Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien ant mano nagų

QUOTE(dewofsoul @ 2014 11 10, 10:18)
Jeckau kleckau, jūs man "protingai" išaiškinkit. Vakar mikroskopiniu būdu visą Akrą ištikrinau, visas parduotuves prie Griunvaldo, nors kiek susijusęs su kosmetika - buvau ir Parfume Express ir Droge, ir Vitrina Pro, ir Cascadoj, ir Douglase, niekur neturi Essie, sakė Droge kažkada tik labai seniai turėjo  doh.gif

gal issipardave....
tikrai ne Drogas turejo, pavadinimo nepamenu bet kazkuri parduotuve is esanciu priesais Eurovaistine, toje linijoje smile.gif
o siaip siuskites jei randat is kur ir nesukit galvos, essie ne tas zenklas kad padirbineti, tik kainas pastudijuot netingekit
Papildyta:
QUOTE(Caculė @ 2014 11 10, 14:34)
Essence - 01 Beautifall Red.
user posted image
Foto skolinta.

kaip realybeje tas silumos/salcio efektas atrodo? wink.gif niekad nemacius, apart paveiksleliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 10 lapkričio 2014 - 14:01
QUOTE(comep @ 2014 11 10, 14:00)
kaip realybeje tas silumos/salcio efektas atrodo? wink.gif niekad nemacius, apart paveiksleliu  biggrin.gif

Kadangi prieš kelias dienas nusivariau vieną nagą praktiškai iki "mėsų", tai teko drastiškai trumpint visus. Todėl tokio efekto kaip nuotraukose nėra, lauksiu kol ataugs. rolleyes.gif
Bet kad į šaltį ir karštį reaguoja gan greitai, tai tikrai taip. smile.gif
Tiesą pasakius man ta tamsesnė spalva labiau prie širdies, bet tai negi dabar ištisai rankas šaldyt. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2014 11 10, 14:00)

kaip realybeje tas silumos/salcio efektas atrodo? wink.gif niekad nemacius, apart paveiksleliu  biggrin.gif

Smagiai laugh.gif Reaguoja į rankų šilumą, tai man būdavo taip, kad viena ranka nude, kita koralinė (kito atspalvio tokį laką turiu), arba koks pirštas nude, o likę koraliniai biggrin.gif Ir kadangi nagai trumpi, tai nebūdavo to spalvų skirtumo ant nago, visas nagas vientisai pasikeisdavo
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2014 11 10, 20:18)
Smagiai laugh.gif Reaguoja į rankų šilumą, tai man būdavo taip, kad viena ranka nude, kita koralinė (kito atspalvio tokį laką turiu), arba koks pirštas nude, o likę koraliniai biggrin.gif Ir kadangi nagai trumpi, tai nebūdavo to spalvų skirtumo ant nago, visas nagas vientisai pasikeisdavo

hm, cekavu, cekavu daros... g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2014 11 10, 20:18)

Tikrai labai grazu! wub.gif Mano nagai ilgi, tai galiukai tamsesni, kai salta - visi tamsesni smile.gif
Kazkas tokio, tik manuju kiek tolygesnis perejimas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Zoya Storm

user posted image
Atsakyti
Nuo praeitos savaitės vidurio "nešiojau" OPI "Red Hot Rio" (nuotraukoje link'as)
user posted image

Vėliau persilakavau į A England "Fated Prince" (ir dabar "dėviu" biggrin.gif)
user posted image
Abi nuotraukos mano.
Atsakyti
Sally hansen loves me not
user posted image
Skolinta foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinceraaa: 12 lapkričio 2014 - 18:26
loreal riviera lavender

user posted image
foto google.lt
Atsakyti