gal yra assorti.lt gerbėjų? ar seniai jie turėjo -20%? labai reikia brangoko daikto iki savaitės pabaigos. kažin, ar yra šansas sulaukti nuolaidos
ačiū atsakiusioms

QUOTE(ToBeOrange @ 2014 07 15, 22:05)
gal yra assorti.lt gerbėjų? ar seniai jie turėjo -20%? labai reikia brangoko daikto iki savaitės pabaigos. kažin, ar yra šansas sulaukti nuolaidos
ačiū atsakiusioms

Šeštadienį parduotuvėj buvo

QUOTE(Varikė @ 2014 07 14, 10:12)
Renku sportsdirect, kad pasidalinti siuntimo mokestį. Lauksiu kelių mergaičių su nedideliais krepšeliais. Noriu užsakyti antradienį vakare (apie 20 val.)
užsakinėsiu eurais.
Vilnius, Pilaitė
Swedbankas
varike.varike@gmail.com
laiško tema - SD
siųskite tvarkingus krepšelius - copy paste būdu laiško tekste (jei nepavyksta,tvarkingos nuorodos su kiekiais ir kainom).
Galiu persiųsti.
laiške turi būti nurodyta: SM nikas, miestas, bankas, telef. nr.
užsakinėsiu eurais.
Vilnius, Pilaitė
Swedbankas
varike.varike@gmail.com
laiško tema - SD
siųskite tvarkingus krepšelius - copy paste būdu laiško tekste (jei nepavyksta,tvarkingos nuorodos su kiekiais ir kainom).
Galiu persiųsti.
laiške turi būti nurodyta: SM nikas, miestas, bankas, telef. nr.
Užsakyta

Mergaitės, gal patarsite iš kur perkate ecco batukus mažiesiems

Sveikos,
Esate, kuri prikusi užuolaidas iš kiniečių? Suderinau su juo ko man reikia, parašė kainą - bet tai kaip man padaryti užsakymą? Gi ten kur jo šabloninis pardavimas, man netinka kaina
Esate, kuri prikusi užuolaidas iš kiniečių? Suderinau su juo ko man reikia, parašė kainą - bet tai kaip man padaryti užsakymą? Gi ten kur jo šabloninis pardavimas, man netinka kaina

MangoOutlet:

Papildyta:
Anksčiau javari pirkdavau, o dabar gal amazone žiūrėčiau...
Bet ten kartais ką nors gero atrast, reikia kantrybės (arba talento)

Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2014 07 16, 10:14)
Anksčiau javari pirkdavau, o dabar gal amazone žiūrėčiau...
Bet ten kartais ką nors gero atrast, reikia kantrybės (arba talento)

visdar renku is
https://www.sonnen-a...online-shop.de/
hauschka,avene,vichy,aderma,weleda ir kt kosmetika
siuslerio druskos
siuntimas i LT bus nemokamas
vilnius,galiu persiusti
planuoju uzsakineti greitu metu

i az
Gal kas renkate amazon.de
Ir dar įdomu, kaip įmanoma gauti 20proc nuoliadą rūbams ar batams - esu pirkusi iš amazon.uk, ar galėčiau gauti kodą amazon.de?

Ir dar įdomu, kaip įmanoma gauti 20proc nuoliadą rūbams ar batams - esu pirkusi iš amazon.uk, ar galėčiau gauti kodą amazon.de?

Gal kas ASDA GEORGE renkat?
miestas nesvarbu jei persiusti sutiktumet

QUOTE(Pa2shka @ 2014 07 16, 09:19)
Sveikos,

Pirkau ne uzuolaidas, bet kaina derinti daznai tenka