mano metu,liekna grazi moteris taip ir pasake,kad jai tragedija butu,bet va as atrodau gerai.
Taip kad kiekvienam savo matyt ir priklauso nuo figuros ir kaulu strukturos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 23 birželio 2014 - 18:31
mano svajone bent 65 kg verysad.gif , nu gal.. kada nors..
Siaip , atrodai kuda, bent fotkese, duociau kokiu 10 maziau, nei parasei
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 23, 18:34)
mano svajone bent 65 kg  verysad.gif , nu gal.. kada nors..
Siaip , atrodai kuda, bent fotkese, duociau kokiu 10 maziau, nei parasei

Mama gita, koks tavo ugis ir kiek sveri? Nes man tai tu liekna, bet labai daili, tikrai neatrodai ziauriai kuda... 4u.gif
As dabar 61-62kg sveriu(ugis 175) ir daugiau tikrai nenoreciau.... Nebent tu labai auksta kad nori tu 65kg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 23 birželio 2014 - 18:47
174 56-56,5 . Dabar jau normaliai beveik , labai ilga laika buvau 50-53 blink.gif , tai many dar baime tebetupi. Bet mano truputi kaulinis kazkoks sudejimas lotuliukas.gif , man galima ir daugiau kg, nepakenktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 23 birželio 2014 - 18:48
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 23, 18:47)
174  56-56,5 . Dabar jau normaliai beveik , labai ilga laika buvau 50-53  blink.gif , tai many dar baime tebetupi

Ai nu tikrai kudute, bet zinok kamera dadeda pora kg. cia jau faktas. Labai graziai atrodai siaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 23, 19:48)
Ai nu tikrai kudute

kodel as ir megstu maisinius skarmalinius rubus biggrin.gif , jauciuos putnesne biggrin.gif
Atsakyti