Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(MELDA @ 2014 07 05, 20:17)
Suleimanas nenormaliai žaiurus, jam tik viena bausmė- mirtis,sakė ''mano draugas, sielos brolis'', bet paskė ne į mostį pavaldinys ir pasmaugė Ibrahimą. Ko jis tikėjosi iš seserų, kurių vyrus nužudė, kad jos ačiū pasakys...? Geriausias tai kadžio išmislas apie miegojomą buvo, briedas...

Jo visišką lempą jie ten sušnekėjo biggrin.gif Juk sprendimas priimamas, kuomet nemiegi... ai tiesiog bandymas ant kažko kaltę permesti ir pateisinti save
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 07 05, 20:21)
Jo visišką lempą jie ten sušnekėjo biggrin.gif Juk sprendimas priimamas, kuomet nemiegi... ai tiesiog bandymas ant kažko kaltę permesti ir pateisinti save

Aš manau, kadis tiesiog buvo tarp dviejų ugnių, matė, kad Suleimanas kažką nori Ibrahimui padaryt, gi negalėjo sakyt - "taip taip, nuodemė mirtina, degsi per amžius pragare", negalėjo ir sakyt - "tu valdovas, daryk ką nori, dzin tas tavo valdovo padažas". Manau tiesiog išsisuko senukas, o Suleimanas pats gavo apsispręsti, žudyt ar nežudyt - priimti tokį paaiškinimą ar ne.
Atsakyti
Na taip greičiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 07 02, 23:23)
kažkaip prisiminiau.. kai Hiurem išgelbės Hatidže vaiko gyvybe, jokio dėkingumu iš hatidže nemačiau.

bet kai Mahidevran isgelbejo Hiurem vaika, o tai but baseine nuskendes, tai is Hiurem dekingumas irgi nesiliejo per krastus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 07 05, 22:20)
bet kai Mahidevran isgelbejo Hiurem vaika, o tai but baseine nuskendes, tai is Hiurem dekingumas irgi nesiliejo per krastus  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 07 05, 20:21)

ai, tais viduramziais tokiu visokiu tikejimu buvo, kurie mums siuo metu nelogiski ir dazniausiai juokingi, kad ir tai galejo tuo metu buti taip tikima. na pvz. , kaip kad tai, kad negalima buvo skrosti lavonu, kad issiaiskintu kuno sandara, tai kuno sandara taip mistiskai buvo suvokiama, kad net juokas dabar neima. o tikejo tuo ir musulmonai ir krikscionys. toks labai geras filmas ta tema yra Avicenos mokinys. tai gal ir apie ta miegojima buvo realiai tikima, nes juk tikrai buvo viduramziais tikima, kad miegas yra beveik kaip mirtis, kai siela atsiskiria nuo kuno, jei pazadinsi nebegris ir panasiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 07 05, 22:20)
bet kai Mahidevran isgelbejo Hiurem vaika, o tai but baseine nuskendes, tai is Hiurem dekingumas irgi nesiliejo per krastus  schmoll.gif

Nu tai pati turejo ziuret kad vaikas i baseina neikristu, o tai ziurejo i Suleimana, o ne i vaikus visos moteriskes i kiema vaikus issivedusios. Tai nemanau kad cia isgelbejimas, o greiciau jau neprieziura. Gerai kad istrauke is baseino, o tai kalta butu likusi kad paskandino.
Atsakyti
O man tai vakarykste serija beziurint pagailo Matrakce verysad.gif Matesi, kad nuosirdziai sielvartauja del Ibrahimo ir siaip jo personazas filme man patinka, buvo atsidaves be kazkokiu neaiskiu keslu, nepastebejau savanaudisko valdzios ir naudos troskimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2014 07 06, 11:45)
Nu tai pati turejo ziuret kad vaikas i baseina neikristu, o tai ziurejo i Suleimana, o ne i vaikus visos moteriskes i kiema vaikus issivedusios. Tai nemanau kad cia isgelbejimas, o greiciau jau neprieziura. Gerai kad istrauke is baseino, o tai kalta butu likusi kad paskandino.

Mahidevran priziurejo savo vaika, ji neprivalejo priziureti Hiurem vaiko jos vaikas buvo su aukle, aukle butu buvus kalta.
Atsakyti
O jau Mehmetas koks pavyduolis doh.gif Matosi, kad gręžia dantį ant Mustafos, anąkart pasakojo kaip tėvas jį soste sapnuoja, šįkart apkaltino, kad per brolį į sanžaką nevyksta... Mustafa daug tyresnis atrodo
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 07 06, 13:52)
O man tai vakarykste serija beziurint pagailo Matrakce  verysad.gif  Matesi, kad nuosirdziai sielvartauja del Ibrahimo ir siaip jo personazas filme man patinka, buvo atsidaves be kazkokiu neaiskiu keslu, nepastebejau savanaudisko valdzios ir naudos troskimo unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš suprantu, kad Hiurem ne šventoji kr padėjo sultonui sužinot apie Ibrahima. nu bet tos Hatidžės isterijos nelogiškos. Kartais net nervina, koks pirstelėjimas ir dėl visko Hiurem kalta. doh.gif
Atsakyti