Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunai pagyvenusių damų garderobo ypatumai

QUOTE(zaRAza @ 2014 06 25, 17:00)
Parodykit riesines bigsmile.gif Ne albumuky ax.gif Parupo labai blush2.gif

Ai, Zaraza, Kamasutrą atsiverskit ir įsivaizduokit, kad visa tai briedžiai daro.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 06 25, 18:13)
Ai, Zaraza, Kamasutrą atsiverskit ir įsivaizduokit, kad visa tai briedžiai daro.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif user posted image
kazkodel neturiu pasidarius ju vienu geros fotkes biggrin.gif

O siaip, noreciau briedziu kamasutros, nes noriu dar kokiu panasiu, bet kitokiu biggrin.gif
Papildyta:
Margaretta - jums tinka dzinsai 4u.gif , labiau nei sijonai
Atsakyti

Margaretta - jums tinka dzinsai 4u.gif , labiau nei sijonai
[/quote]

Tu pirmoji, kuri taip sakai, visada visi sake priesingai biggrin.gif
Ir liaukis mane jusinti, abidvi su Nieduliu, mandagiosios atsirado, ar cia mano amziu gerbiat? lotuliukas.gif
Atsakyti
Soriukas, apsimetu mandagiai pagarbia biggrin.gif . Nzn, kazkaip taip gaunas.
Atsakyti
O jeigu aš anytai parodyčiau ir paprašyčiau, kad man tokias riešines numegztų. Kažin sugebėtų išmegzti? Karoliukus tai visaip sugeba įmegzti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 06 25, 20:34)
O jeigu aš anytai parodyčiau ir paprašyčiau, kad man tokias riešines numegztų. Kažin sugebėtų išmegzti? Karoliukus tai visaip sugeba įmegzti.  biggrin.gif

Nieduli, tu megzk ne briedzius, megzk šernus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mama-gita, riesines nerealios lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2014 06 25, 13:20)
Man irgi tragedija butu. Su tavo svoriu jau ridentis galeciau ir sonu neskaudetu lotuliukas.gif. Nors ugis gi musu skiriasi labai mazai.

apie ka as ir kalbu. Ir puikiai zinau ir maciau kaip su mano esamu svoriu ir ugiu moterys atrodo visai kitaip kazkodel.. g.gif
Briedziukai geruliai thumbup.gif
Mama Gita visai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Oj kad uztaikiau ant briedziu schemutes biggrin.gif . Sakau, va, MB vilnones kojines numegsciau rolleyes.gif . Bet pala, cia gi ne briedis ir briede, o briedis ir briedis ohmy.gif huh.gif ... Kazi kaip ten ar nepabrokytu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 06 25, 23:08)
Oj kad uztaikiau ant briedziu schemutes biggrin.gif . Sakau, va, MB vilnones kojines numegsciau rolleyes.gif . Bet pala, cia gi ne briedis ir briede, o briedis ir briedis ohmy.gif huh.gif ... Kazi kaip ten ar nepabrokytu g.gif  lotuliukas.gif

nu tai vieną be ragų numegzti gali :)ir bus briedis ant briedės biggrin.gif
Atsakyti