Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(Alekto @ 2014 09 15, 06:54)
Telefone tai iš vis neįmanoma perskaityt užgeltoninimų cool.gif gali ir apžymėti ir vartyti, nu niekaip neįsižlibina cool.gif Tai aš tiesiog paspaudžiu ant tos žinutės atsakyti ir tada tik perskaitau biggrin.gif

Planšetėje irgi nemoku "pasižymėti" geltoninimo... Tai plėsdavau vaizdą... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 09 14, 18:41)
Normali ta kita aktorė, vaidinti 50metę kaip tik.

Na ne 50 dar Hiurem, o mano skaičiavimais tik apie 36- juk į haremą pateko 16, Mehmetui dabar 20, taigi suma sumarum- 50 dar niekaip jai nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2014 09 15, 14:01)
Na ne 50 dar Hiurem, o mano skaičiavimais tik apie 36- juk į haremą pateko 16, Mehmetui dabar 20, taigi suma sumarum- 50 dar niekaip jai nėra  mirksiukas.gif

Ai, aš tai nesigilnau į šitas smulkmenas irnesakyk.gif žiūrėjau filmą ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2014 09 15, 14:01)
Na ne 50 dar Hiurem, o mano skaičiavimais tik apie 36- juk į haremą pateko 16, Mehmetui dabar 20, taigi suma sumarum- 50 dar niekaip jai nėra  mirksiukas.gif

Na taip, bet serialo gale, Hiurem jau 50tus metus ėjo, tai naujoji aktorė man gan gerai žiūrėjosi g.gif
Atsakyti
Aš vakar neiškentus per internetą pabaigiau 3čią sezoną cool.gif
gaila Mehmedo sad.gif man jis labai labai wub.gif wub.gif na, o dėl Hiurem, tai TAIP, teks dar prie jos naujos priprast. Kažin, kodėl Meryem neištempė iki pabaigos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 09 16, 09:49)
Aš vakar neiškentus per internetą pabaigiau 3čią sezoną cool.gif
gaila Mehmedo sad.gif man jis labai labai wub.gif  wub.gif na, o dėl Hiurem, tai TAIP, teks dar prie jos naujos priprast. Kažin, kodėl Meryem neištempė iki pabaigos g.gif

Maryem pastojo,issiskyre su vaiko tevu ir susirgo depresija 4u.gif Bet dabar kaip suprantu is skaiciau,bei fb matos, jog ji sveika ir laiminga. Beigi pasirase vel kontrakta su turkais del filmo,kuriame vel atliks pagrindini vaidmeni.
Atsakyti
Matesi, kad paskutines 10 seriju jos paakiai nukrite, net pudra neuzmaskavo.

Dauguma cia raso, kad 3 cezonas nepatinka, kad veiksmo truksta. Bet as manau, kad taip ir yra: i branda zmones ramesni, seslesni, daugiau masto, galvoja, labiau sureiksmina smulkmenas ir t.t... vat butent taip ir rodo seriale. Visas serialas sukasi apie sultono ir zmonos gyvenima, todel matosi serialo pokyciai. As zaviuosi sultono mimikomis, pojuciais, situaciju vertinimais.
Papildyta:
Pagalvojus, kaip reikia jaustis, kai zinai, kad tavo vaikai bet kada kesinsis i tavo gyvybe vardant sosto, ir tai bus teisiskai teiseta. Kokius reikia tureti stiprius nervus nebijoti buti su jaunu spontanisku sunumi viename kambaryje, arba valgant pagaminta maista. Sultonas tai suvokia, ir visais budais siekia dar gyventi ir vadovauti savo sukurtai imperijai. Ta baime pasireiska per sapnus, per vizijas, per apsisaukelius pranasus. Dauguma rasot kad sultonas "suskydo", bet tai yra naturali reakcija i to meto gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Gorgute @ 2014 09 16, 10:42)
Matesi, kad paskutines 10 seriju jos paakiai nukrite, net pudra neuzmaskavo.

Dauguma cia raso, kad 3 cezonas nepatinka, kad veiksmo truksta. Bet as manau, kad taip ir yra: i branda zmones ramesni, seslesni, daugiau masto, galvoja, labiau sureiksmina smulkmenas ir t.t... vat butent taip ir rodo seriale. Visas serialas sukasi apie sultono ir zmonos gyvenima, todel matosi serialo pokyciai. As zaviuosi sultono mimikomis, pojuciais, situaciju vertinimais.
Papildyta:
Pagalvojus, kaip reikia jaustis, kai zinai, kad tavo vaikai bet kada kesinsis i tavo gyvybe vardant sosto, ir tai bus teisiskai teiseta. Kokius reikia tureti stiprius nervus nebijoti buti su jaunu spontanisku sunumi viename kambaryje, arba valgant pagaminta maista. Sultonas tai suvokia, ir visais budais siekia dar gyventi ir vadovauti savo sukurtai imperijai. Ta baime pasireiska per sapnus, per vizijas, per apsisaukelius pranasus. Dauguma rasot kad sultonas "suskydo", bet tai yra naturali reakcija i to meto gyvenima.

drinks_cheers.gif pritariu, juk pats Didingas istorijos amzius eina i pabaiga, sultonas sensta, visi veikejai taip pat. 4 sezonas bus dar niuresnis. bet juk nebus pabaiga su fanfaromis ir fejerverkais.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2014 09 15, 13:01)

bet gi neapnestejo vos i harem patekus. Kazkiek metu gyveno, kalbos mokesi. Bent jau virs 40 turetu buti.

QUOTE(Gorgute @ 2014 09 16, 09:42)

man tai sultono negaila, geras jo gyvenimas buvo. Daug labiau motinu ir vaiku gaila. Gimdo vaikus, kai gali kuo daugiau, bet zino, kad max. 1 sunus gales isgyvent blink.gif Arba kai rode serija, kad jauniausias sunus nuolat verke ir kazkoks ten gydytoja spasake, kad kuprotas bus. Nuliudo Hiurem ir Suleimanas o as pagalvojau.... kad gal greitai uzsmaugs ta vaika ir jis net nespes uzaugt..... Arba kaip turi jaustis tie broliai, kad ir mazi visai, bet tikrai zino, kad tik 1 is ju gyvens. Jei jis butu tik 1, tai isgyventu, o kai ju daugiau yra, tai ji gali nuzudyt blink.gif
Atsakyti
Man ir Suleimano visai negaila. Apskritai, visas tas diedo išaukštinimas kaip kokio alfa patino, vienintelio ir nepakartojamo, neprilygstamo žavesio ir seksualumo - koktu doh.gif Moterų daug labiau gaila dėl jų padėties, atstumtųjų dalios, nuolatinio dalinimosi mylimu vyru su dar tuzinu moteriškių, požiūrio, jog jos reikalingos tik patenkinti sultono poreikius ir pan doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 09 17, 07:50)
Man ir Suleimano visai negaila. Apskritai, visas tas diedo išaukštinimas kaip kokio alfa patino, vienintelio ir nepakartojamo, neprilygstamo žavesio ir seksualumo - koktu doh.gif Moterų daug labiau gaila dėl jų padėties, atstumtųjų dalios, nuolatinio dalinimosi mylimu vyru su dar tuzinu moteriškių, požiūrio, jog jos reikalingos tik patenkinti sultono poreikius ir pan doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 09 17, 08:50)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Ir dar nervina, kad sultono sprendimai jau visada yra "tobuli ir neginčijami".
Na, čia gal aš jau per daug demokratiška... Bet seriale matau, kad ir tų seserų kovą su savimi, kai jos bando save įtikinti, kad sultonas yra teisus. Bet kokiame žingsnyje. Na, bet tame istoriniame laikotarpyje, tai buvo normalu ir priimtina.

O kai pasako "esi viso pasaulio valdovo dukra" man labai juokas ima....Toli gražu jam dar buvo iki viso pasaulio valdovo... Nu bet vėl- tai buvo 16a. ir toks pasaulio, kaip visumos, supratimas.
Atsakyti